Bu kızın amacı ne olabilir?

Bir kız var çok hoşlanıyorum 1 haftadır sosyal medyada konuşuyoruz. Sağlam birine benziyor hiç öyle erkekte takip etmiyor ve oda önemsiyor beni. Ama buluşmaya çağırdığımda gelmem ve sevgililik gibi şeyler istemiyorum eğer gerçekten istiyorsan adını koyarız gelip istersin diyor. Bende tamamda buluşalım yüzyüze bir detaylı konuşalım bu işler yüzyüze konuşmadan olmaz dedim tamam ama şimdi olmaz korkuyorum ya bizden olmasa boşuna buluşmuş olursak oyuzden senden emin olmadan buluşmam diyor. Bende tamamda yüzyüze konuşalım ki daha iyi tanırsın diyorum, buluşma konusunu açma emin olduktan sonra diyor. Güven sorunu var kimseye güvenmiyor neyse konuşmaya devam ediyoruz numara bari ver oradan konuşalım sonuçta artık seninle ciddi bir yolda ilerleyoruz dedim. Bunada önce anlaşalım, ne zaman istemeye geleceksin dedi yazın dedim, o zamana kadar bekleyemem diyor. Ben bununla nasıl anlaşacam acaba yüzyüze konuşmadan etmeden numara bile daha vermeden tam tanımadan ciddiysen gel iste diyor üstelik yazı beklemeden diyor. Neden böyle yapıyordur amaci nedir bunun acaba
Bu kızın amacı ne olabilir?