Hiç sorun değil ya çünkü ben birisiyle buluşmaya çıktıysam sohbet etmeye çıktıysa muhtemelen o kişiye karşı hislerim vardı hatta ben emin olmadan kimseyle yanyana bile gelmediğim için muhtemelen o kişiye karşı duygularım vardır ve hiçbir sorun olmaz yani bakabilir hatta şöyle derim tamam anlıyorum istiyorsun ama bu kadar bakma böyle bakarsan bereketi kaçar bebeğim sjjdjfjfjfjjf
Benimle sohbet içinde bulunan İnsanların bu özel ilişkiye de aile ilişkileri olsun her zaman bir insanla göz teması kurarak sohbet etmeyi ve karşımdaki insanın da benimle göz teması kurarak sohbet etmesini tercih eden bir insanım, bundan dolayı şunu dile getirmek isterim ki konuştuğum insanın cinsel açıdan bir beklenti içerisinde olduğunu fark edersem O insandan doğruyu konuşmak gerekirse uzaklaşmayı tercih ederim çünkü bugün rahat bir şekilde cinsel isteklerini yerine getiren bir kadın yarın iki gün sonra beni başkasıyla aldatarak basit bir insan olduğunu gösterecektir ondan dolayı her zaman için ne olursa olsun Allah'ın rızasını gözetmek zaten bu zamana kadar yeteri kadar günahımız var bundan sonra da onun rızasına uygun yaşamayı bilmek daha önemlidir.
Üstelik bu zihniyette olan bir insanda hiçbir zaman bana sevgiye faydası olan bir insan olmaz
eh kusura bakmasın kimse ama karşıma geçip böyle oturursa , bana soğuk terler döktürtmek istiyor derim.. bakmayacağım. bakmamalıyım derken konuşulan konuya bile zor odaklanır insan.. ayıp ama bile bile işkence karşındakine.. ne yaparsan yap bir saniye bile olsa o gözler oraya illa ki kayar. bir de öküzler var hatta ülkemizde bol bol var.. eni konu diker gözünü bakar utanmadan.. öööküz..
Dekolte varsa ve dikkat çekiciyse bakmam diyen erkek yalan söyler. ben öyle saklama gereği bile duymadan bakarım elbette bu söylediğim birebir buluşup oturup sohbet etme ortamı gibi durumlar için geçerli.
açıkçası ben pek ilgilenmem o tarz ama karşımda bariz bir durum var ise samimi bir saka ile belirtirim daha sonra sohpete devam ederim, en azından karşıdaki yaptığı şeyin farkında olur. keza maalesefki nerden geldiği belli olmayan bu açlığı sindiremeyen erkekler büyük sorun yaşıyor sanırsam, bu konuda şanslıyım ^-^
Tanasula doğru kayıyorsa ilkinde ses etmem ama arka arkaya yapıyorsa uyarırım anlatacağımı unutturur. Ciddi düşündüğüm biri değilse o an bozarım onu cinsellik anlamında değil. Bir insan önemseniyorsa dinlerken karşının gözüne bakar. Aklı başka yerlerdeyse o farklı durum 😊
Yani Ortada Mahrem Yerleri görünmüyorsa bi kızın Erkek yine de oralara bakarsa Sapıktir öylesinden uzak olmak gerekir Ne halt edeceği belli Olmaz çünkü Ak Pislikleri Ama ve lakin Kız aşırı derecede açık giyinirse Diyelim Göğüsleri bacakları çok açık Erkeğin gözü o zaman kayarsa kızın da burada suçu var demektir tahrike girer bu
İnsani bir ihtiyaç zırvalarına girmeye gerek yok, karşındaki insanı insan yerine koymadığını gösterir bu sahip çıkacaksın kendine kardeşim hayvanlar bile çiftleşmeden önce kur yapıyorlar birbirlerine dişinin isteğiyle çiftleşme gerçekleşiyor resmen tacizdir verilebilecek en büyük tepkiyi vermeleri lazım kızlarımızın modern olacaz diye kova olmaya gerek yok yani
Cevabı soru ile birleştirince biraz komik duruyor :) Soru sahibi sensin :) ben sorunda yanlış cevap görmek istemezsin diye dedim. Yoksa benim için no problemo :)
Bunu benimle olan sıkar yapamaz affım yoktur. Masaya parayı atar kalkar giderim. Arkamdan gelirse hayatının hatasını yapmış olur. Ben bugün tam tersini yaşamıştım flörtüm bana fazla aşık bir kızdı kız az kalsın dayak yiyecekti elinden zor aldım 🙂
Bilmiyorum beni süzmesi rahatsız etmez ama bazen eve gelen misafirlerin evde eşofman veya şort ile dolaştığımda uzun uzun cinsel organıma doğru bakmaları rahatsız ediyor suratıma baksalar anlarımda oraya niye bakıyorsun teyzecim. :D
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kafede otururken kız arkadaşımin kocası sürekli bana baktı dekolteme. baktın tamam 2 saat oturduk hep orada gözleri büyük göğüslü kadınla evlenseydi o zaman bu kadar merakliysa. arkadaşıma söyleyeceğim çok rahatsız oldum
Tarik edecek bir soru gözdür hu refleks hızlı elinde olmayan bir dikkat anlayış göstermek devamlılık olduğu zaman göz hapsi olur oda kişinin ya ozguvenli oluşundan ya da dikkat çekilmesini seven veya içindeki duygu ama yanındakine olan güven ve inancına bağlı bir durum düşmemek lazım pat diye yanlış anlasila bilecek bir durum