Erkek arkadaşım dışarı cıkınca tedirgin oluyorum cevreden dolayı içim içimi yiyor..

meraba arkadaşlar durum böyle :( erkek arkadaşım akşam dışarı cıkıyor erkek arkadaşları ile nerde oldugun felan söyler tabi dışardayken pek fazla mesaj atmaz bende sıkmam zaten onafda güveniyorum ama etrafta artık öyle kızlar varki.. anlatmama gerek yok sanrım baştan cıkarmak için herşeyi yapıyorlar o yüzden içim içimi yiyip bitiriyor birde yaz malum herkez dışarıda. sevgilimde cok yakışıklı olnca bu durum iyice beni yiyip bitiriyor napym ben yahu :(
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ne oluyor anlamıyorum gercekten burda bi soru soruyorz olablir bunda benim durumumda olanlarda vardır tedirgin olablirz insanlık hali ama bazı cevaplar nedir böyle ya allahaşkına. intikam alır gibi cevap veriyorsunz ayıp.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar lütfen insan olanlar cevap versin insan kılıgına girenler degil nedir derdiniz ya burda bi soru soruyorz ne cevaplar geliyor anlamayanlar abes gelenler cevap vermesn biz zorlamıyoruz kmseyi cok ayıp ya. !
Erkek arkadaşım dışarı cıkınca tedirgin oluyorum cevreden dolayı içim içimi yiyor..