1 yil olucak bir ofiste calisiyorum yoneticim basta bana karsi o kadar iyiydiki çok iyiydi ve beni patronumdan kiskaniyordu bana karsi ilgisi vardi vs ama benim ona karsi yoktu sonra benim ona karsi olustu aylarca yapmadigim sey kalmadi cok belli oluyordu bana abi agzi etmeye basladi uzaklasmaya kacmaya basladı sonra instagramdan takiplesiyorduk bana ilgisi oldugu zamanlarda patronumdan kiskanip bir anda takipten cikmisti umrumda degildi aylar sonra ilgim olustuktan bir kac gun oncede ben cikmistim daha yeni sonra bugun istek attim reddetmis sizce neden niye boyle yapiyor sonra ona sordugumda kafanda kuruyorsun diyiyor bir kac gun once bana karsi tavirlarinin soguk oldugunu tuhaf davrandigini benden kactigini neden boyle yaptigini sordum kizdı
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Demekki patronu değil onu seçtiğini görünce peşinden koşmayı Bıraktı
Zatwn artik birsey yapmam gelsede ben gitmem
bir şey yapma dur bekle her şey çözülecek sadece bekle hiç bir şey yapma... tek önerim
Zaten zaman izin vermiyicek yapmam cunku ölüp gidicem onun duygusallıği icindeyim
Bulimia hastasiyim aylarca yedigim her seyi kusuyorum burnumda kan geldi 10 kilo verdim ani yemek ataklarim tutuyor ellerim şisiyor morariyor ailem bilmiyor bulimia oldugumu ailemdende nefrwt ediyorum zaten hastahaneye gitmek iyilesmekte istemiuorum sadece yok olmak insanlar beni cok yordu
Niye ölüyorsun ki 80 filanmı yaşın sen niye sanki dünyada 2 erkek var oda ssnin patronunla yöneticin ya ssnk dünyada tek iş yeri var oda ssnin çalıştığın şirket vs yüksel biraz topunun anasını skm de hayata biraz sert ol yok kıskandı yok şöyle dedi böyle olur mu ne olcksa olır olmazsa ya de
Yok sadece bu olaylardan degil genel anlamda sıkıldım bunaldim yarin gitmek istemiyorum işi birakmak istiyorum ama mecburum calismaya bu yuzdwn ailemden nefret ediyorum ve bir cok sebepten
Anladım hastalığını bilmiyprdum
iki ilgiye atlamayaaktın onun için yapmadığım şey kalmadı durumuna gelmeyecektin
Peki geldim sonucta bu oldu sizce şimdi ne yapiyim içim içime sigmiyor hayatimda ilk defa biri bana deger vermisti işten cikmak istiyorum oda mumkum degil onun disinda zaten birde bulumia hastasiyim onunda ugrasiyprum tek basima bogazıma dugumleniyor hersey sıkıldım ölmek istiyorum ailemdende nefret ediyorum bana yapilan bu muameleyede 😔😔😭😭😭😭
unutup önüne bakacaksın daha ne yapacaksın. seni istemeyeni sen neden istiyosun
adamın sana yaptığı bi muamele yok ki. sen aşırı ilgi gösterince kaçmış
Haklisiniz
Moduna gore, keyfine gore seninle oynuyor. Ne var burada anlayamadigin?
Peki ne yapiyim sizce
Bence?
Ne yapmalisin sence?
Uzak duruyorum olmuyor iyice tripli oluyor yakın oluyprum oda olmuyor ama şundan eminim bastaki tavirla suanki tavirlari arasinda daglar kadar fark var kotu anlamda
Bu niyetteki adam basinda da sonunda da kotudur, fark yok.
Bana gore bu olanlari fark ettikten sonra sayet metres hayati yasamak hedef degilse; tavri, sınırı cizip ona gore davranmak gerekir.
Adam evlo degilhayatinda biri var mı yokmu o bile belli degil ayrica hala patronumdan kiskaniyor
Ve bu mesele için 30-40 yaş arasından yorum bekliyorsun bizde düşüncenin âlası varken. Ne olduğu çok basit ama 40 yaşındakiler cevap versin kanka
Nedir
Senden alıcağı zevki aldı , yaşamak istediğini verdin ve kendini ona teslim ettin. Kendi hayatına odaklanıp seni gözünde bitirdi. Bu kadar basit
Olayı naz yapıyor trip atıyor gibi görme. Seni sevmediğinden eminim
Hala patronumdan kiskaniyor
Sadece yediremiyor patronunu , meydan ona kalsa boşlucak seni
Reddetmemis istek hala duruyor
Anlamadım
Aranizda adi konmuş bir ilişki var gibi görünmüyor. boş ver. bir şey çıkmaz
Yok zaten ama sadece bir insanin tavri iyiyken nedwn kotu olur ona uzuluyorum soddugumda kafamda kuruyormusum
Umursama boş ver. Önem verse huzursuz olduğu bir konu varsa anlatırdı. Kendini geri çekiyor.
Ama brni hala arada patronumdan kiskaniyor ondan izin almami istemiyor onunla konusmami muhattap olmami
Pek yürüyecek bir ilişkiye benzemiyor
Sorunun ne
Yazdim aciklamaya
İlgiç bi durun
Bencede
Hala orada mı çalılıyırsun
maalesef
1 yil olucak bir ofiste calisiyorum yoneticim basta bana karsi o kadar iyiydiki çok iyiydi ve beni patronumdan kiskaniyordu bana karsi ilgisi vardi vs ama benim ona karsi yoktu sonra benim ona karsi olustu aylarca yapmadigim sey kalmadi cok belli oluyordu bana abi agzi etmeye basladi uzaklasmaya kacmaya basladı sonra instagramdan takiplesiyorduk bana ilgisi oldugu zamanlarda patronumdan kiskanip bir anda takipten cikmisti bir kac gun oncede ben cikmistim daha yeni sonra bugun istek attim reddetmis sizce neden niye boyle yapiyor sonra ona sordugumda kafanda kuruyorsun diyiyor bir kac gun
sen asıksın ona bence
Aşik olmasam onunlami ugrasicam
Buyrun
Yazdim aciklamaya
Burdan mi
Tm
Aranizda bisey oldu mu
Tadini aldi vazgecti olduysa
Yazdım
Yazdim aciklamaya
Derdın ne
Yazdım