2 aydır konuşuyoruz ama ciddi olarak hatta o kadar ciddiyizki yaza evlenmek istiyor benim flört. Tanıyoruz da birbirimizi cevremizde tanıdık ortak noktalarımız çok fazla uyumluyuzda ama yine de hızlı geliyor bana neden diyorum ailelerimiz biz cevremiz her şeyimiz uyumlu senden çok etkuleniyorum zaten hoşlanıyorumda bunların hepsi birleşince senle evlenmek istiyorum diyor daha önceden böyle düşünmüyordum bende istemiyordum hemen evlenmek dedi, bu hızı neden anlamıyorum yaşlarimız o 29 ben 26
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bu adamın bence kesin senden önce uzun bir ilişkisi vardı çok sevdiği. Sonra bir şekilde ayrıldılar hemen evleneyim kafasına girdi. hep böyle olur. Adamlar uzun süre bir kadınla beraber olur sonra ayrılır ve iki üç ayda tanıdığı biriyle evlenir. Çok şeref*sizce. Seninkinin geçmişi böyle bana kalırsa. Sana anlatmıyordur. Ayrıca birini tanımaya birinci seneden sonra başlıyorsun. Öyle bir hata yapma derim.
02 Yorumla
Soran+1 yılYabi o kıza inat yapıyor gibi mi ben değilde hâla o aklında gibi
En İyi Cevaplar
Evlenmek için onun aklındaki kişisin vakit kaybetmek istemiyor devamı bahane peki senin aklındaki kisimi kendisi sende bı gelecek hissi veriyor mu eğer her anlamda uyumluysaniz ve seviyorsanız zamanın önemi yok diğer türlü o istecek sen istemeyecen felan olan ilskiyide riske edersiniz ona sakin ol admamim diyebilirsin:) benimde başıma bugün geldi biriyle tanıştım ve flört aşamasını 1 saatte ileri seviye sevgiliye taşıdım çok iyi kız şu an param olsa derlerye nikahı basarım o derece sanki eksik yanımı bulmuş gibi hissediyorum bilmiyorum ne bu bizde hız tutkusu:)
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSen onun acele etmesine kanma, ha belki ciddi düşünüyordur bilmeyiz ama, huyunu suyunu karakterini bilmeden acele karar verme sen onun gibi ve iyice tanırın birbirinizi, söyle ona birbirimizi daha iyi tanıyabilmemiz için biraz zaman tanıyalım birbirimize de. İşte o zaman gerçek niyeti ortaya çıkar, eğer ki baktın yine acele ediyor yol ver gitsin karar senin.
00 Yorumla
Yaşı geçiyor diyedir. Bana da öylesi denk gelmişti. Evlenelim desem hayır demezdi, evliliğe fazlasıyla sıcak bakan biriydi. Ya da seni etkilemek (niyetinin ciddi olduğunu göstermek) adına da evlilik düşüncesini ortaya atıyor olabilir. Aklınca güvenini kazanmaya, sevgisini kanıtlamaya çalışıyor.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
59
Cevap
40Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇok fazla erken hemde atlı mı geliyor
21 Yorumla
Soran+1 yılKendisi polis seneye dogu gorevim ve seçim var zora sokamam düğünü dedi ama ben daha diyorum tanimamız lazım birbirimizi diye düşünucem dedim düşün sen dedi
+1 yılDaha erken. 2 aydır flörtsünüz ve bu kadar kısa bir sürede birbirinizi gerçekten de tanımış sayılmazsınız. Hem madem bu kadar ciddi düşünüyor karşındaki kişi, o zaman neden halen flörtsünüz? Flörtlük, sevgili olmanın bir tık altı değil mi? Evlenmek istiyorsa eğer önce bi flörtlük aşamasından çıksın sonra evlenmek istesin.
20 Yorumla
+1 yılO kadar kazık yemiş ki seni tam tanımadan anlattıklarınla tanıyorsa seni o yüzden her şey çok hızlı ilerliyor seni iyi bir kişilik karakter olarak görüyor o yüzden bu çabası bende aynısını yaşadım 3. Ayda evlenmeyi düşündüm ama gerçek yüzünü gösterene kadar işte
12 Yorumla
Soran+1 yılBende o yüzden daha iyi tanımak icin diyorum hemen olmaz diye olursa nişan falan olur yani
- +1 yıl
Bu senin elinde konuyu açsa bile kapat gitsin eğer saf erkekse ilk seferde aşık bile olmuş olabilir yani ilişkinin 1. Ayında aşık olanı bile gördüm ben
+1 yılBöyle üç deneyimim oldu üçü de fos çıktı. Yapma erkek aklı bu heyecanlı, soğumadan senle yuva kurmak istiyor. Evlendikten sonra soğursanız nolcak mahkeme açması 85 lira bilir kişi tanık istersen +1000 bi de avukat 10.000. Yapma düşün boşanmak da kolay değil. Kendini ağırdan sat zaman geçsin bence
11 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle diyorum bu sene en fazla aileler tanışır nişan falan olur belki ama düğün çok sacma sınavım var diyorum sınava her zaman girersin ben hep yanındayım diyor nasıl ikna edicem bilmiyorum
2 ay çok az. Evlilik gibi ciddi bir meseleyi 2 aydır"tanıdığın" biri için düşünmen biraz uygum değil sanki. Hem flört evresinden direk evliliğe geçilmez. Sevgililik levelini atlamamak gerekir. Bir birinizi daha iyi tanımak için, uzunca bir süre geçmesi daha iyi olacaktır. 2 aydır konuştuğun birini ne kadar zorlasanda karakterini tam anlayamazsın. En iyisi siz sevgililik adı altında konuşmaya devam edin bir süre. En azından 1-2 yıl sonra iyi ve kötü yönlerini, karakteristik özelliklerini tam ayırt ede bilecek duruma geleceksiniz.🌸
20 YorumlaGelir Geçim durumu Düzene girene kadar yani Evliliğe Müsait olana kadar sevgili Kalabilirsiniz ama sonrasında beraber evlenince geçim durumuna gelirseniz evlenmek en doğrusu ömür boyu flört sevgili olmaz Gerçekten seven evlenir Hayatının sonuna kadar sever bi ömür onunla yaşar erken değil sende seviyorsan birbinizi seviyorsanız kalpten mutlu olursunuz inşallah
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Kudurmuş bunlar kudurmuuş :D Ergen falandır ya da ağır yokluktadır. Belki de helal seks istiyordur bilemeyiz.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe diyon yaa
Sen acele etme, flörtün kötü biri olmaya bilir ama temkinli olmakta her zaman fayda görürsün, bu konuda çevren baskı uygulamaya kalkarsa kulak asma flörtünle evlenecek olan sensin onlar değil önce kendini düşün sonra flörtünü düşünürsün.
06 Yorumla
Soran+1 yılAcele etmek istemiyorum bende bu sene nişan olur en fazla seneye düğün olur ona da dedim tanıyalım birbirimizi biraz daha dedim her şeyimiz uyumlu beklemek saçma geliyor hayırlı işlerde acele edin derler diyor düşün sen dedi erken değil dedi daha yaza 6 7 ay var diyor kendiai polis seneye doğu görevi var ve seçimde var dedi düğünü zora sokamam diyor
- +1 yıl
Anladığım kadarıyla sen flörtünü seviyor ve saygı duyuyorsun ama flörtün öyle değil senin de bir birey olduğunu ve her şekilde sana saygı göstermesini öğrenmesi gerek ve evet onuda alıyorum polislik, seçim vs. ama bunların hepsi bahane ben buradan flörtünde narsistlik seziyorum umarım yanlırım yine sen sen ol acele etme bir kere senin kararlarına saygı duymazsa evlendiğinizde daha kötüsü olabilir.
Soran+1 yılOna nasıl anlatıcam bilmiyorum söyledim ama böyle dedi tekrar acınca konusunu hevesim kırılıyor diyor hayaller kuruyorum falan diyo
- +1 yıl
Hevesim kırılıyor diyorsa ben bunun altında kötü bir düşünce kokusu aldım ama sizi ve flörtünüzü tanımam tek bildiğim çoğu erkek, kadının üzerinde hakimiyet kurmaya çalışır evlenmeden önce her türlü yalanı söylerler bir erkek olarak sizi uyarmak istedim haberlerde bir kadına şiddet haberini görmek istemiyorum, eğer flörtünüz sizin düşüncelerinize saygı duymuyor kendininkinde diretiyorsa bu ilişkinin bitmesi en doğrusu yoksa en büyük zararı siz görürsünüz.
Soran+1 yılAnladım sizi peki nasıl bi kötü düşünce olabilir
- +1 yıl
Büyücü değilim akıl okuyamam fakat şunu kesin olarak biliyorum ki erkeklerin çoğu evlilik konusunda kendilerine eşten çok bir dadı, bir hizmetçi, bir seks obje isterler ve bu isteklerini bir kadına doğrudan açacak olurlarsa o kadını kaybedeceklerini bilirler bu yüzden efendi imajı çizmeye bayılırlar, size tavsiyem flörtünüzü alın karşınıza gözünün içine baka baka bu konu hakkındaki düşüncelerinizi NET ifade edin sonra gözlemleyin kendisini zira sözlerden çok vücut diline odaklanın ve hep göz kontağı kurun, sürekli gözünü kaçırır sözleri ve davranışları size iyi hissettiriyormiyorsa ilişkinizi gözden geçirin.
+1 yılBaya baya erken hızlı atın tekmesi hızlı olur derler. Bunu güzel bir şekilde açıkla erken olduğunun en azından bi 1 seneye yakın olsun evlilik o bu tamamda bi yuva kurmak o kadar basit değil inşaallah anlar
02 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah söylüyorum bende seneye olur dügün anca dedim bu sene olursa tanışma nişan olur dedim kendisi polis seneye doğu görevi ve seçim var düğünü zora sokamam diyor ama bakalım ben daha düşünücem dedim düşün dedi
- +1 yıl
Ee düğün yapmazsınız sizde söz nişan nikah bu kadar aceleye getirmesi saçmalı cidden, ne biliyim ya çok erken be kuzum inşaallah anlar
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılBazen okadar çabuk emin oluruz ki zaten ne istediğimizi de ne aradığımızı da biliyoruzdur. Bir bakarız tam da aradığımız kişidir hemen evet der, kaçırmayalım deriz. Erkekler için kadınlar kadar detay gerekmez.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSeninle konuşmaya başlamasının temelindeki niyetine bakar. Niye panik oldun ki? Hemen yarın değil ya yaza demiş. Ama tabi senin için erkense veya evlenmeyi
düşünmüyorsan açık açık söyle ki kimseye haksızlık olmasın.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 757 cevap paylaştı.
+1 yılYaşından ötürü bence bir şey çıkmadan hemen evlilik istiyor zaman geçiyor diye bence senin yasin çok da geç değil acele etme sakin tani zaman geçir tanıdıkça bilmedigin şeyler çıkacak
00 Yorumla
+1 yıl2 yilda konussaniz 5 yilda konussaniz ayni catida yasamadiginiz surece iyi taniyamazsin cunku ayni catida yasayinca insanin huyu suyu belli oluyor. Oglan en azindan eglencesine senle konusmuyor
00 Yorumla
+1 yılohooo daha dur bir insanı en az 3 ayda tanırsın bir 6 ay bekle bakalım nasıl biri iyice anla belki sakladığı yönleri var
01 Yorumla
Soran+1 yılYani evet oda var tabi
+1 yılSen de yeni şeyleri hissediyorsan evlen , tabi hali hazırda bir işin varsa. Yoksa meslegimi alma lazım de... Kadının çalışması onemli
04 Yorumla
Soran+1 yılBu sene kpssye gireceğim olursa bu yaz nişan olur en fazla seneye düğün olabilir söylüyorumda ben senin hep yanındayım diyor
- +1 yıl
Ben de kpssye gireceğim:) o yanındayım muhabbetine ben inanmıyorum. Bir yere kadardır en azından. Bubarada lise onlisans lisans hangisinden
Soran+1 yılLisan A dan gireceğim zaten babamlarda istemez meslegim hazır olmadan evlenmemi
- +1 yıl
Eh azcık daha beklesin o vakit
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Yaşlarında evlilik için uygunmuş... ben bu kararı beş dakikada alabilirim.. yani beş dakika bu kararı verebilmek için yeterli... normal bence..,
00 YorumlaAceleye getiriyor dikkatli ol. Bir bit yenigi olabilir. Gercek yuzunu gormeden oldu bittiye getirmeye calisiyor olabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 538 cevap paylaştı.
+1 yıl3-4 ay daha tanımaya çalış yaşı biraz geç belki ondan böyle düşünmüştür ya da başka bir şey bilmiyorum.
00 Yorumla
+1 yılOnun yaşı biraz daha büyük ya o yüzden acele ediyor olabilir ama bence de çok erken biraz daha tanımalısınız birbirinizi bence
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. 6 aya tanırsın zaten 6ay nişanlı takılmayı teklif et
02 Yorumla
Soran+1 yılOnu diyorum da evlenek diyor😂 kendisi polis seneye doğu görevi var ve seçim var bunları söylüyor düğünü zora sokamam diye
bence çok geç 2 günlükken nikah masasına oturmalıydınız mksmckdc
01 Yorumla
Soran+1 yılDalga geçme kanki ya dhhdhd
- Aşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik yaşı 25 evde kalmış gibi hissettiğinde acele ediyordur.
01 Yorumla
Soran+1 yılOnuda dedim seninle evlilik fikri oluştu bende düşünmüyordum önceden dedi
Hizli giden hızlı biter o duygularından Sami olduğunu düşünmüyorum kısa sürede biter heyecanı
01 Yorumla
Soran+1 yılHer şeyimiz çok uyumlu diyor o yüzden beklemek sacma diyor hayırlı işler de acele edin derler diyor
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılAynı eve girince o uyum dediğiniz şey devam etmeyebiliyor. Bıraz daha tanıyın birbirinizi
10 Yorumla 29 değildir o maksimum 17 18 yaşlarındadır 29 yaşında olan biri daha olgun davranır
10 YorumlaEvlenince tanırsınız birbirinizi bazı şeyler de akışına bırakmak lazım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılHızlı giden atın boku seyrek düşer.
Bu ne hız?00 Yorumla
+1 yıl"Hızlı giden atın b*ku seyrek düşer." diye bir atasözümüz var ama tabi siz bilirsiniz.🐣
00 Yorumla
+1 yılbazi erkekler zina islemek istemez erkek evlilik ister bazisi da hayatini yasamak ister. bu kısımda da sorun olabilir. sakin ol ve araştırma yap. pusada bekleme. sakin ol izle.2 gun sonra da evlensen olur sorun bu değil amaci ne niyeti ne?
06 Yorumla
Soran+1 yılYani bana her şeyimiz uyumlu diyor beklemek saçma geliyor diyor hayırlı işlerde acele ediniz diyor kendisi polis seneye doğu görevi varmış ve seçimde var düğünü zora sokamam diyo
- +1 yıl
sana bir sey soyleyim yanlış anlama ne olur. erkek canım. azicik kadinligin varsa gir koluna belediyeye gidin nikahını kiydir git yanına ugrasma. bak Allah korusun şehit olur felan. ben kadın olsam Vallahi yapıştırın canım canım bakma eger seviyorsanız durmam sik... tir et herkesi kendini ve onu dusun
Soran+1 yılHoşlanıyorum şu an oda öyle etkileniyorum falan dedi ana ben bu sene için erken diyorum biraz tanımamız vakit geçirmemiz lazım birlikte seneye olabilir düğün anca doğu görevi secim falan düğünü etkilemezki
- +1 yıl
kendin bilin bacim. ama kadin olsam yularindan tutarim gel lan buraya derim. erkeginsin vermem seni derim. zaten oyle bir kız bulum evet desin gotururum belediye basarim nikahi sonra koynundan cikmam. sen
Soran+1 yılO bana ısrar ediyor aslında evlenelim diye
- +1 yıl
kendin bilirsin ama tavsiyem evlen yuvanı kur
Gizli Üye(25-29)+1 yılBilmiyorum ya benimki ilk aydan evlenmek istiyordu şimdi 9 ay oldu hala aynı bana karşı tabi guvenemiyoruz yinede kimseye tam
00 Yorumla
+1 yılDikkatli ol derim ve hemen karar verme.
Ben 3 sene bir ilişki yaşadım, ilişkimiz bir kaç aylıkken kız evlenmek istedi, dur dedim üstünden iki sene geçti beni aldattı.
Kendi kendime dedim çok şükür evlenmemiş im00 Yorumla
+1 yılVala aynı durumu ben de yaşadım şimdi bosaniyoruz. Bir erkeğin evlenmek istemesi bazen olgunca verilmiş bir kara olmuyo hele bu kadar hizliysa hiç de olgun değildir ve sonu hüsran olması yuksek ihtimal oluyor hep.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaş olarak erken değil ama 2 aylıksınız evlenme açısından çok erken
00 Yorumla
+1 yılBirbirinizi biraz daha tanımalısınız çok erken bence
00 Yorumlaerken ama siz yaşınız baya geçmiş siz güzelce tanıyın sevin birlikte seneye evleyinn diyebilirim.
00 Yorumla2 ayy likk saçma bı insan nişanlaninca bile 7 ay tanimali
00 Yorumla
+1 yılBence erken en azından bi sene konuş hem daha flört diyosun
00 YorumlaÇok erken acele işe şeytan karışır biraz zaman gecirin, evlilik kaçmıyor ya
00 Yorumla
+1 yılÇok erken evet. Neymiş ki acelesi. 😃
05 Yorumla
Soran+1 yıl@Guseeee ne alaka
Soran+1 yıl@Guseeee sen yatak için mi evlenecsksin
Aşk İlişkileri konusunda 669 cevap paylaştı. Yaş geçiyor diye acele edebilir
02 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim onu da seninle evlenme fikri oluştu önceden bende erkne diyordum dedi ama eski sevgilisiylede evlilik düşünürken ayrılmış
+1 yılBenimki 1aylik evlenmek istiyor😂😂😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sen ne zaman istersen o zaman olsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 678 cevap paylaştı. Daha ben iki aylık flörtüm de ne bu acele de xD
00 YorumlaHarbi. Daha flörtsünüz
00 YorumlaSen daha onu sevgili olarak bile görmüyorsun.
00 Yorumla
+1 yılVar öyle garip tipler
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılSakın evlenme. Normal bir durum değil bu
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılErken
00 Yorumla
+1 yılMeşru cinsellik istiyo, tek sebebi bu
00 Yorumla
+1 yılHep bir yıldırım nikâhı kıymak istemişimdir
00 YorumlaYasinizda gelmis evlenin işte
00 Yorumla
+1 yılicine siniyorsa evlen ama hemen degil
00 Yorumla
+1 yılYaşlar uygun olabilir..
00 Yorumla
+1 yılCok saçma inanma güvenme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 817 cevap paylaştı.
+1 yıl2 ayda ne ara tanıdı bu kadar
17 Yorumla- +1 yıl
Müslümanım lakin insan diniyle pek ilgilenmem.
- +1 yıl
Sami Yusuf https://g.co/kgs/R9wYFy
- +1 yıl
Hele burada tam benziyor
https://images.app.goo.gl/mLkGCbpTskX9uHBM7 - +1 yıl
Anımsatıyor cidden
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2 ay ne la şaka mısınız daha karga b*kunu yemeden
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl5 yıl çıkıp düşünmeyenler var
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılBu zamana kadar evlenmediğiniz kabahat
00 Yorumla gelmiş artık fırsatı kaçırmak istemiyordur
04 Yorumla
Soran+1 yılNe fırsatı bu
Soran+1 yılYani beni kaçırmak istemiyor ben de zaten biraz daha tanıyalım diyorum benim gideceğimi falan mı düşünüyorki
+1 yılHayırlı işlerde acele etmekte fayda var.
02 Yorumla
Soran+1 yılOda öyle diyor ama bu sene Nisan olur en fazla 1 sene evliliğe beklemenin nesi uzun
- +1 yıl
Vallah acele etmesinin tek sebebini şey olarak düşünüyorum. Dini videolar izlemiştir. Sevgililik muhabbetinin dinde yeri olmadığını anlamıştır veya hafif gelen yükler artmıştır. Bu yüzden ayrılmak yerine bu yolu tercih etmiştir. Başka bir planı varsa bilemem.
- Devamını Gör (39)
Devamını Gör(84)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 2 aylık flörtüm benimle evlenmek istiyor, çok erken değil mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler