Çok utanıyorum nolur yardım edin?

Arkadaşlar ben çok dindar bir ailede büyüdüm öyle yetiştim. Hiç sevgilim olmamıştı ve mahalleden birisiyle konuştum onun ısrarı üzerine ve zaten ben ondan hoşlanırken o da beni seviyormuş ilk hoşlandığım insandı. Sürekli buluşalım dedi ben yok falan dedim ayrıl barış en son buluştuk. Ve şey demişti buluşunca olursa olur olmazsa olmaz diye. Ben el tutmak sarılmak yok demiştim buluşmadan bir gün önce ama buluşunca bir anda elimi tuttu bırakmadı sarıldı öptü ve omzumu emdi bildiğiniz (sweatimi omuz kısmından hafifçe çekti) hemen yanımda otururken. Dur bile diyemedim çünkü ilk defa yaşadım ve kalakaldım. Ayrıldık sonrasında ben orada o öyle yaptı diye soğuk davrandığım için. Seninle olmaz karşılık vermedin ve izin verdin dedi. Aradaki dengesizliğe bakar mısınız? sana karşı duygum kalmadı falan Allah sevgini aldı belkide o haraketlerimden dolayı dedi canım saçma bir şekilde. ve aynı mahalledeyiz ne yapıcamm çok utanıyorum üstünden beş ay geçti ama hala geçemiyorum oradan? İzin verdim gibi oldu benim de
Çok utanıyorum nolur yardım edin?