Eşimin öfke patlamaları yüzünden hayatım alt üst oldu?

Ben 6 aydır evli bir kadınım. Eşimin zaman zaman bazı konulara öfkelenip aşırı tepki verdiği oluyor. Kendisini anlamadığımı veya yanlış anlaşıldığını hissettiğinde bağırarak çağırarak anlatmaya çalışıyor. Bu sürede normal hakaretler de ediyor. Kesinlikle odayı terk etmiyor arkamdan sürekli gelip bağırıyor ve beni konuşturmuyor. Tedavi olmayı red ediyor. Normal günlerimizde iyi geçinsekte bu anlar beni çok meşgul ediyor. Kendisi bu öfke patlamalarını yaşadıktan sonra çok pişman oluyor lakin bu her kavgamızda oluyor. Normal çift gibi tartışmak çok nadir edebiliyoruz oda benim alttan almamla. Geçen gün bir konu yüzünden tartışmaya başladık ve beni yanlış anlayınca yine olay koptu. Çok şiddetli bir bağır çağır kavgasına döndü ve onu sakinleştirmek imkansız. O zehiri atıcak içinden. Ailesi geldi sakinleştiremedi. Bende mecburen ailemi aradım ve babam geldi. Babamın hayal kırıklığına uğramış o ifadesini anlatamam. Konuşuldu özür dilendi olay kaptılıp aileler evine döndü. Lakin annemin dediğine göre babam onunla bir süre görüşmek, bizim evimizi ziyaret etmek istemiyormuş. Babama çok düşkünümdür ve bu durum beni çok üzüyor. Ben ona kızımı azarlasın bağırsın diye vermedim diyormuş. Araları çok iyidi ama belliki eskisi gibi olmicak. Bu son kavga özellikle ailemin şahit olduğu için beni çok üzdü. İçime dert oldu. Eşim dikkat edicem diyor ama yine aynısı olucak diye tahmin ediyorum çünkü bu istemsizce yapılan psikolojik bir rahatsızlık.
Ne yapsam bilmiyorum dediğim gibi bu öfke anları dışında bana çok iyi ve sevgi dolu davranıyor değer veriyor. Ama artık çok yıprandım ve ailemin hayal kırıklığı altında eziliyorum.
Eşimin öfke patlamaları yüzünden hayatım alt üst oldu?