Evimin anahtarı onda var ben çağırmadan zamanlı zamansız sürekli geliyor hatta bazen işten çıkıp eve geliyorum bi bakıyorum evde git diyorum gitmiyor babasının evi gibi kullanıyor sizce bu normal mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAnormal. Özel hayatına ve kişisel alanına saygı duymayan biriyle nasıl yaşanır ki?
Eğer onun özel hayatından kaynaklı bir sorun yoksa bu yaptığı cidden sıkıntı bir şey.
İlişkinizden çoğunlukla memnunsan ve devam etmek istiyorsan, ona bu durumdan rahatsız olduğunu açık bir dille ifade etmelisin.
Ama bunu yapamayacağın karakterde biriyse, evinin anahtarını ondan gizlice al ve fark edip yenisini yaptırmak için seninkini istediğinde "Her işte bir hayır var bir süre yenisini yaptırmayalım bence" şeklinde istemediğini belli eden bir şey söyle.
Bu noktada belli ki zaten o sınırı çizmekte geç kalmışsın ama iletişiminize güveniyorsan kurtarılamacak bir seviyede de değilsiniz.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 798 cevap paylaştı.
+1 yılÖnçelikle Kapı Kilidini değiştir bunun İçin gerekli olan.
Tornavida ile küçük Çekiç.
Birde yeni kilit.
Özel Hayata Sayğısı olmayan bir Sevğili yapmışsın.
Kendini düşünen bencil bir Sevğili yapmışsın.
Şimdi Türk Kızlarının meşhur kelimesi şu me alaka.
Şimdi Senin Evini kulanıyor iyi güzel Faturalarından birini ödeyim dedimi.
Üstüne üstlük şimdi Sen onun her Hizmetini Yemeğini Suyunuda veriyorsundur Çamaşırlarını Yıkayıp ütülüyorsundur. Az kalsın unutuyordum bir üstün Seni Pompalıyor.
Daha ne olsun 10 Numara her şey yolunda.
İşinmi yok
Kendi Ayakları üstünde duran bir Kadınsın.
Sana değer ve Sayğı gösteren biriyle birlikte ol Yan gelip Yan yatan çalışmayan biriyle değil.20 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılNormal değil tabi. Ama suç sen de ilk zaman da çok alıştırdın demek ki, oda alışkanlığa devam ediyor. Evinin anahtarı niye onda? Hayır, vermen gerekmiyor ki. Çok gereksiz bir davranış olmuş. Saygı denen bir şey var. Evinde özel bir şeyler var ise, insan bir düşünür ya. Bence evinin anahtarını ondan al. İkiniz de anormal hareketler de bulunmuşsunuz. İlk zaman da fazla yüz vermemen gerekir idi. Sen al anahtarı vermiyor ise de, şutla gitsin. Babasının evi değil sonuçta. Saygı denen bir şey olsun azıcık ya. Sen de kendine gel ve bir daha böyle bir hata yapma.
70 Yorumla
+1 yılevinin anahtarını ondan al madem git de diyebiliyorsun ki zaten başta hangi akla hizmet verdiysen artık. gerçekten şu saçmalıkları yaşamanız boşuna değil. her insan bir değil,, sen sadece evinin anahtarını mı verdin yoksa evi üzerine mi yaptın ayırdına varacak zeka ya da en basitinden saygı yok herkeste.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
106
Cevap
110Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılNormal değil, özel alana saygısı yok bir kere. Bence sert bir dille uyarmalısın. Mesela özel bir gün olur, normal bir gün olur sürpriz yapmak için gelir onu anlarım ama bu hiç normal değil.
120 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılBir kere normal iki kere normal ama sürekli olarak yapıyorsa hayır normal değil
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAnahtarın onda olması daha anormal.
100 Yorumla
+1 yılSorgun hangi tarafından baksak gerçekten şu an faul yani bir kere sordun sordun normal olan hiçbir şey yok ki evin anahtarı onda ne işi var Madem sürekli Eve girip çıkacağını düşünüyorsun veya düşünmesen bile böyle bir şey yapabileceği ihtimalini düşünmen gerekiyordu yani çocuğun Seni evine sürekli girip çıkması anormal Ama senin ona anahtarı vermen daha daha normal şimdi Olayı hangi taraftan baksan gerçekten faul yani
121 Yorumla- +1 yıl
Belki bir gün aniden eve girmesi gerekebilir diyedir, acil bir durumda. Bilemedim böyle düşündüm
+1 yılÇok normal hatta çok güzel bir şey. Sevdiğim erkeği gittiğimde evde bulsam hoşuma gider. Ben evdeyken kapıyı çalsa açsam karşımda onu görsem mutlu olurum. Saati hiç farketmez. Beni rahatsız etmez hiç. Sevgililigin evlilikten tek farkı imzadır bana göre. Karşılıklı sevgiyi hissettiğin insan için geçerli tabiki. Sevgilim dediğim seviyorum dediğim insanın evine çat kapı gidebilirim. İzin almam önceden haber vermem
Aklıma eser Özlerim. Yiyecek birşeyler alır kapısını çalarım. Samimi arkadaşların aramadan birbirine gelmesi gibi doğal bir şey bu. Sevgili aile gibidir. Annenin babanın gelmesi kadar doğaldır. Beni rahatsız etmez aksine mutlu eder bu samimiyeti yaşamak yakalamak. Tabi saygısızca bir tavır olmadığı sürece19 Yorumla- +1 yıl
Evine çat kapı gidebilirim demişsiniz ama bu saygısızlıktır belki o an kendin evinde dinlenmek istiyosundur
Belki müsait değilsindir. Hoş bi davranış değil bu
Önceden haber edilmeli - +1 yıl
@lovelygirl0 evlenince napcan
- +1 yıl
@lovelygirl0 belkide eve başka erkek atmistir
- +1 yıl
Evlenince ayrı oluyor aynı evi oaylaşma ıluyor bi birliktelik yani
Sevgililik dönemi çok ayrı - +1 yıl
@lovelygirl0 saçma düşünüyorsun
- +1 yıl
Kime göre neye göre saçma tatlım? Bende senin düşünceni saçma buldum fakat bunu söylemenim binbir türlü yolu var cici kız düşünce farklılığı mesela.
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Yani tabii ki normal değil de evin anahtarını alarak bunun önüne geçebilirsin. Sevgilinin yaşı büyükse sürekli ve habersiz eve gelmenin ayıp olacağını bilmesi gerekir. Bilmiyorsa da bunu sen öğretebilirsin.
30 Yorumla
+1 yılNormal değil. Senin evinin anahtarı onda olsa bile evine gelmeden önce sana haber vermesi lazım. Babasının eviymiş gibi istediği zaman gelip çıkamaz.
51 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılPeki siz anahtarı verirken bu gibi durumlar hiç akılınıza gelmedimi? siz anahtarı verdiğinizde zaten herşeyi kabullenmişsiniz demektir gelirde giderde hatta eve bayan arkadaşda atar sevişir, şimdi diyeceksiniz bunu yapamaz bende derim yapar bal gibide yapar yarin bürgün duydunuzmu gördünüzmü hiç şaşırmayın hatta biri bana demişti dersiniz, ne demek ya bir bayan erkek arkadaşına evinin anahtarını veririr?
04 Yorumla
Soran+1 yılBen vermedim o aldi geri istedim defalarca vermedi
- +1 yıl
Siz iyimisiniz Allah aşkına? ya anahtarı nasıl zorla alır üstelik sevgilisinin, beni dinlerseniz anahtarcıya gidin anahtar şifresi alın anahtarı değiştirin bir tane tornavidanın başında her insan değiştirebilir kapının dilinin ortasında bir civata var onu söküp yeniye takıyorsunuz bunu anahtarcı söylüyor zaten, son bir şey sanırım bu arkadaşınız sizinle yatıyor da doğrumu? yoksa ne demeye zorla anahtarı alır?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Bu arkadaş yarin bürgün size şiddette uygularsa hiç ama hiç şaşırmayın, yol yakınken çantası koluna herkes kendi yoluna, yoksa sizi zor günler bekliyor, siz belkide diyiyorsunuz bu bana sahip çıksın birde sizin seks ihtiyacınızda gideriyor oh diyiyorsunuz, bana bakın bu arkadaş yarin bürgün sizden bıktımı sizi bir paçavra gibi eski bir eşya gibi bir tarafa atar bundan emin olun.
Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. "Sevgili" kavramını sitedeki sizlerin tam olarak bildiğini sanmıyorum. Anahtar vermişsin, gelir. İstediğinde gelecekse, her an gelsin istemiyorsun demektir. Git diyorum ama girmiyor sözün zaten inanılmaz. Insan sevdiği yanında olsun diye bekler, ister, çaba harcar.
10 YorumlaSenin haberin olmadan evine girip çıkıyor olması hiç normal değil.
Bu kadar rahat insanı hiç sevmem.
Normal olup olmamasını boş ver sen bu durumdan rahatsız mısın değil misin onu düşün sadece.
Anahtarını al, senden habersiz gelmesini istemediğini söyle, bundan ne kadar rahatsız olduğunu anlat.
Hâlâ aynı şeyleri yaparsa da kapının önüne koy. Hayır gelmez öylesinden.10 Yorumla
+1 yılDeğil ve de çok rahatsız edici... Saplantılı olabilir, sapık olabilir, paronayak olabilir, fetişist olabilir... Sizden gizlemediği bir yönünün olup olmadığını nereden bilebilirsiniz ki. Ne kadardır birliktesiniz?
14 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıldır nerdeyse ve evet anormallik var hareketlerinde suluk gibi
- +1 yıl
Ailenizle tanıştı mı? Söz veya nişan var mı?
Soran+1 yılAilem biliyor ama öyle tanışma olmadi resmi olarak siz veya Nisan yok yapacaktık ama ben istemedim vazgeçtim bana olan davranışlarından dolayı
- +1 yıl
İpleri onun eline çok vermişsiniz... Öyle ki kendisini sizin hayatınızın odak noktası sanıyor. Bu biraz da sizin kabahatiniz. Açıkcası bu durumdan şikayetçi olmak gibi bir hakkınız yok gibi geldi bana. Dediğim gibi, bundan zaten siz sorumluymuşsunuz... Aileniz ile tanışsa veya sözünüz, nişanınız olsa neyse derdim ama yalnızca sevgilim sıfatına sahip birisi ben evde yokken neden evimde? Ve neden haber vermeden, beklenmedik zamanlarda çat kapı evimde beliriyor? İpleri bu kadar çok vermeyin eline derim... Şu anda baskın taraf olan o gibi gözüküyor.
- Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı.
+1 yılYani nezaket geregi olarak bir erkegn düsünceli davranıslar sergilemesi daha dogru olur ama belki de seninle aynı evde yaşamak istiyor olabilir veya o hatalıysa senin de ona git demen bence cok aşağılayıcı bir davrans git başımdan der gibi
10 Yorumla
+1 yılNormal. Çünkü sen o insana anahtarı vermişsin bir kere. Benim evim senin evin gibi bir anlam çıkarmasını sağlamışsın. O da gelir istediği zaman.
Ben asla vermem. Ben yokken eve başkasını getirirse OMG😱11 Yorumla
+1 yılYani normal degil.. ama ona bu hakkı sen vermişsin sanirim. Öncesinde. Anahtarı al elinden diyecegim ama. Evden gönderip gitmiyor ise. Yüzsüz de biri sanirim. Ben çekemem. Özele saygısı olmayan birini...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 765 cevap paylaştı. saygı olucak ama saygısı yok sıze krşı kafasına göre öylece gırıp çıkamaz ama işte onun bu yanlış davranışının asıl nedenıde senın kendıne olan saygısızlığından kaynaklı bu durum hem sen hemde sevgılın için normal değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
+1 yılYa kilidi, ya sevgilini değiştir. Hangisi daha basit?
30 Yorumla Eve başka bir kızla gelmiyorsa senin için iyidir. Başkasının evine gitmeyip işten çıkıp kendi evine bile gitmeden sana geliyorsa bu çok daha iyidir çünkü evlenince nereye gideceği belli.
10 YorumlaEvinin anahtarını vermenden yüz buluyor. Ee anahtarı verdiysen evinde canının istediği gibi at koşturmasına da ses etmeyeceksin. Ya anahtarı geri al ya da sert bir dille uyar.
10 Yorumla
+1 yılBence çok net bi şekilde bi daha habersiz gelmemesi gerektiğini ve bu durumdan rahatsız oldugunu dile getir. İmanın ötesine geç.. Eğer devam ederse kilidi değiştireceğini söyle. Ama kilidi değiştirmek çözüm olur mu bilemiyorum. Bana biraz sapık gibi geldi. Sen çözüm üretsende devam ettirecek gibi..
10 Yorumla
+1 yılKapının kilidini değiştir ve bir daha anahtar verme 😃
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 538 cevap paylaştı.
+1 yılKötü bir amacı yoktur belki ama yine de normal değil şu anlık sadece sevgili olduğunu söylüyorsun.
Üstüne fazla gitme güzel bir dille anlat anlayışla karşılar.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 16,5b cevap paylaştı. Sevgilin seni de evini de tapulamis gibi düşünüyor olsa gerek. Nereden buluyorsunuz böyle zlak tipleri bilmem ki?
Bence kadınlar ilişkilerde hak ettiklerini yaşıyorlar.00 Yorumla
+1 yılEvin anahtarını ona neden veriyosun? Ee verirsen gelir olur olmadık yerde suçu onda arama o yüzü sen vermişsin ilk başta önlem almak istiyorsan kapının kilidini felan değiştirebilirsin
00 Yorumla
+1 yılSirf engellemek icin gorus yaziyorum.(bunu her yazdigimda alakasiz gorus diye kaldiriyorlar ancak dert degil ben gormemem gereken birini daha akisimdan kaldirmis oluyorum.)
00 Yorumla
+1 yılEvinin anahtarını vermişsen bu durumun yaşanması çok normal, evet yuzssuzluk tabiki, ama ondaki öz güvenin nedeni senin anahtarını ina vermis olman
02 Yorumla
Soran+1 yılBen vermedim kendisi aldi defalarca geri istedim ama vermiyor
- +1 yıl
Kilidi değiştir o zaman
- Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı.
+1 yılAnahtarı vererek ona bu hakkı tanımış oluyorsun. Bundan rahatsızlık duyuyorsan ona söyle ve anahtarı geri al
10 Yorumla
+1 yılBen olsam evime almam bile anahtar vermeyi bırak bu devirde kimseye guvenmiceksin ben yalniz yaşasam kardeşim bile gelemez habersiz evime
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılbu kadar rahatlık vermeseydin keşke 2 gün snra sen yokken eve karı kız da atar
10 Yorumla
+1 yılEvdeyken gelse zaten kapıyı sen açarsın. Anahtar " ben evde yokken de evime gelebilirsin" deme şekli değil mi zaten?
10 Yorumla
+1 yılsana saygısı yok ben istediğimi yaparım kafasında.. rahatsız olduğunu bildiğin halde devam ediyorsa ilişkiyi şimdiden gözden geçirsen iyi edersin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilin saygısız biri ev senin niye habersiz geliyor? Niye ev sahibi olmadan eve geliyor ne işi var ki senin evinde sürekli? Çalışan kadınsın dinlenmeye ihtiyacın var. Evin anahtarı ondan ne işi var?
20 Yorumla
+1 yılKesinlikle normal değil, aranızda evlilik olmadan başına buyruk eve girip çıkması özel hayata suistimaldir. Dava açmalısın, böyle bir şeye hakkı yok.
00 Yorumla
+1 yılSen yüz verdiğin için olabilir mi ayrıca senin anahtarın onda ne işi var sevgilinde olsa her şeyin bir prensibi var kesinlikle yanlış
00 Yorumla
+1 yılAnahtarı al ve bi daha bana haber vermeden evime gelmeni istemedigini soyle. Ayrilirsa da ayrilsin ya
00 Yorumla
+1 yılAdama ewinin anahtarını verirsen olup olmadik zamanlarda yüzsüz gibi çıkıp çıkıp gelir suçu onda değil kendinde ara
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bir daha geldiğinde arkadaşlarını çağır deki biz bu akşam kızlarla takilicaz de gönder o anlar bir daha sormadan gelmez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılevin anahtarını verdiysen istediği zaman gelir tabi ki :) madem o kadar rahat değilsin neden anahtar verdin ki
00 Yorumla Sevgilin ileri gidiyor. Sevgili oldunuz diye her istediğini yapabilir diye bir şey yok ki. Özel diye bir şey var.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılHiç mi gururu yok nasıl bir insan bu, kilidi değiştir ve yüz vermeyi bırak
01 Yorumla
Soran+1 yılEmin ol hiç yuz vermiyorum yapmadığım şey kalmadı ama evet çok gurursuz suluk gibi
+1 yılHem pimpiriklilik hem istekli tekelik sinirini çıkart
11 Yorumla- +1 yıl
Tekelik siniri ne
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Nerden buluyorsunuz böyle tipleri valla helal olsun 👍🏽
10 YorumlaYüzsüz mü bu jdkf
Evinin anahtarını değiştir bidaha gelemez11 Yorumla- +1 yıl
Belki seks yapiolwr bro
Bunları yapmasını istemiyorsan anahtarı vermemeliydin
11 Yorumla- +1 yıl
Verdi çünkü...
+1 yılAsla normal değil.
Anahtarın kendisinde olması da normal değil.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı. Evin anahtarını vermekle bu yüzsüzlüğün yolunu açmışsın
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı. Adama anahtarını vermişsin, izin mi alacaktı gelirken?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe güzel keske benim manitde beni ciplak beklese yorgunlugumu alsa veya tek önlükle yemek yapiyor olsa
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı. normal değil hanımefendi size bildirmesi lazım bu saygı ile alakalı bir durum
00 Yorumla
+1 yılHem anahtar verip hem de evi değilmiş gibi davranman garip.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 630 cevap paylaştı. Rahatsız oluyorsan söyle,... uyardıgın halde gelmeye devam ediyorsa ondan kurtul..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen ev anahtarını vermişsin peki o normal mi
Önce bi kendine bak sen normalmişim acaba?
Sevgiliye anahtar verilirmi?
Verdin o da böyle dadanır evine işte..
Allah akıl fikir versin00 Yorumla
+1 yılNormal değil saygı duymuyor kullanıyor yol yakınken ayrıl
00 YorumlaAnahtarini degistirrr evinden cikart saygisizlik buu
00 Yorumla
+1 yılSenin evinin anahtarının onda ne işi var, kendi evi yokmuymuş.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 965 cevap paylaştı.
+1 yılyüzsüzlük + senin evinin anahtarının onda ne işi var
00 Yorumla Evinin anahtarı onda olmasına takılmıyorsun ama izin almadan gelmesine takılı kaldın öyle mi 😀
00 Yorumla
+1 yılEee anahtarı verdiysen istediğin zaman gel demiş oldun zaten.
00 Yorumla
+1 yılNormal değil ne kadar da sevgilin olsa senden habersiz evine girmemesi gerek.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil. Kilidi değiştireceğini söyle ve anahtarı vermezse değiştir.
00 Yorumla
+1 yılNormal değil haber verilmeden bir şey yapması saçma bence anahtarı değiştir
00 Yorumla- Devamını Gör (156)
Devamını Gör(201)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt