Aşk İlişkileri Erkekler, Tipsiz erkekler neden bana yurume cesareti aliyo? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Anlamiyorum sanki tamam oldu hemen vereyim mi dicem 😂😂 Güncellemeler+1 yıl ... Erkekler, Tipsiz erkekler neden bana yurume cesareti aliyo? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
grkmmm9 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bu hayatta ciddiye alınmayacak insan tiplerinin başında geliyorsun. :D 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Vermicem iste yakisikli ve zayif defilse vermicem Yorumla
higheroo Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Sen kimsin aw hahahahahah 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sanane, yakiskli ve zayif erkelerle iliskiye girerim sadece Yorumla Murat00000 +1 yıl Ben o Yorumla
Savaşözy Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Tipli olarak ben deniyim şansımı birde 😄 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Yakisikli ve zayif erkekle iliskiye girdim en son Yorumla Savaşözy +1 yıl Bende aynı fizikteyim Yorumla Soran +1 yıl Benim icin yakisikli olman gerek Yorumla Savaşözy +1 yıl Yakışıklıyım Yorumla Soran +1 yıl Bana gore yakisikli olman onemli olan Yorumla Savaşözy +1 yıl Tamam Yorumla Soran +1 yıl Verdikleeim hep oyleydi Yorumla Soran +1 yıl Rewmin yok Yorumla Savaşözy +1 yıl Atacam sana Yorumla Soran +1 yıl Olmaz burada gorucem Yorumla Savaşözy +1 yıl burada atmam sen bilirsin Yorumla Soran +1 yıl Profile koy Yorumla Savaşözy +1 yıl Koyamiyom hata veriyor uygulama Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Ego kötü bişey boş ego daha kötü 0 21 Yorumla Soran +1 yıl Baanne, yakisikli ve zayif erkekle cinsellik yasarim sadece Yorumla umutymw +1 yıl Amacın sadece cinsellikse yakışıklı isteyebilirsin ama ciddi bir ilişkide yakışıklılık güzellik çok önemli değil Yorumla Murat00000 +1 yıl Trol Yorumla Soran +1 yıl Cinsellikte benim icin onemli Yorumla Murat00000 +1 yıl Benimde Yorumla Soran +1 yıl @Murat00000 fizigi ve yuzu onemli Yorumla Murat00000 +1 yıl Okey Yorumla umutymw +1 yıl Sadece cinsellikle yürümez ama ilişki ki ten uyumu daha önemli yakışıklı olsa bile kafanız tenini uymazsa yaşadığın cinselliktende bişey anlamazsın Yorumla Murat00000 +1 yıl ❤️🌷 Yorumla Soran +1 yıl @Murat00000 ben anlarim. Ve cook zevk veriyo Yorumla Murat00000 +1 yıl Bende ama biraz kurs ver bana Yorumla Soran +1 yıl @Murat00000 ne kursu Yorumla umutymw +1 yıl 😄İyi sevişmeler ozaman sana istediğini bulursun umarım Yorumla Murat00000 +1 yıl Sevisme kursu Yorumla Soran +1 yıl Ayni anda 2 yakisikli zayif erkegi bile idare ettim Yorumla Murat00000 +1 yıl Off ya delirtme Yorumla Murat00000 +1 yıl Trolsun bence yoksa ozelden yazardin Yorumla umutymw +1 yıl La salın benim yorumumu gidin özelden konuşun Yorumla Soran +1 yıl @Murat00000 delirtme derken Yorumla Murat00000 +1 yıl Haklisin Yorumla Murat00000 +1 yıl Ozel Yorumla
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Cahillik etmişler idare et 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sen önce kibrini yen. kibirli çirkin kız 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Vermicem iste, illa yakiskkli ve zayif erkege vericem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben seni istemiyorum hayattada istemem istersen kainat güzeli ol ve kalıplıyım seni sevmemde. senden isteyen oldu mu. dalgaya alıyor milleti. senden daha güzelleri ile gezdim tozdum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sanarsın Barbara Palvin çakma güzel Yorumla Soran +1 yıl Vermicem vermicem. Inat degilmi vermicem. Versem havada kaparsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Merak ettim seni fotonu göreyim çok mu güzelsin Yorumla Soran +1 yıl Cok guzelim. demedim. ama guzelim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Barbara Palvin bilirsin dünyanın en güzeli. Ona benzeyen bir kızla çıktım ben onu seviyorum halen sevgilimdi ayrıldım sen kimsin Yorumla
pazardayımm Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Demekki çirkin birisin 0 24 Yorumla Soran +1 yıl Hayir yakisikli ve zayif bir erkele iliskiye girdim gecen ay 😊 Yorumla pazardayımm +1 yıl Yakışıklı ve zayıf biriyle ilişkiye girmen çirkin oldugun gerçeğini değiştirmez skxmsm Yorumla Soran +1 yıl Hayir cirkin defilim. Senin gibilere vermem Yorumla pazardayımm +1 yıl Benim gibiler senin yüzüne bile bakmaz Yorumla Soran +1 yıl Vereyim diye 10 takla atarsin Yorumla pazardayımm +1 yıl Sana kalmadık merak etme Yorumla Soran +1 yıl Vermem ki. Yorumla pazardayımm +1 yıl İsteyen kim? Yorumla Soran +1 yıl Sen, ama versem havada kaparsin Yorumla pazardayımm +1 yıl Onümde d om al san bile yapmam Yorumla Soran +1 yıl Yalarsin bile Yorumla pazardayımm +1 yıl Senin ki siyah siyahtır ne yalayacam Yorumla Soran +1 yıl Hayir lokum gibi ve yumusak yakisiki zayif erkekler tadina bakar sadece Yorumla pazardayımm +1 yıl Dogru ucuz etin alıcısı çok olur Yorumla Soran +1 yıl Degerli oldugu icin yakisikli erkkeler giriyo Yorumla pazardayımm +1 yıl Piyasada yakışıklı erkek bitmez giren girene artık kazan olmuştur Yorumla Soran +1 yıl Zevkimi alarak yasamak istiyorum. Sectigim erkekler giriyo sadecd Yorumla pazardayımm +1 yıl Ya Bi git Allah için gelene geçene veriyorum demiyorda Yorumla Soran +1 yıl Hayir okadarda degil sadece 6 erkekle beraber oldum kriterime uyan Yorumla pazardayımm +1 yıl Bence sadece 6 erkek senle olmak istemiştir diğerleri hep çirkin bulmuştur seni Yorumla Soran +1 yıl Beb vermedim Yorumla pazardayımm +1 yıl Senin gibi çirkin birinden kimse istemez Yorumla Soran +1 yıl Istyen cok ben vermiyorum. Hele ince corap giyince pesimdeler Yorumla pazardayımm +1 yıl Yürü kızım git başkasını kandır Yorumla
sametxx5206 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 +1 yıl Sende tipsizsindir djsjddjjdgj 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Guzel sayilmam ama tipsizde defilgim yakiskli seviyorum ve zayif. Anca oyle birine veririm Yorumla sametxx5206 +1 yıl Konuşalım mı yiaaa Yorumla Soran +1 yıl Burdan konusalim Yorumla Soran +1 yıl Yazilmiyo 2 xper degilim. Burdan sor surularini Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Max kezban zekası 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Vermicem , inat degil mi illa yakiskkli ve zayif erkege vericem. Banane Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yakışıklı ve zayıfım vericen o zaman Yorumla Soran +1 yıl Bana gore yakiskli olman gerek 😉 en son verdigim oyleydi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana esmer ve uzun boyluyum verirsin bence Yorumla Soran +1 yıl Vermem tipi gormem gerek ve vucut iyi olcak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi vücudum, verirsin Yorumla Soran +1 yıl Tip olcak ozaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tip var Yorumla Soran +1 yıl Bana gore olmali Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana göre zaten Yorumla
stark-mann Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 451 cevap paylaştı. bence verirsin :D 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Vermem yakiskli ve zayif defilse Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Bu hayatta ciddiye alınmayacak insan tiplerinin başında geliyorsun. :D
Vermicem iste yakisikli ve zayif defilse vermicem
Sen kimsin aw hahahahahah
Sanane, yakiskli ve zayif erkelerle iliskiye girerim sadece
Ben o
Tipli olarak ben deniyim şansımı birde 😄
Yakisikli ve zayif erkekle iliskiye girdim en son
Bende aynı fizikteyim
Benim icin yakisikli olman gerek
Yakışıklıyım
Bana gore yakisikli olman onemli olan
Tamam
Verdikleeim hep oyleydi
Rewmin yok
Atacam sana
Olmaz burada gorucem
burada atmam sen bilirsin
Profile koy
Koyamiyom hata veriyor uygulama
Ego kötü bişey boş ego daha kötü
Baanne, yakisikli ve zayif erkekle cinsellik yasarim sadece
Amacın sadece cinsellikse yakışıklı isteyebilirsin ama ciddi bir ilişkide yakışıklılık güzellik çok önemli değil
Trol
Cinsellikte benim icin onemli
Benimde
@Murat00000 fizigi ve yuzu onemli
Okey
Sadece cinsellikle yürümez ama ilişki ki ten uyumu daha önemli yakışıklı olsa bile kafanız tenini uymazsa yaşadığın cinselliktende bişey anlamazsın
❤️🌷
@Murat00000 ben anlarim. Ve cook zevk veriyo
Bende ama biraz kurs ver bana
@Murat00000 ne kursu
😄İyi sevişmeler ozaman sana istediğini bulursun umarım
Sevisme kursu
Ayni anda 2 yakisikli zayif erkegi bile idare ettim
Off ya delirtme
Trolsun bence yoksa ozelden yazardin
La salın benim yorumumu gidin özelden konuşun
@Murat00000 delirtme derken
Haklisin
Ozel
Cahillik etmişler idare et
Sen önce kibrini yen. kibirli çirkin kız
Vermicem iste, illa yakiskkli ve zayif erkege vericem
Ben seni istemiyorum hayattada istemem istersen kainat güzeli ol ve kalıplıyım seni sevmemde. senden isteyen oldu mu. dalgaya alıyor milleti. senden daha güzelleri ile gezdim tozdum
Sanarsın Barbara Palvin çakma güzel
Vermicem vermicem. Inat degilmi vermicem. Versem havada kaparsin
Merak ettim seni fotonu göreyim çok mu güzelsin
Cok guzelim. demedim. ama guzelim
Barbara Palvin bilirsin dünyanın en güzeli. Ona benzeyen bir kızla çıktım ben onu seviyorum halen sevgilimdi ayrıldım sen kimsin
Birisi kendini bir şeyler sanıyor
Demekki çirkin birisin
Hayir yakisikli ve zayif bir erkele iliskiye girdim gecen ay 😊
Yakışıklı ve zayıf biriyle ilişkiye girmen çirkin oldugun gerçeğini değiştirmez skxmsm
Hayir cirkin defilim. Senin gibilere vermem
Benim gibiler senin yüzüne bile bakmaz
Vereyim diye 10 takla atarsin
Sana kalmadık merak etme
Vermem ki.
İsteyen kim?
Sen, ama versem havada kaparsin
Onümde d om al san bile yapmam
Yalarsin bile
Senin ki siyah siyahtır ne yalayacam
Hayir lokum gibi ve yumusak yakisiki zayif erkekler tadina bakar sadece
Dogru ucuz etin alıcısı çok olur
Degerli oldugu icin yakisikli erkkeler giriyo
Piyasada yakışıklı erkek bitmez giren girene artık kazan olmuştur
Zevkimi alarak yasamak istiyorum. Sectigim erkekler giriyo sadecd
Ya Bi git Allah için gelene geçene veriyorum demiyorda
Hayir okadarda degil sadece 6 erkekle beraber oldum kriterime uyan
Bence sadece 6 erkek senle olmak istemiştir diğerleri hep çirkin bulmuştur seni
Beb vermedim
Senin gibi çirkin birinden kimse istemez
Istyen cok ben vermiyorum. Hele ince corap giyince pesimdeler
Yürü kızım git başkasını kandır
Sende tipsizsindir djsjddjjdgj
Guzel sayilmam ama tipsizde defilgim yakiskli seviyorum ve zayif. Anca oyle birine veririm
Konuşalım mı yiaaa
Burdan konusalim
Yazilmiyo 2 xper degilim. Burdan sor surularini
Max kezban zekası
Vermicem , inat degil mi illa yakiskkli ve zayif erkege vericem. Banane
Yakışıklı ve zayıfım vericen o zaman
Bana gore yakiskli olman gerek 😉 en son verdigim oyleydi
Sana esmer ve uzun boyluyum verirsin bence
Vermem tipi gormem gerek ve vucut iyi olcak
İyi vücudum, verirsin
Tip olcak ozaman
Tip var