Aşk İlişkileri Temas bağımlısı sevgili gözünüzü korkutur mu? Tatlı_günahlar Takip Et Guru Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Temas bağımlısı sevgiliye ne kadar katlanabilirsiniz? Güncellemeler+1 yıl Temas bağımlısı sevgiliyle devam edebilir misiniz? Temas bağımlısı sevgili gözünüzü korkutur mu? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
_AsabiHatun__ Takip Et FenomenMaster Yaş: 109 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Sinirlenme sebebim yemin ederim. Ani hareketlere gelemem ben. Yani bana annem dokunsa bile kızıyorum gerisini sen düşün. 1 0 Yorumla
YELELİ Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Görseldeki avuçlamış resmen temas değil taciz olmuş mk 1 0 Yorumla
bitterimo Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 531 cevap paylaştı. Gelemem öyle şeylere, vıcık vıcık Olmam da öylesiyle Çevreme bile öyleyken 1 0 Yorumla
Svd2466 Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl Gittiği yere kadar olur olmaz yerlerde olmadigi surece severim. 2 0 Yorumla
Niisaaatess Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl Çok hoşuma gider dokunmadan duramaması 2 0 Yorumla
Alew87 Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Asla korkutmaz. Çünkü ben de öyleyim 🙈 5 6 Yorumla Positive_man +1 yıl :) Yorumla Alew87 +1 yıl @Positive_man Yalnız bir tek aşık olabildiğine böyleyim tabi. Şimdi beni ruh hastası yapmayın 😂 Yorumla Positive_man +1 yıl Haha Neyse bisey derdim ama burada da olmaz simdi 😂😂 Yorumla Alew87 +1 yıl @Positive_man Yoo fikrinizi söyleyebilirsiniz, had aşmadan da yapılabiliyor bu 😊 Yorumla Positive_man +1 yıl Olmuyo isde yoksa yazardim zaten merak etme 😄 Yorumla Alew87 +1 yıl @Positive_man Tamam peki, öyle diyorsanız vardır bir bildiğiniz. İyi geceler dilerim 🙏😊 Yorumla
srtcbrk Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. baslarda itici gelir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sinirlenme sebebim yemin ederim. Ani hareketlere gelemem ben. Yani bana annem dokunsa bile kızıyorum gerisini sen düşün.
Görseldeki avuçlamış resmen temas değil taciz olmuş mk
Gelemem öyle şeylere, vıcık vıcık
Olmam da öylesiyle
Çevreme bile öyleyken
Aslında öyle birine ihtiyacım var ama gerçek düzgün biri
Gittiği yere kadar olur olmaz yerlerde olmadigi surece severim.
Çok hoşuma gider dokunmadan duramaması
Asla korkutmaz. Çünkü ben de öyleyim 🙈
:)
@Positive_man Yalnız bir tek aşık olabildiğine böyleyim tabi. Şimdi beni ruh hastası yapmayın 😂
Haha Neyse bisey derdim ama burada da olmaz simdi 😂😂
@Positive_man Yoo fikrinizi söyleyebilirsiniz, had aşmadan da yapılabiliyor bu 😊
Olmuyo isde yoksa yazardim zaten merak etme 😄
@Positive_man Tamam peki, öyle diyorsanız vardır bir bildiğiniz. İyi geceler dilerim 🙏😊
Olm gece gece atmayın şöyle fotolar :d
Hiç korkutmaz aksine mutlu eder ❤️😇
Olmam öyle birisi ile
baslarda itici gelir
Aksine cok da guzel olur
Evet korkutur
😎👍
Bir ömür
Bir ömür ne ama 🤔
hayır