3 sene önce kıza çok aşıktım ben askere gittiğimde evlenmişti evden kaçıp ağrıya gitmişti 3 gün önce beni aradı pişman olduğunu söyledi ve ağladı onu affetmemi istedi Şu an hala seviyorum ama Nefrette ediyorum kıyamıyorum ona sizde konuşmam etik olur mu birisine sordum kendine yakıştırıyorsan konuş dedi kendime yakıştıramıyorum ama hala da seviyorum kıyamıyorum ne yapmam gerekiyor bilmiyorum 🤷
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
3 sene o olmadan hayatına devam edebilmişsin, bence bundan sonrada devam edebilirsin. Hem o zaten seni sevse başkasıyla evlenmezdi. Daha yani evli olduğu adama sadık kalamıyor, sana kalacağını hiç zannetmiyorum. Aynı şeyi sana da yapabilir. Bence konuşmayı kes, yine de sen bilirsin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl【★】Öncelikle Binnaz. com sitesinde 2011 yılından itibaren fal yorumculuğu yapıyorum. 【★】
Bir çok insan ve bir çok vaka görmüş biri olarak; ben diğer yorumlara katılmadığımı söylemek istiyorum. Neden kaçtığını, neden seni terk ettiğini bilmen gerekiyor. Şu an çok zor bir durumun içerisinde olabilir ya da çok mutsuz olabilir. Şiddet, taciz, zorlandığı durumları yaşıyor olabilir. Tüm bunlar yoksa yine de sevgisini göz önünde bulundurmalı ve eğer seni gerçek anlamıyla seviyorsa gerekli işlemleri yapmasını söylemelisin. Herhangi bir hatanın içerisine düşmeden, en doğru yolları tercih ederek. Sen seviyorsan, oda seni seviyorsa aranızda ki iletişim ve duygu bağları bitmemiş demektir. Unutmamalısın ki içinizde hep bir keşke kalacak ve bunu yok etmek için en doğru yolların izlenmesi gerekir. Önünde iki seçenek var;
1) Yanlış yollardan giderek onu evine alır, yanına alır ve olayların büyümesine sebep olursun.
2) Neler yaşadığını anlayarak net bir şekilde karar almayı tercih edersin. Altından çok başka sebepler ve olaylar çıkabilir. Gerçek anlamıyla seni seviyor ve değer veriyorsa zaten hukuk mücadelesini verir. Eğer gerçek anlamıyla seni sevmiyor ve değer vermiyorsa çok acı çünkü sana bunu yapan herkese yapar ve herkes ile aldatma pozisyonu içerisine girer demek istiyorum.32 Yorumla- +1 yıl
İnsanlar hata yapabilir. Affetmek ya da affetmemek elinde. Fakat affettiğin taktirde şartlarını ortaya koyman daha sağlıklı olur.
Hayır konuşma tabiki geçti o günler
Basit olma yani seni sevse gerçekten başka birine kaçmazdı
Hani ailesi bulmuş zorlamış desek neyse ama kendi istegiyle kaçmış
Ve aldatmaya meyilli biri çok belli evliyken sana yazıp sen varken başkasına kaçması falan
Yakışmaz gerçekten01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖncelikle Selamun aleyküm kardeşim. 3 sene önce anladığım kadarıyla bu kadın başkasına hemde kaçarak evlenmiş ve 3 sene sonra pişmanım diye seni arıyor. Seni tercih etmeyim başkasını tercih eden ve 3 sene sonra aradığını bulamayıp senin duygularından faydalanıp kaçıp kurtulmak isteyen birine kucak açarsan kendi hayatını söndürürsün. 1. si evli eşi var belli cocugu var, başkasının eşiyle konuşmak senin gibi genç duygusal bir kardesime ben yakıştıramam o adamın yerine kendini koy ve düşün. 2. Çevrenin ailene yapacağı baskı kendinden çok aileni düşün onlar bunişten daha zararlı çıkar. 3. Sü aile bağların kopar saygınlığını yitirirsin değmeyecek bir insan yüzünden yarın öbürgün senden de sıkılıp başkasına girmeyeceği ne malum ki ilk senden gitmiş 4. Sü namus davasına döner olay kan dökülür yazık günah olur birinizden biri mezara diğeri hapse gider genç bekar adamsın illaha düzgün birileri çıkar karşına eski eskide kalmıştır sünger Çek geç kesinlikle yanlış anlama bi abi tavsiyesi hayat tecribesi bu gözler neler gördü nelere şahit oldu. Kendine iyi bak hayırlı geceler
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılRica ederim kardeşim. İçini ferah tut ve dediğin gibi yap.🙏
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
61
Cevap
37Cevap
u +1 yılAşkını kalbine gömüp yoluna devam edeceksin. Gitmiş evlenmiş. Bazen son pişmanlık fayda etmiyor, giden gitmiş oluyor. Bu durumda sen hala seviyor olabilirsin veya nefretin verdiği duyguyla hareket ediyor da olabilirsin şu an. Tabii ki, hoşuna giden tarafıda olmuştur, sonuçta evlenmiş ama seni unutamamış. Senin yerinde olsam evli olduğu müddetçe asla irtibata geçmem. Yiyorsa eşinden boşansın, sonra mahvettiği hayatı düzeltsin. “Seviyorumlarla” yürümüyor hiç bir şey
62 Yorumla- +1 yıl
O korkmuyor ise senin onun adına korkman anlamsız. Seviyorsa kendini ona göre ayarlasın. Boşanmak çokta zor bir şey değil
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmiş pişman olmuş.
Konuştuğunuz için pişman olmazsınız umarım.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılArtık o evlenmiş yapacak bir şey yok
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSen askerdeyken seni bırakıp başkasıyla evlenmiş. Onunla olmayınca en iyi yedek lastik olarak sana dönmeye çalışıyor ve üstelik senden ona atladı, onun da arkasından iş çevirip sana atlamaya çalışıyor. De ki sana geldi. Sonra ne olacak? Çok büyük ihtimalle, senden de başkasına atlayacak.
Tamamen sırtını dön. Sen evli bir kadınsın, beni araman uygun olmaz ve ben seninle bir gelecek düşünmüyorum de ve hayatından at. Ha senin arkandan başka dala atlayan, o dalın arkasından sana atlamaya çalışan kalitede kadını hayatına alıp da ona "beni istediğin zaman terk edebilirsin ben seni sevecek kadar acizim" dersen ve sonra terk edilirsen, ağlama.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSeni bu duruma soktuğu için ona ne kadar kızsan haklısın. Evlenen de o, evliyken seni arayıp böyle şeyler söyleyen de o. Hiç bulaşma derim, gönül bu ota da konar ona da. Anladı sen.
Önüne bak gitsin, geçmişten gelenden ne hayır gelir ki zaten. Geçmesinin bir sebebi var sonuçta, geçtiği yerde bırak kalsın.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılOlan sana olur bu hikayenin sonu belli eşi ogrenir sana zarar verir esi hapise sen topraga kadinda baska adamla hayatina mutlu huzurlu devam eder aklini basina al başka kadin mi yok daha 23 yasindasin birde cocuk yastasin kendini dusunmuyorsan aileni düsun kızada uzulme zaten senden baska Allah bilir kac konustugu var merak etme o tur kadinlara bir sey olmaz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılPiimanlığı kendi hatasıyla ilgili. Sizden gitmiş bitmiş evlenmiş.
Size ulaşmasını engelleyip kendi hayatınıza bakmalısınız. Evli bir kadın sonuç olarak.
Sizinle evlenip bir başkasınıda arayabilirdi pişmanım vs. diye. Kendinize saygınız olsun yahu ne sevmesi geriye sarmayın hayatınızı sürekli...00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl(Bazı erkekler) Sevgili olmadan önce geçmişine dikkat eder aman bakire olsun vs diye ama sizinleyken ihanet etmesine, sizi başkası için terk edip yarı yolda bırakmasını bu kadar önemsemezsiniz. Ya kardeşim seni yarı yolda bırakmış o da yetmemiş gitmiş yatmış, nikahına girmiş herifin. Sesini duyduğun an ya telefonu kapatman gerek ya da ben çok mutluyum Allah kurtarsın seni bacım diyip konuyu kapatmak gerek.
04 Yorumla- +1 yıl
Aynen sanirım akli dengelerinde sorun var bunlarin kadin zorlada evlendirilmemsi baskasina ailesininde haberi olmadan kacmis buda hala saf saf neyse
Cevap sahibi+1 yıl@Gökkuşağımkayboldu0 Ya bu devirde zorla evlendirilmek denen şey yok. Doğunun köylerinde evlendirilen kız çocukları haricinde yok öyle bir şey. Dediğim gibi erkekler kızın geçmişine aşırı önem verir ama sevgiliyken kadının başkasıyla yediği naneleri gözü görmez aşığım der 😂😂
- +1 yıl
Yokya dogudakileri goruyoruz haberlerde internette masallah cok cesurlar bence bunu doguyla batiyla ilgisi yok ama hala daha bazi kotu aileler bunu yapiyor duyuyorum yani ben her yerden her yoreden çikabilir yani. boş ver onuda erkekler dusunsun iyi oluyor onlarada oyleleri yaranir
Cevap sahibi+1 yıl@Gökkuşağımkayboldu0 Geçenlerde kürt bir kadın muhtar 40 tane kız çocuğunu zorla evlendirilmekten kurtarmıştı. kürt diye belirtme sebebimde şehrin ismini unuttum. Tabi ki batı da Anadolu da küçük yaşta evlenen kaçan var ama onlar hep kendi istekleriyle gidiyorlar. Doğuda ki çocukların kafaları zehir gibi maddi manevi imkanları olsa varya sadece kariyer yaparlar zaten. Neyse konumuz bu değildi. Soruyu soran bey gibi bunlara yaranan kadınlar ondan ona gidenler işte. Çokta rahat koca buluyorlar nedense 😂😂
+1 yılSeviyorsun diye evlilerle konuşmak normal mi oluyormuş. Boşansın sonra gelsin sana. Ağlayıp zırlayınca düzelicek mi. Hayır. Senin başına iş açar bulaşma.
01 YorumlaAsla tavsiye etmem Aynı olaya benzer bir şey benim başımda da var ve 2 çocuğu olmasına rağmen Konuşmak için her fırsatta yazıyor Cevap vermiyorum Bana da onada yakıştıramıyorum Her ne olursa olsun asla Tavsiye etmem
00 Yorumla
+1 yılEski sevgilin kaçacak yer olarak Ağrı yı mı münasip görmüş? Çocum bu kız hem akılsız hem düşüncesiz. İnsan madem kaçıyor şöyle Maldivler, Havai Adaları falan yapar hazır kaçmışken. Bu kız için hayatını yakma evladım, yoksa Suriye ye yerleşirsiniz
00 YorumlaKesinlikle uzak durmalısın.
Pişmansa, bu onun pişmanlığı. Seni de yanlışın içerisine çekmesine müsaade etme. Boşanırsa ancak o zaman bir araya gelip görüşürsünüz. Şu an için bir araya gelmeniz asla doğru olmaz.00 Yorumla
+1 yılSeni sevseydi evlenir miydi? Değerini sonra anladığı için döndü sana sevgisinden değil sığınacak liman arıyor ve seni buldu
11 Yorumla
+1 yılYuva yıkanın yuvası olmaz kardeş ayrildiysa tam ama evkiyse ve bunu bile bile konuşmak olmaz sizde mutlu olmazsiniz
02 Yorumla- +1 yıl
İnsana bazen yanlışlar doğru gibi gelir sevgi önüne geçer ve kulp bulur o yanlışlara anlıyorum seni çok zor bir durum ama mantıklı düşün
Kardes neyin pesindesin, sen askerdeyken, birine kacmis, simdi pisman seni ariyor, böyle dengesiz sorumsuz bir kadindan ne bekliyorsun?
Uzak dur kardesim.00 Yorumla
+1 yılMadem eşinden ayrılmadan seni istiyor... gizlilik içerisinde görüş ver coşkuyu ama duygusal bağlamadan durumunu kabul edecekse... başka bisey olmaz sadece gizli kaçamak istersen o da isterse
00 Yorumla
+1 yılSen yine kendine yakışanı yap ve ondan uzak dur seviyosun diye evli biriyle konuşark karakterini bozma.. Önemli olan zamnnda kıymet bilmek eğer o kişiyle mutlu olsaydı seni hiç aramayacaktı pişmanm demeyecekti bir de boyle düşün bu yüzden kendi hayatna kendi yoluna odaklan boş ver onu
00 Yorumla
+1 yılKendine yakıştıramadigin için konuşur iken içinde o seni hep durtecektir. Bence en doğrusu geçmişi bır kenara bırakıp hayatına bakman yönünde.
010 Yorumla- +1 yıl
Şey de kusura bakma şu an farklı durumlardayiz farkındasın. Bizim konuşmamız doğru olmaz rica etsem benden uzak durabilirmisin falan de
- +1 yıl
İnce düşünme. Askere gittiğinde aldatılan sensin.
- +1 yıl
Seni kirmamış gibi davranış göstermen komik
- +1 yıl
Aga be bilirim de kız evli umutlanma artik
- +1 yıl
Seni kırmak değil amacım farkında değilsin gibi
- +1 yıl
En doğrusu👍
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Zor bir durum unutamamak kötü ama bu işin sonu hayırlı olmaz. Mantiğinin sesini dinlemelisin...
12 Yorumla- +1 yıl
Bence de yani bir tam bir ilişki bitmiştir tekrar canlandırmak zordur ama karşıdakinin kalbinde başkası varsa onu düşünmek daha da zordur Katılıyorum size Bu arada Emre ben siz
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılAma o sana kıymış pişman olsa nolur Müslüm Gürses’in dediği gibi “son pişmanlık neye yarar her şeyin bedeli var buraya kadar “ engelle gitsin
10 Yorumla
+1 yılKadınlar asla eski sevgilisini unutmaz evlense çocuğu olsa yapacak 2 şey var ya engeleyeceksin ya da yasak aşk kocası yakarsa sonununuz ölüm olabilir
00 Yorumla
+1 yılEtik olmaz tabii ki evlenmiş gitmiş. Başına iş alma bırak boş ver.
01 Yorumlaboş ver yoluna bak artık hayr gelmez unutmaya çalış sana kazık atmiş başı sıkışıncada yine sana geliyo aslında seni menfati için arıyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılbazı kadınlar bi ortama girer orayı karıştırr sıkışınca hoop kaçar. gittiği yeride çürütmüş bellikii gözünü sana dikmiş dikkatli ol
00 Yorumla
+1 yılSakın. Sana ihanet etmiş senin yerine onu tercih etmiş. Birak da yaptığının cezasını sonuna kadar çeksin
00 YorumlaSana Olan Sadakatini Bir Kez Bozan İnsana Nasıl Güveneceksin. Ve Ayrıca Biraz Empati Kur Eşinin Yerine Koy Kendini
00 YorumlaÖnüne bakacaksın tabi ne demek ne yapıcam delikanlı adama yakışan odur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 365 cevap paylaştı. İleride sizin karınız da böyle eski sevgilileri ile konuşur, ilahi adalet tecelli eder.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılKadın evli her halde evli biri kadına yüz vermeyi düşünmüyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrilsin madem siz birlikte olun madem seviyonuz birbirinizi kolayı var o da hemen gitmiş evlenmis ne sadikmis sana ya gerçekten öyle birine de güvenmek hatadir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç girme o topa bence. Farkındaysan şu an evli ve kocasını aldatmaya meyilli. Diyelim ki kocasından boşandı ve seninle evlendi. Yarın öbür gün senide başkasıyla aldatmayacağından emin olabilir misin?
00 Yorumla
+1 yılO moku ye köpek gibi pişman ol sonra onursuzluğunla oturup çay içersin
00 Yorumla
+1 yılEvlenmiş artık iletişimde olma bence sevseydi zaten seni beklerdi gidip evlenmezdi
00 Yorumla
+1 yılHadi iyisin yine demekki iyi mikemiyor sana verecek
00 Yorumla
+1 yılRacona göre eski sevgili de olsa seviyor da olsa evli olduğu için görüşülmez
Her iki tarafında şeref*izlik yapmaya hakkı yok00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİyi seninle de evlenirsen başkasını ozlemek için de arar
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılO iş bitmiş artık boşa kürek çekersin anca heryerden engelle boşuna da kendini üzme
00 Yorumla ne manyağ kızlar var, bunlar fantezi yapıyorlar, normalde arada hiçbir engel yokken değer bilmezler, böyle saçma durum olunca akılları başka yere kayar. Bunların içine şeytan kaçıyor başka açıklaması yok, akıl işi hiç değil.
00 YorumlaEtik değil ayrıca kendine de saygısızlık olur vicdanını rahatlatmak için aramış seni
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenimki de öyleydi ayrılıp dönüyordu en son engelledim
00 YorumlaPlanladığı gibi olmamış mutlu olsaydı seni hatirlamazdı aramazdı sana böyle zarar veren birini affetme evlenmiş bitmiş artık etik olmaz
01 YorumlaBence kötü olan mutlu olsaydı seni umursamayak olması mutsuz olduğu için yapması birde bosansa bunu yapsa neyse elindeki den de vaz geçmiyor iş değil yani
00 Yorumla
+1 yılKadın evlenmiş. Madem çok seviyordu o halde seni bekleyecekti, sen kendine yakışanı yap ve o kadından uzak dur çünkü evli o artık canım benim. Kimsenin vebaline girme o kadın da kocasını aldatmasın.
00 YorumlaZorda kalınca aklına gelmişin, önceden aklı nerdeymiş
Fazla sevmekte iyi değil01 Yorumla
+1 yılBuna benzer bisey bende yasadim ama evli insanla isim olmaz ne olursa olsun
02 Yorumla- +1 yıl
Tek kelime daha yazarsan hepsini karina ss atarim dedim bidaha yazmadi
+1 yılUmduğunu bulamamış sana dönüyor kullanılmak istiyorum diyorsan cahilim aklım yok diosan git
01 Yorumla
+1 yılkendini eski sevgilinin yerine koyabilirsin. empati seni doğru davranmaya itebilir.
10 YorumlaEtik olmaz sonuçta evlenmiş bitmiş sizin konunuz sizde kendi hayatınıza bakın unutun
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabii ki etik olmaz çok seviyorsanız ayrılsın öyle konuşun saçma sapan bir şey yapmayın gururunuz yok mu hiç
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO zaman ona göre hareket et.
kız seni sevmiyor sevseydi zaten sen askerdeyken seni aldatmazdı o yüzden onu unut
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 492 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmiş gitmiş arkana bile bakma
01 Yorumla
+1 yılOlan olmuş pişman olacağı bir şey yapmasaydı.
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa nie karşıma hep böyle şeyler çıkıyo kusucam artk
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEwt öylesinz
+1 yılUzak dur çocukları da bela olacak başına
03 Yorumla- +1 yıl
İyi yaptın Ağrı diyorsun onlar namus diyerek ikinizi de vururlar valla
+1 yılaffet senden de baskasina kacsin
10 YorumlaEvliyken konuşman doğru değil bence
00 Yorumla
+1 yılBende unutamadım eski sevgilimi
00 YorumlaKonuşma tabiki evlenmiş bitmiş
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı. Konuşma böyle dengesiz ruh hastası biriyle
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Her şeyi göze almalısın görüşürsen.
00 Yorumla- Devamını Gör (38)
Devamını Gör(83)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eski sevgilim evli olmasına rağmen beni aradı. Onu hala seviyorum, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler