Evet hastalık falan taşımadığı sürece vizyonsuz kötü kadınlarla olmadığı sürece ben hiçbir şey demezdim bence zaten sürekli aynı kişiden sıkılır insan yeni heyecanlar güzel olurdu siz ne düşünüyorsunuz insanoğlunun tek eşli olmadığı bu denli biliniyorken aldatılmayi çok kafamıza takmıyor muyuz bide zengin olsun deme nedenim nasılsa fakirde aldatıyor hiç değilse zengin olsun
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Çok haklısın fakir zaten kendine yetmez o başka ve hiç bi erkek tek kadınla yetinmiyor aslında evli kadınlarda başka erkek arzuluyor toplum ve tabudan3ben şanslıyım ama evli bi cok kadınla yattım ve harikaydilar
Aynen herkes birbirini kandırıyor ne gerek var
Aynen bencillik oda yani ben yaparım esim yapmasın gibi öyle cok eş gördüm mesela aynı evi paylaşıp farklı kişilerle ilişkiye giren en son tanıştığım evli kadın bu gece eve gelme misafirim var dedi rahat bir gece geçirdik peki o nerde kalcak dedim var dır onun yatcak kadını canına minnet demisti
Aldatmada vizyon mu aranır? Bir yaşıma daha girdim.
Yani evet eşimin ucuz kadinalrla olmasını istemem o zaman soğurum sahsen
Farklı bir bakış açısı.
yani umuyorum ki bizim de elimiz armut toplamıyordur herhalde
agshjdk.
Aynı mantıkta sende eşine sadık kalmazdın o zaman doğru mu?
Aynen
Umarım kendin gibi birisine denk gelirsin ve mutlu olursun :)
Umarım zaten diğerlerinin tabiriyle geniş biri bulursam ve iyi anlasabilecegim evlenmeyi düşünüyorum
Bu güne kadar hiç denk geldin mi öyle birisine?
Gurursuz olduğun için böyle şeyler istemen normal☺️ vuran vurana diyorsun yani
Benim için evrensel bir ahlak yasasi yok aşko ya
Belli zaten sıcak yerleri seviyorsun cehennem gibi
Eşim beni aldatsa huzurum olmaz ve zenginlikte gözüme görünmez şahsen
Zaten aldatiyorlar sadece bizim ruhumuz duymuyor
Çoğu kadın hisseder bence aldatildigini
O adamın beceriksizliğinden ya da onemsemeyisinden kaynaklı
Çünkü sen de aldatacaksın.. kendini böyle avutuyorsun
Evet insanoğlunun yapısı böyle
evlenmeyin o zaman direk? nasıl fikir ama bir değişiklik olmayacak zaten ha evlenmişsin ha evlenmemişsin ya
Doğru diyon knk ben evlenmeyi düşünmüyordum zaten ama bian kendimi evli hayal ettim dışarıya mutlu aile tablosu çizeriz falan ndjdjdkdjd
Bu kafayla max başkasının kuması olacaksın bacım :qq
Kuma diye bir şey yok
hahaha işiniz güücünüz yiyici olmak asalak s ürüsü :D hiç bir işe yaramayan asalaksınız varoşlar sizi :D
Varoş muu ben fakir ve varoş değilim ki evleneceğim kişide bana denk ya da üst olmalı bazı konularda
hmm aferim sen bizim tayfadansın o zaman :D ya da sıradanmısın
Peki sen ayni şeyi yaparmiydin
Evet kendimde öyleyim tamam yatıp kalkmam belki ama başka erkeklerin ilgisinher zaman hoşuma gider
Kadınlar zaten ilgiye hasta severler bunu
Mihrabım geniş diyorsun..
Konya ovasj
waayyy iyiymiş seni çoğaltmaları lazım
Allah kalbine göre versin , ne diyelim.
Saol canım
sanirim ben de takmam.
Bence de hayat anı yaşamak içindir böyle boş şeyleri hiç takamam herkes aldatıyor sonucta
turkiyede aldatmayan cift sayisi 2 falandir ahahha.
Aynen bak hele burada duyar kasanlaein hepsi aldatıyor alasını yapıyor bir insan birşeyi ne kadar kotuluyorsa onu yapma potansiyeli vardır hahaahah
bence biz bu halimizle bile cogu insandan sadikizdir. bastirilmis duygularini elbet aciga vuracaklar.
En azından içim. disim bir olduğun gibiyim fantazim de saklamam söylerim aldatmak yerine birliktelikten yanayim
ne kdr ck ortk nktmz vr. peki hic geliyo musun İstanbul'a?, jajsjsksk
İstanbul'dayım zaten
saka yapiyorum. maksat yavşamak olsun :(
Burdan birini aramıyorum zaten ahahahahahah takildigim. com kişi var ama kafama göre birinj bulamıyorum
Kocam yorumunu gördü bulucam o iti diyor nxdkmxkmd
Paradan daha değerli şeyler de var mesela gurur
Gurur diye bişey yok
Sen aldatacakmısın kocanı
Evet
Şu an kaç yaşındasın. Ne zaman evleneceksin. Kocasını aldatan kadınların son derece çekici ve Seksi olduğunu düşünürüm hep
20 ne zaman evlenirim belirsiz
Sevgilini aldatıyormusun
Aldatıyorum aldatmadigim kimse olmadı bugüne kadar asikta olsam mukkemmelde gelse aldatiyorum
Ama şöyle gündelik heyecanlar günün sonunda yine sevgilim ve onemsedigim insan o oluyor
Sevgilin aldatıldığını biliyor mu
Bilmiyor aslında her şey duruyor mesajlar vs apaçık yani o gece hakkında ama telefonumu falan karıştırmiyor darlamiyor
Aynı günde en fazla kaç erkekle ilişki yaşadın. Sevgilin bilse bence çok tahrik olur.
Öyle her erkekle olmaz çok tutkulu olduğun bir erkek var onla aldatıyorum yani 1 kişiyle aldattım sadece
Sevgilin bilse tahrik olur bence. Yaşlarınız kaç
O 24 ben 20
Hayır çok kıskanç aslında ama kontrol manyağı biri değil
O zaman yakalanmamaya bak. Devam et. Bu arada sakın hamile kalma. Hangisi daha iyi. Sevgilin mi aldattığın mı
Aldattugimla da ask yasiyorhz ama güvensizlik var onla o yuxdn olmuyoruz aldattigim 100 kat iyisevgilimden
Devam et o zaman. Şimdiye kadar kaç erkekle beraber oldun
Sevistigim çok birlikte oldugum6
Bu hızla bakalım rekor kıracakmısın. Sen 40 yaşına geldiğinde kocanı boşar kendine 19 yaşında sevgili bulursun kesin.
Evet şu an eşim de senin gibi yapıyor
Bu yüzden evlenmeyi düşünmüyorum zaten
Aldatirim diye mi
Evet
Iyisin, yas kac bu arada
20
mantıklı gibi
Bence de aldatmadan yapamıyorum bende onunda hakkıdır yapsın birbirimize saygı duyalim
bak gördünmü benin de mantıgıma kendime kesetken yatmıştı şu anda artık mantıgım almıyor nasıl böyle birsey olur :D hiç hoş deyil kesinlikle tasvip etmiyorum
Ahahahaahhaah
öyle işde herkes kendine keserken iyi rüzgar dönünce olayın rengi hemen deyişiyor
Cuckold ruhu var sende
Evet var erkek arkadaşımla paylaştım ama kabul etmiyor kimse
Türkiyede edeni zor bulursun, yabancı sevgili yap
Aynen ya kenderine gelince iyi hoş ama benim karımı kimsw * havasına giriyorlar yabancı sevgili en iyisi cidden
Nasıl bir düşünce bu
Herkes aldatıyor nasılsa ordan yola cikt.
Herkes aldatmıyor
Fakir olsa
Ben fakir değilim oda olmasın fakir
Oo vay anasını
evlenelim
Evlenek zaten bir ayağın çukurda
Fb yani
Garip.
Garip
Evlimisin sen
Hayır
Sevgilin var mı