evlenecekse sevgilisiyle, seviyosa neden başka kıza gider? neden o kızla bişeyler yaşar ve ona da evlilik lafı eder? sevdiği kızla ayrı ya da küs olsa bile barışacaklarını biliyosa yapılır mı cnsl lk ve evlilik lafı başka kıza?
Güncellemeler
+1 yıl
güncel
Sevgilisi ya da sevdiği olan erkek, başka kıza neden gider?
valla çok çok haklısın. işte kafamın içini susturamıyorum. o şerefsiz pis hiçbişey olmamış gibi o kızla nişanlanıyo mutlu oluyo beni ne kadar üzdüğü umurunda bile değil o köpeğin
Senin onsuz mutlu olma ihtimalin çok daha yüksek işin bu kısmına odaklan. Öyle bir adamın mutlu olma ihtimali de yok inan bana. sonunda bir yerde patlar ve dinsizin hakkından imansız gelir derler. Dua et kurtulmuşsun ondan.
İyi gelecek olan şey şu. Realist davranmak... Şu anki duygu yoğunluğuyla bunu yapmak zor gelir insana, ama yapılması gereken de budur. Şunu anlarım, güzel bir ilişkin ve iyi olduğuna inandığın bir insan vardır ortada. Bir kavga, fikir ayrılığı ya da yanlış anlaşılma yüzünden kırılmış ya da gaza gelip ayrılmış olursun. Böyle bir şeyin ardından kafa yorar ve barışmak için yollar ararsın. Böyle bir insandan ayrı kalmaya da üzülürsün haliyle, ama bahsettiğin hikayede arkasından üzülecek bir profil yok. Sen daha çok düştüğün duruma üzgünsün belki, ama aşk sevgi böyledir, insanın gözüne perde iner çoğu zaman. Onun için daha fazla motivasyon harcama derim, boşa giden günlerine yanarken hala onun için vaktini harcama. Arkadaşlarınla buluş, yeni hobiler edin önüne bak...
haklısın gerçekten işte keşke kolay olsa düşünmemek. yani ben çok sevdim çok inanmıştım hayatımda en değer verdiğim insandı ve bana bunları yaşatması çok fazla canımı yaktı. çok yaraladı beni
bencede ama yaptıkları ortaya çıkınca seviyorum dedi o kıza affettirdi kendini şimdi nişanlanıyolar. diğer kıza neden gitti o zaman ona da evlilik lafı etmişti
Herkes kendi vicdanını rahatlatmak ister. Bilmiyorum ne olurlar da sen kafayı ona taktıkça mutsuz olursun. Benden söylemesi. Unut gitsin. Mutlu ol ki sürünsün
içimde tutmamak için buralara yazıyorum. başka nasıl akıp gidebilir tavsiyeniz var mı bende gitsin istiyorum içimde aklımda bişey kalmasın. o pislik düşünülmeyi bile haketmiyor köpek nefret ediyorum ondan
evet çocuk gitti buna yalvardı diye kız sevdiğine inandı şimdi nişanlanıyolar, ayrıyken hata yaptım falan demiş kıza kız inanmış nişan hazırlığı yapıyorlar
evet ama benimde diğer kızında haberimiz yoktu ikimizede evlenelim demişti sonradan ortaya çıktı bunlar işte o kıza kendini affettirmiş pislik şimdi nişanlanıyolar olan bana oldu ben kandırılmış oldum
Geçmiş olsun diyorum Allah a bırak gerisi onu bulur zaten sen şimdi yoluna bak derim doğru kişiyi bul ve evlen yuvanı kur kimsenin ahı kimse de kalmaz unutma
teşekkür ederim inşallah bulup evlenebilirim. inşallah ahım çıkar ondan. bana çok zarar verdi beni çok üzdü. kendisi ise keyfine bakıyor kendini haklı görüyor. o kızda ayrı bir kötü. bütün bunları sineye çekip evleniyo onunla
haklı olabilirsin ama öpüşme falan olmuş ve zaten evlenecek yani evlenince her şey zaten oluyor peki o kızı seviyosa evlenecekse neden başkasıyla bişeyler yaşayıp evlilik lafı ettiki?
öpüşme falan olmuş, diğer kızla da öpüşme ve sevsme olmuş ama ikisinede evlenelim demiş bunlar ortaya çıkınca sadece öpüşme olan kıza evlenelim dedi kendni affettirdi nişanlanıyolar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kişilik ve karakter bozukluğu, onda bir cacık olmaz, bitir ve o şerefsize yol ver.
bizim bitti zaten ama diğer kızla nişanlanıyor
Boş ver sen kafana takma hakkında hayırlısını dilerim
Sevmiyordur. Başka alternatifleri görünce de kafası karışıyordur bu yüzden. Bir omurgası ve karakteri de olmadığı için çok normal.
çok haklısın. insan birden fazla kişiye evlenelim demez değil mi diyorsa o ilk kızıda sevmiyordur
Ne sevgisi ya. Adam kime denk gelirse götürme peşinde belli ki.
evet ama o canım kız çocuk gitti buna yalvardı diye onu sevdiğine inandı. ayrıyken çocuk hata yaptı gibi düşünüyor ve nişanlanıyorlar şimdi
Boş muhabbet bunlar ya. Bak yoluna anlatır durursun bir yere de varamazsın.
valla çok çok haklısın. işte kafamın içini susturamıyorum. o şerefsiz pis hiçbişey olmamış gibi o kızla nişanlanıyo mutlu oluyo beni ne kadar üzdüğü umurunda bile değil o köpeğin
Senin onsuz mutlu olma ihtimalin çok daha yüksek işin bu kısmına odaklan. Öyle bir adamın mutlu olma ihtimali de yok inan bana. sonunda bir yerde patlar ve dinsizin hakkından imansız gelir derler. Dua et kurtulmuşsun ondan.
haklısın teşekkür ederim
Rica ederim.
şu an ne iyi gelir sizce bana? sevgimi iyi niyetimi kullanmış bana kötülük etti kendimi kötü hissediyorum
İyi gelecek olan şey şu. Realist davranmak... Şu anki duygu yoğunluğuyla bunu yapmak zor gelir insana, ama yapılması gereken de budur. Şunu anlarım, güzel bir ilişkin ve iyi olduğuna inandığın bir insan vardır ortada. Bir kavga, fikir ayrılığı ya da yanlış anlaşılma yüzünden kırılmış ya da gaza gelip ayrılmış olursun. Böyle bir şeyin ardından kafa yorar ve barışmak için yollar ararsın. Böyle bir insandan ayrı kalmaya da üzülürsün haliyle, ama bahsettiğin hikayede arkasından üzülecek bir profil yok. Sen daha çok düştüğün duruma üzgünsün belki, ama aşk sevgi böyledir, insanın gözüne perde iner çoğu zaman. Onun için daha fazla motivasyon harcama derim, boşa giden günlerine yanarken hala onun için vaktini harcama. Arkadaşlarınla buluş, yeni hobiler edin önüne bak...
haklısın gerçekten işte keşke kolay olsa düşünmemek. yani ben çok sevdim çok inanmıştım hayatımda en değer verdiğim insandı ve bana bunları yaşatması çok fazla canımı yaktı. çok yaraladı beni
Fazla düşünme bas tekmeyi.
bitti zaten ama merak ediyorum çok üzdü çünkü. zaten o kızla evleneceksen neden başkasınada evlilik lafı edip bişeyler yaşadıki
Çünkü karaktersiz.
o kızla nişanlanıyorlar mutlu olurlar mı sence
anlattığın canlı bir erkek davranisina benziyo kskk
Sevmiyordur azmıştır totosu kaşınıyordur
bencede ama yaptıkları ortaya çıkınca seviyorum dedi o kıza affettirdi kendini şimdi nişanlanıyolar. diğer kıza neden gitti o zaman ona da evlilik lafı etmişti
Köprüyü geçene kadar demek ki
derdi ne ki. madem sevdiğin var evleniceksin başka kızlara niye bulaşıyosun amacın ne
Çakmak istiyordur. Farklı kızlara
birini gerçekten seven insan neden başkalarını istesin? bence o kızıda sevmiyor ya da dostluk gibi bir sevgi var aralarında
Kalbini açıp bakmadım o kadarını bileme
o adi pislikte kalp mi varki açıp bakasın
O kız sen misin?
nişanlandığı kız ben değilim, diğeri benim. kızla ikimizin birbirimizden haberimiz yoktu. ikimize de evlenelim demişti çocuk
Ne yazık ki seni
Kullanıp atmış sana düşen bundan sonraki hayatını mutlu yaşamandır. Olan olmuş önüne bakman daha iyi olur
kullanmadım dedi denedik anlaşamadık dedi. diğer kızla mutlu olurlar mı
Herkes kendi vicdanını rahatlatmak ister. Bilmiyorum ne olurlar da sen kafayı ona taktıkça mutsuz olursun. Benden söylemesi. Unut gitsin. Mutlu ol ki sürünsün
haklısın
Bırak aksın gitsin. İçinde tutma büyütme hasta eder
içimde tutmamak için buralara yazıyorum. başka nasıl akıp gidebilir tavsiyeniz var mı bende gitsin istiyorum içimde aklımda bişey kalmasın. o pislik düşünülmeyi bile haketmiyor köpek nefret ediyorum ondan
Anlatabilirsin iyi gelecekse kağıda yazabilirsin suya anlatabilirsin
teşekkür ederim
Kizlarda gidiyor neden
Yani o ilişkiyi bitirmenin yolunu bulmuş bence
bitirmek istemiyor ama yaptıkları ortaya çıkınca o kıza kendini affettirdi nişanlanıyorlar
Aldatılan kıız mı affetti ilginç
evet çocuk gitti buna yalvardı diye kız sevdiğine inandı şimdi nişanlanıyolar, ayrıyken hata yaptım falan demiş kıza kız inanmış nişan hazırlığı yapıyorlar
Bu durumda sevgilisini aldattığı kız sen oluyorsun?
evet ama benimde diğer kızında haberimiz yoktu ikimizede evlenelim demişti sonradan ortaya çıktı bunlar işte o kıza kendini affettirmiş pislik şimdi nişanlanıyolar olan bana oldu ben kandırılmış oldum
Geçmiş olsun diyorum Allah a bırak gerisi onu bulur zaten sen şimdi yoluna bak derim doğru kişiyi bul ve evlen yuvanı kur kimsenin ahı kimse de kalmaz unutma
teşekkür ederim inşallah bulup evlenebilirim. inşallah ahım çıkar ondan. bana çok zarar verdi beni çok üzdü. kendisi ise keyfine bakıyor kendini haklı görüyor. o kızda ayrı bir kötü. bütün bunları sineye çekip evleniyo onunla
Eğer muhabbet etmek dertleşmek istersen takip edip edebilirsin.
teşekkür ederim şu an bana ne çare olurki bilmiyorum resmen sevgimi iyi niyetimi kendi için kullanmış
Sana ne çare olur dertleşmek derdini paylaşacak biri olur ben derdimi hep Rabbime anlatırım o beni doğruya ulaştırır.
bende dua edicem bol bol. çok üzgünüm çok acı şeyler yaşattı bana
Anlatmak istersen dinlerim
cinselliğiniz yetmiyodur
Sanmam türk erkeğinin doğasında var maymun iştahlılık neslihan
haklı olabilirsin ama öpüşme falan olmuş ve zaten evlenecek yani evlenince her şey zaten oluyor peki o kızı seviyosa evlenecekse neden başkasıyla bişeyler yaşayıp evlilik lafı ettiki?
Karakter yoksunu
kesinlikle. ama sorsan en karakterli kendisi
Ya bırak boş ver defet gitsin
Sevgili verdi mi
öpüşme falan olmuş, diğer kızla da öpüşme ve sevsme olmuş ama ikisinede evlenelim demiş bunlar ortaya çıkınca sadece öpüşme olan kıza evlenelim dedi kendni affettirdi nişanlanıyolar
Sen kimsin