Ben artık çok yoruldum sanki çekip gitmek iyi bir fikir gibi sizce?

Merhaba arkadaşlar evliyim eşimin ailesi ile aynı şehirde yaşıyoruz benim ailem çok uzakta burada yapabilirim diye geldim ama yapamiyorum çok skslyorum kimse yok üstelik eşimle bu konuyu konuşmuştuk en basta burada duramayamacagimdan bahsettim o da buna bir çözüm bulacağını söyledi ve o şekilde evlendik ama sanırım bu öylesine söylenmiş bir şeydi.1.5 yıllık evliyiz ailesi çok düşkün oğullarına her şeyde onunla olmak istiyorlar bende çok samimi olmayı seven bir insan değilim 20 li yaslarda da değiliz hani küçükte evlenmedik. Ben canım kayınvalidem ah canım görümcem yapacak biri degilum kızı ile beni ayırdığını da çok gördüm eşimin kizbkardesinin beni laf olsun diye seviyormuş gibi yaptığını da gördüm huna benzer daha bir çok şey yaşadık eşime soypedim hep ailesine demedim aramız bozulmasin diye ama hata yapmışım eşimle çok şiddetli kavgalar etmeye başladık sonra o da dedi ailemle seni konusturacagim otiracagiz sorun ne paylaşacağız oturduk konuştuk kayinvalideme dedim ki kızınız yanındaki suyu bile benden istiyor ben bunu yapmak zorunda değilim bebek değil çocuk değil dedim ne olur yapsan sanki seni sevdiğinden öyle yapıyor sana diyor ya ben enayı miyim kim olsa anlar bu sevgi değil bu karşındaki insanı kullanmak bana bir şey diyorsunuz sürekli kızınızı bulastirmiyorsuniz bile dedim belki nazım sana geçiyordur dedi kızım evlenip gidince evimde temizlik işi olunca ben yaşlandım artık yapamaz oldum diyelim kızım mi gelsin diyeceksin dedi tabi ki de diyeceğim o niye yapamaz dedim. Esiminnkardesi her şeye atlayan bir tip biz tartisiyirkrnbde araya girdi bu sefer sağlam azarladim bana yükseldi bende yukseldim en son benim için bitmiştir dedi çekti gitti bende de bitti dedim bende zaten zoraki yaklastigini biliyordum. Bbaasi ile de konuştum siz bana haksız yere kustunuz (düğünde elini öpmemişim hiç farkinda değilim ki düğün telaşı olabilir ) sonra uzun süre barismadu sirf memleketten babam aradı yapma kızım boş ver konuş dedi diye baristim ama baktım bana hala soğuk bir de değilim diyor ben farkındayım evime bile gelmiyor sadece eşimin annesi ile kardeşi geliyor çay içmeye oturmaya sürekli oğlum oğlum yapiyordu babası konuşurken beni laf olsun diye dinledikleri her şeyde Oğulcu oldygklari belli bende alın oğlunuz sizin olsun onzaman dedom o artık evli ama o da bilmiyor demek ki bunu dedim şimdi eşim bana söz verdi ev işlerinde yardımcı olmuyordu beni dinlemiyordunhic ben fedakarlık yapacagim ama sende aileme karşı yapacaksın dedi bende dedim ki ikisi aynı şey değil sen zaten ev işi yapmak zorundasın bu evde birlikte yaşıyoruz yapıyorsun diye kişiliğini degistiremem dedim ama benimde bu içimde yok ben yapıyorum sende ailemle iyi olabilirsin dedi ben bu baskıdan çok sıkıldım kimseyle iyi olma gibi bir mecburiyetim yok hele de seviliyormus gibi yapılıp sevilmedigim yerde bir bayan bunu boş yere hissetmez siz olsanız ne yapardınız ben çok bunaldım çünkü kalbim falan sıkışıuor artık.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada ben ailesini telefonla bile çok sık aramam çünkü çok sohbet nasılsın iyi misinden öteye gidemiyor anneis arar genelde ama ben aramayinca o da artık uzak durduğunu söyledi. Her yere birlikte gidiyoruz yani düğün davet akrabalar da ortak olunca ben eşimle baş başa gitmek isteyebilirim bence bu en doğal hakkım böyle devam ederse ortada evlilik kalmayacak gibi sanki.
Ben artık çok yoruldum sanki çekip gitmek iyi bir fikir gibi sizce?