- Aşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı.
+1 yılBoş trol bir soruya benziyor. Bu devirde böyle baba zoruyla evlenme pek olmaz.. Madem evlendin o senin kocansa izin vermedim diye bir olay yok yani bu hem dinen hem kanunen böyle. Anlattığın kadarıyla adam haklı. Ha yok sen bunu kocana güzel bir dille anlatıp biz evlendik ama ben şu an ilişkiye hazır değilim bir süre idare eder misin desen de o sana davranışı sergilese o zaman mevzu farklı olur ama senin ifadene gçre de böyle bir olasılık var mı bilemedim
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ne alaka hazır olmakla adamla bir gündemi evlendin bir süreç geçirdin sonuçta kendini o kişinin yerine koy eşin senden uzak dursa ve senle birlikte olmak istemese sen istesen ve bu süreci sabırsızlıkla beklemisen evlenene kadarki zamanı düğün bitmiş ve senin özel geçende uzak dururmusu. Deseydi eşin ne hisederdin
01 Yorumla
Soran+1 yılPsikoloji buna normal diyor ama sizin gibi cahiller ne bilsij
- Aşk İlişkileri konusunda 589 cevap paylaştı.
+1 yılO kocansa sende onun karılığını yapacaksın kusura bakma eğer yapmak istemiyorsan söyle annene babana bilsinler
Herkes yerini ve yapması gerekeni bilmeli09 Yorumla
Soran+1 yılBir kadın hazır değilken onu zorlamak adamlık değil. Kadın dilinden cinsellikten anlamayan bütün hanzolar aynı görüşte bak
- +1 yıl
Kadın dilinden anlamıyor değilim
Sen erkek dilinden anlıyordunda neden baba evindesin o zaman
Eşin seninle evlenmiş seninle bi şeyler yaşamak istiyor ama sen kendini bi obje gibi görüp ona bi şeyler vermeyerek cezalandırmaya çalışıyorsun
Al bak ne oldu kim kimi cezalandırdı şu an kim nerede...
Sen ilk önce kendine şunu sor eşim dediğim kişi ile neden bi şeyler yaşamıyorum
Ayrıca kusura bakma ama sert konuşmak zorundayım çünkü aklını başına alman gerek çocuk denilecek yaşta değilsin
Beraber olmak mı istemiyorsun sorun ne aranda ki eşin ile
Soran+1 yılAyrıca. Ben iyi bir yerdeyim olmak istediğim yer. Beni kaybeden o yarın veririm dilekçeyi o yoluna ben yoluma beni
- +1 yıl
Aman ne halin varsa gör umarım babanın evinde kalırısında adamın eline bi fırsat vermiş olursun
- +1 yıl
Geç bile kalmışsın adam seninle bi ömür geçmeyeceğini anlamış senden önce davranıp bırakmış seni aldığı yere iade etmiş resmen 😂😀😂
Soran+1 yılDefolsun gitsin ne fırsat vericem o benim kapımda köle olmadan ben onun yüzüne bakmam asla..
- +1 yıl
Kimse kimsenin kölesi olmaz merak etme heleki 1 haftalık bi karının asla olmaz adam evini kurmuş düzenin yapmış alır bi karı daha geçer oturur sen düşün ne yapacağını hayatına girecek insana sen anlat artık kocam beni 1 haftalık iken babamın evine bırakdı diye
Ayrıca sen bana dediğin gibi kalite bi insan olsan ilk önce kocanın seni anlamasını beklemek yerine senin kocanı anlaman gerektiğini bilirdin - +1 yıl
Beni tanımıyorsun bile hakkım nasıl bu kadar rahat konuşuyorsun 😂😀😂😀
Çünkü insanlara çamur atmak kolay demi
Neyse kızım seninle tartışmayacağım tartıştığımda fark ettim ki sana çaktırmadan akıl veriyorum sana bu iyiliği yapmak istemiyorum sen bunu hak edecek birisi değilsin adam gibi tartışmak isteseydin sana çok güzel yol gösterebilirdim ama dediğim gibi sen buna değecek bi şahıs değilsin git ne halin varsa gör banada sataşma lütfen - +1 yıl
Senin adına sevindim umarım mutlu huzurlu bi yuvan olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yeni evlenmişsiniz hayırlı olsun kardeşim. eşinizin anlayışlı olması gerekir, sizinde gayret etmeniz gerekir ve bunu eşinize açıkça ifade etmelisiniz. evlenipte 1 ay, 3 ay korkudan birlikte olamayan çiftler mevcut. bu tür durumlar konuşarak çözülür. eşiniz bazı hareketlerden sizin onu sevmediğiniz ve sevemeyeceğiniz anlamını çıkarmış olabilir. sonuçta bu görücü usulü evlilik. birbirinize alışmanız aylar alabiliyor. sizde haklısınız, eşinizde. konuşarak, korktuğunuzu belirterek, utangaçlığınızı söyleyerek aşabilirsiniz. bizim bu KS de ayrıl diyenler hemen çıkar, yuva kurmak ve ayakta tutmak çok zordur. burada görev ev hanımına düşer.çabuk pes etmek zayıfların işidir. eşiniz burada bilinçsizce davranmış, bunu düzeltmekte size kalır. kendinize aşık etmelisiniz. biraz naz ile, biraz cilve ile. kurduğunuz yuvayı çabucak yıkmayın. tâki eşiniz bu takım hallerle devam ederse o zaman düşünün boşanma işini.
10 YorumlaKendini hazır hissetmiyor olabilirsin, bunu anlayışla karşılayıp seni bir süre idare edebilirdi. Ya da güzellikle yaklaşıp seni rahatlata bilirdi. Eşinin yaptığı çok yanlış, ne demek babanın evine götürmesi? Bir de annene kadınlık öğret demiş, ne kadar ayıp bir şey. Yazık cidden ya.
10 Yorumla
+1 yılSen aşık olmadığın biriyle evlendiğin için... Hala da bana uygun dediğin için ayrı... O öküz ise seni anlamadığı için ayrı... Daha senin 1 hafta ret etmene gelemeyen adamdan hayır mı gelir. Çok iyi olacak evliliğiniz bekle sen. Akıl fikir dağıtırırken nereye saklandınız. ... lar küfür değil 3 harfli bir ifade :)
13 Yorumla
Soran+1 yılAhahaa çok iyisin ya. Sağol böyle bir fırtça bana akıl verir belki
- +1 yıl
Daha 1 haftalık eşine tahammül edemeyen adamdan hayır gelmez, ilerde döver de bu seni. Babanda kızı için ne biçim adam seçmiş ve sanki yangından mal mı kaçırıyor ki bu yaşta evlendirmiş. Nereden tutsam sorun.
Soran+1 yılHaklısınız.
+1 yılSizleri anlamıyorum, iyi ya işte bir diyorsun onu istemediğini bir diyorsun babamın evine geri getirdi.
Seni geri getirdi ise belli boşayacak seni. Baban seni başkasına vermek amaçlı ise sende belli et babana senin aşïk olmak istediğini koca bulacakta sende mecbur kalacaksın sevmediğin ile bir ömür yaşamaya, ölme eşeyim ölme. Hayır insan istemediğini yapmamalı! Bu ne sen eşya mısın da alacak verecek. Böyle saçmalık çok günah. Artık baban cehennemi istiyorsa yaptığın ile devam etsin. İnsan hakkı diye bir şey var! Devam yazmıyim gülüm yoksa ters laflar yazarım K. S'da engeller beni fena sinirlendim10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılPsikolojik olarak hazır hissetmiyorsun demek ki kendini. Buna saygı duymalıydı. Oturup seninle bu davranışın hakkında konuşmalıydı. Babanın evine götürmek nedir ya. Hangi çağdayız?
10 Yorumla
+1 yılBu ne ya ailende eşinde seni mal gibi görüyor ekonomik ozgurkugun varsa en baştan kaç kurtar kendini bunlara da ailem diye sahip çıkma.
10 YorumlaHayatımda bu kadar andaval bi herif görmedim, canım değilsen boşanırsın diyeceğimde babanın önerisiyle evlendiğine göre bi tık canım var gibi
15 Yorumla
Soran+1 yılBabamın önerisi ama ben kendi istedim.
- +1 yıl
Ask biraz kendini düşün, bu adamla bi ömür mü geçer böyle bir konuda anlayışlı olması gerekir ya sen illa onunla birilikte olmak zorunda değilsin bu tarz bir şey iki tarafın rızasıyla olur, seni rahatlatması ve güven vermesi gereken yerde seni babanın evine bırakmış iğrenç bir hareket ayrıca kızınıza biraz kadınlık öğretin ne demek onunla birikte olmayınca kadınlıktan çıkıyor musun kadınlık bu mu demek seni seviyor olsa zaten böyle bir şey demez herif tam bi çöl bedevisi ya
Soran+1 yılHaklısın vallahi
Soran+1 yılSenin gibi akıllı kız olsak keşke
- Aşk İlişkileri konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılBence adam haklı eğer evlendiysen ruhsuz olamazsn kocana bile kadınlığını göstermiyorsan boşan gitsin adamın yerinde olmak istemezdim
01 Yorumla
Soran+1 yılDosrum bu psikolojik bir şey
Kızım kabahat sende, 1 hafta dokunmamak ne demek. Sen hiç çatal kaşık kullanmadan elinü sürmeden yemek yiyebilir misin
01 Yorumla
Soran+1 yılDostum bu benle alaklı değil elimde değil
Sen dokunmasına izin vermeyince o da karşı aksiyonu yapmış şimdi sende ya gidip dokunduracaksin ya da gitmeyip ayrılacaksın.
02 Yorumla
Soran+1 yılO bana gelicek
canım o nasıl eş? Mal mıdır? 1 hafta da izin vermezsin 1 ayda. Öyle kolay mı ya bu işler... Valla boş ver ne hali varsa görsün. Pisliğin tekiymis.
01 Yorumla
Soran+1 yılYani pislik değil ama sabırsjz
Genellikle kavga çıktığında, her iki tarafında suçu olur. Bunu konuşarak çözemeyenlerse, genelde ayrılır. Konuşabilecek ferasete sahip olmak gerek.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEsin acele etmiş. Cinsellik her şey demek değil bunu ileride anlar. Sen üstüne gitme sonuçta gelip alacak seni başka şansımı var.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMaşallah çok ahlakliymis aşksiz evlenilirse böyle olur kocan 🍑budalasi
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 609 cevap paylaştı.
+1 yılSevgi yoksa her şey bitmiştir diye düşünüyorum. Geçmiş olsun. Senin için çok zor bir durum.
Mesajını empati yaparak okudum.00 Yorumla
+1 yılNe kadar kısa sürede evlendiniz ki başta söylemedin mi ki şimdi böyle uğraşıyorsun
012 Yorumla
Soran+1 yılNe biliyim ya ben cinselliğe fobim olduğunu
- +1 yıl
Onunla tanışmadan önce eğer iyiysen ondan sonra böyle olduysa bilemem biraz daha anlayışlı olabilir bir terapiste gidersin eğer yapmaktan korkuyorsan bir şekilde çözülür basit şeyler. Ama sen bunu istiyor musun önemli olan o
Soran+1 yılBence de eminim o da pişman olucaj
- +1 yıl
O yüzden düzgün ve mantıklı şekilde çöz. Eğer çözmek istiyorsan
Soran+1 yılBen bekleyeceğim. Başka bir şey yapmam
- +1 yıl
Terapiste git ne alaka düzelmez ki öyle o zaman kolay kolay
Soran+1 yılBen ona artık bir adım atmam. Kendi bana yanlış yaptı eğer adam Gigi köpek olursa kapımda belki dinlerim onu
- +1 yıl
Evlilik istemiyorsun belli oldu. Neyse hayat senin hayatın karışamam elbette
Soran+1 yılEvlikik ne alaka? Adam bana yanlış yaptı bir zahmet kendini affettirsin
- +1 yıl
Hiç affettirmeyecek gibi durduğu için söylüyorum zaten
Soran+1 yılGelir beni alır bir çiçek alır ben affederim
- +1 yıl
Yani anlayışlı olması lazım bir süre zaten yoluna girer her şe y
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaslariniz kaç. esinin seninle olmasını istemesi normal. eger psikolojik bir durum varsa bunu ona anlatıp yardım alabilirdin. Dr. ya da ne bilim buna benzer destek.
06 Yorumla
Soran+1 yıl27 o 20 ben
Cevap sahibi+1 yılSende bu durumu eşinle konuş. dr. destegi alın. ona daha önce hiçbir erkeğe dokunmadigini sana yardımcı olmasını iste. Erkekler eşinin ilki olmasını önemser.
Soran+1 yılBende önemserim ilkim olmasını. Sadece erkepe ait bir şey değil...
Cevap sahibi+1 yılBunu biliyorsun tamam. sende bunu onunla konuş.. sanki sen onu kabullenmişsin. Nissnli iken sarılmak vs olmadimi.
Soran+1 yılYok sarılmam ben öyle
Cevap sahibi+1 yılEşine karşı hislerin ne.. ona sevgi varmj kalbinde. hazir olamk için sen çaba gösterdi mi.
Yapacaktin bir kez gitmişim dişini sıkıp gözünü yumup görev gibi
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte bir kadın dilinden anlamayan hanzo dahs
Aşk İlişkileri konusunda 678 cevap paylaştı. Tam bir flash oyunculuğu umarım gerçek değildir gerçekse de Allah yar ver yardımcınız olsun.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bu adamdan senin daha çok çekeceğin var benden söylemesi.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılbacım , pompa devamke .
mutluluklar dileriz.00 Yorumla Destek al doktordan o konuyla ilgili bu bi hastalık korku
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılAile zoruyla evlendin sanırım baban sana onunla evlenmek konusunda baskı uyguladı mı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmeden önce iyice tanışıp konuşsaydın bu durumları yaşamazdın. Hak etmişsin.
Ilişki olacak illa ki , güzelce kendini ifade etsen yapmazdı öyle010 Yorumla
Soran+1 yılKonuştuk lakin istemedim. Hazır hissetmedim analyoşlı olabilir. Beni ikna etmeye çalışabilir kabalıkla olmuyor bu işler
Cevap sahibi+1 yılEmin ol çok şey yazarım da yorgunum..
Soran+1 yılYazma. Aklı sadece cinselliğe çalışan kadın dilinden anlamayan hiç bir ayı bana yazmasın
Cevap sahibi+1 yılBu cümleni kocan olacak o adama söyle bana değil.
Saygılı olmanı tavsiye ederim.
Soran+1 yılSende yazma
Cevap sahibi+1 yılDoğru sözleri okumak rahatsız eder seni haklısın. Eyvallah
Soran+1 yılCinselliği düşünen sizin Gigi cahiller beni zaten hep rahatsız eder.
Cevap sahibi+1 yılNe alakası var aptal lafını bilde konuş. Konu burada ben değilim benim düşüncem de seni ilgilendirmez. Tahmin ettiğin gibi değilim hakkıma girdin.
Başına gelecekleri biliyordun evlilikte neden yuva kurdun o zaman? Git başımdan canım canım yorum yapıp canımı sıkma benim
Cevap sahibi+1 yılCanım canım değil o yazdığım. canım canım yorum yapıp canımı sıkma benim. Haydi işine
Soran+1 yılİyyt hakaretlere bak. Defol defol midem kalktı
Gizli Üye(18-24)+1 yılYapacağın en mantıklı şey boşanmak olur. Sırf kendini hazır hissetmiyorsun diye saba böyle davranması kabul edilemez.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence sen git kendini bir yerden at ne kendine ne başkasuna faydan olur
07 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka?
Cevap sahibi+1 yılBaksana onun bunun isteğiyle hareket ediyorsun
Soran+1 yılBen aşık olamam. Bu yüzden benim için hayırlı olduğunu düşündüm.
Cevap sahibi+1 yılAşık olmadığın adamın koynuna nasıl gireceksin merak ediyorum
Soran+1 yılAşk evliliği düşünmedim düşünmüyorum mantık düşünüyorum hanımefendi aşka inanmıyoeum rituellerim arasında değil
Cevap sahibi+1 yılHayır merak ediyorum sevmediğim bir insanın sana da dokunmasına nasıl katlanacaksın katlanamam mışsın işte
- +1 yıl
👏👏👍
- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılanlamadım kaç yaşındasın ki baban böyle cevap vermiş?
hediye paketi misin sen ya?00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılKendi isteğiniz yoksa boşanın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılyaşın kaç ve neden bu kadar piskolojin bozuluyor kaç ay nişanlı kaldınız
00 Yorumla Sen haksizsin evlenmeseydinn evlendinnn
11 Yorumla
Soran+1 yılEvlenme ne alaka bu hazır olma işi ne cahilsin 5a
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Neden izin vermedin dokunmasına
02 Yorumla
Soran+1 yılHazır hisstmedim
+1 yılSaka gibisiniz ya tas devri mod
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. Sen neden dokundurmadin adam hakli
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Olması gerekeni yaparsın.
00 Yorumla
+1 yılGitme Bosan sende istemiyorsan ne gerek var
00 YorumlaNeden dokunmasına izin vermedin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 644 cevap paylaştı. Yasin yerinde neden ilişkiye girmiyorsun ki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Okuzle evlenmissin anlayis olması lazim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYine bi öküz koca vakası
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİyi bari
Gizli Üye(25-29)+1 yılDokunmasina izin vermeme bir sebebin var mi
06 Yorumla
Soran+1 yılHazır hissetmedim..
Cevap sahibi+1 yılYani bunu aranızda konuşabilirdiniz düzgünce sen kendini açıklamadın mi
Soran+1 yılAçıkladım. Anlamıyor. Ki
- +1 yıl
Oz
- +1 yıl
Ozaman boşan sen kurtar kendini nasıl olsa evlenme/boşanma oyuncak oldu
- +1 yıl
Daha evli olmadığımız için olabilirmi acaba?
+1 yılEşinin yaptığı ne kadar ayıp
34 Yorumla
Soran+1 yılEvet.
- +1 yıl
Ailen sana bişey dedi mi
Soran+1 yılYok.
- +1 yıl
İyi bari en azından ailen sana karşı saygılıymış
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Yaşın kaç senin ve o adamı seviyor musun
04 Yorumla
Soran+1 yılSevmek değilde pek hazır değilim yaşı. 20
Soran+1 yıl27 neden sordun
Gizli Üye(25-29)+1 yılhaklı ben direk boşarım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen neden dokundurmuyorsun ki
00 YorumlaAcilmadan iade
11 Yorumla
Soran+1 yılYazm
+1 yılAdam turşunu mu kurcaktı senin?
02 Yorumla
Soran+1 yılKes.
- +1 yıl
Kestim.
- Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılSorması ayıptır yaş kaç?
012 Yorumla
Soran+1 yıl27
- +1 yıl
Bunları sana yapabilecek bir erkek ile neden evlendin
Soran+1 yılBana uygun diye düşündüm
- +1 yıl
Ne kadarda tanıdında sana uygunluğunu anladın
Soran+1 yıl8 ay. Hala uygun olduğunu düşünüyorum
- +1 yıl
Yanlış anlamıyorum umarım, hala uygun oldugunu düşünüyorsun
Soran+1 yılEvet o bana uygun birisi. Ve eminim bu yaptığından pişman olucaktır
- +1 yıl
Umarım sen yaptığından pişman olmazsın
Soran+1 yılNe yaptım?
- +1 yıl
babam da annem çok mahçup olup babam cahil işte yaşı küçük sen çocukluğuna ver yuvanız bozulmasın
Ben burada yaş anlamıştım ama baban eliöpülsün olayı özetlemiş
Soran+1 yılBilmem.
- +1 yıl
Bilme zaten sen bu kafa yapısı ile devam edersen erkekten ne göreceğini düşünemiyorum bile ama sıkıntı yok senin için nede olsa doğru kişi aileni rezil etmiş ya da seni evden atmış aman boş ver ya karaktersiz sin ya da aileni kendini önemsemiyorsun ama dediğin gibi doğru kişi sana ve ailene ne yapsa fark etmez senin için
+1 yılBu ne be. Bu ne adilik
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gerçek mi bu
00 Yorumla
+1 yılyaşlar kaç
00 Yorumla
+1 yılAdam haklı ama bu sorunu aşman çok kolay
00 YorumlaSenin için doğru olan neyse o
00 Yorumla
+1 yılBoşan
02 Yorumla- +1 yıl
Sen iyi misin kendine dokundurtmadın diye seni mal gibi ailene iade ediyor. Asla geri dönme o öküze. Direkt boşan.
- +1 yıl
Geçmiş olsun
+1 yılCok kabaca..
00 YorumlaYani adam haklı sen niye yanasmiyon kac yaşındasın
00 Yorumla
+1 yılTroller
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,3b cevap paylaştı. Neden izin vermedin
05 Yorumla
Soran+1 yılHazır hisstmedim
Soran+1 yılSöyledim
Soran+1 yılPişman değilim
Gizli Üye(25-29)+1 yılTrol...