Engelim görücülere sorun yaratır mı?

Merhabalar herkese iyi akşamlar diliyorum. Öncelikle kendimden bahsedeyim ben 28 yaşında büyükşehir belediyesinde çalışıyorum evim var arabada alıcam ilerleyen zamanlarda tabi şimdi bu ekonomide alınmaz ayrıca da %50 "zihinsel" hafif düzeyde engelim var ailem beni görücü usulü evlendirmek istiyor amma velakin ne tipim iyi nede sağlıklı bir birey değilim evlilikten kaçıp duruyorum habire (engel sorunum yüzünden) fakat canım bi anda da evlenmek istiyor benimde eşim olsun hergun onunla vakit geçireyim sohbet edip sırlarımi paylaşmak istiyorum onunla sarılıp beraber uyumak istiyorum aşık olup hergun eşime iltifat edip ona ev işlerinde yardım etmek istiyorum fakat görücü çıkarsa ki çıkar engelim sorun yaratır mı? Kafede buluşunca söylemek zorundayım ilişkimde şeffaflık olmasından yanayım anlamayan olursa tekrar söylüyorum %50 hafif düzeyde zihinsel engelliyim raporum da var hatta özürlü kimlik kartım bile var fakat bilgisayar ve teknolojilerle aram çok iyi 2020 ayında bilgisayar işletmenligi sertifikası aldım memurluk için istiyorlarmış çevrem de zehir gibi aklı var diyip duruyorlar arkamdan sonradan duyuyorum tabi.
Güncellemeler
+1 yıl
Soruya aniden akın edilince xper5 gitti tüh
Engelim görücülere sorun yaratır mı?