Sevgilimi denedim?

arkadaşlar sevgilime mesaj attım ben dışarıya çıkıyorum diye 30 dk sonra nereye cevabını aldım. bende dışarıya çıkıp hava alacam dedim. sevgilim de tamam hava al gel ben de işten çıkıp eve gidecem yorgunum dedi. kaçta çıkıyorsun dedim cevap vermedi ama erken çıktığını biliyorum. bana 9 gibi çıkıp eve gidecem yorgunum diyor ama erken çıktı. pazartesi her şeyi konuşup detaylı bi şekilde ayrılmayı düşünüyorum. fikriniz nedir?
Güncellemeler
+1 yıl
.9.30 da bende işten çıkar eve giderim dedi. saat 11 oldu bi tek mesaj bile yok?
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar çıldırmak üzereyim geç cevap vermeye başladı niye geç yazıyorsun diyorum işim var bitsin sana yazacam diyor kesin ark ile konuşuyor bu saatte eminim. işin nasıl geçti diyorum 30 dk sonra yazıyor iyi geçti e işte sorunlar vardı anlatmıştın ne yapayım gidipte enayi gibi 12 saat mi çalışayım diyor bende dedim ki benle ciddi isen 12 saat olan bi sektöre gireceksin gerrekirse ben bulayım sana yok ne imiş 12 saat çalışırım ama bana 6 bin vermeleri lazımmış diyor. askeri ücreti küçümsüyor
Sevgilimi denedim?