Tıp okuyan bir çocuktan hoşlanıyorum ama o biraz egolu sanki benden hoşlanıyor mu yoksa eğlenmek için mi bakıyor anlamadım yardım?

Ben hukuk okuyorum, o tıp. Geçen sene kütüphanede bana baktığını fark ettim ilgilenmedim. Telefonum çalmıştı dışarı çıkınca peşimden çıkmıştı ve beni arkadaşına işaret edip gülüşmüşlerdi. Daha sonra okul bitti kütüphaneye gitmedim. Bu sene yine gittim karşılaştık. Ben bu sefer hoşlandım ondan. Ben bakımlı güzel bir kızım o Yakışıklı Falan değil ama çekici geliyor bana. Arada baktığını görüyorum ama hemen kafasını çeviriyor. Geçen karşısındaki masaya oturdum. Kalktı arkadaşından parfüm aldı ama bir güldüler fısıldayıp. Sonra geldiğinde yanımdan geçti ve aşırı parfüm kokuyordu. Parfüm şıkmış. Ama emin olamıyorum hoşlanıyor mu. Bir bakıyor hemen başını çeviriyor. Tıpçılar genelde egolu oluyorlar. Bu da arkadaşları ile çok gülüşüyor acaba bana mı gülüyorlar. Sizce benden hoşlanıyor mu? Yoksa eğleniyor mu?
Tıp okuyan bir çocuktan hoşlanıyorum ama o biraz egolu sanki benden hoşlanıyor mu yoksa eğlenmek için mi bakıyor anlamadım yardım?