Detay yok ki aslında bu kısım çok saçma
:). belki yeterlidir bu kadar detay
:). belki yeterlidir bu kadar detay
senı cok sevmesını ısteyebılırsın
ve eger cok sevıyorsan senı bırakmamasını ısteyebılırsın.
devamlılıgı ıcın yeterlı ogeler bunlar :)
sonrasında sevdıgın seylerı ısteyebılırsın :) makul seylerse kabul edebılır. mesela ben kırmızı renklı oje ve ruju ve kırmızıya daır pekcok seyı hıc sevmem... boyle bıseyı sevgılım ıstese yapmam ama sen kendın ıcın makul seylerı ısteyebılırsın... bunuda kendın bul kabul edecegıne emınım :) kızlar sevgılısı ıcın bıseyler yapmayı sever cunku.
bol sans ; ))
eic için tesekkur ederım :)
Teşekkür ler :))
: )) rıca ederım.
mantı açsın, börek yapsın, dolma sarsın, sevdiğin yemeklerle donatsın sofrayı. süslensin de bir güzel sırf sana özel. daha ne olsun.
Hmm o yemekleri becerebilirmi ki :) dur bakalım bu cevabı okutturayim. Güzel olurdu ama yemek beceremez bu :) tatlı falan iyi yapar da diğerleri fiss
amaç orda zaten. oturup uğraşıp senin için bişeyler yapıcak. sana ne yapsa kendini özel hissedersin? düşün onları yaptır bence :)
Ne istiyorsan onu iste nasıl soru bu. Hiç bir şey anlamadım.
Katogariye uygun fikirler verebilirsiniz ;)
Cevap
3Cevap
O ne biçim bir soru ya ne demek sevgilimden ne isteyeyim. Yanında olması falan az mı geliyor sana anlamıyorum ki bu tarz düşünceleri
Yapsın ışte bişey boş ver.
Bir ömür seni sevmesini isteyebilirsin.
Bence de yeterli ama yapsın ışte bişey :)
Otursun, yaprak sarması yapsın. :))
Güzel fikir ama tatlı yapabiliyor beceremez zoraki yemek zorunda kalmayalım. Ceza gibi bişey olur :)
paket kağıdı ile kendını sarsın hediye haline getirsin kendini sana hediye etsin
Waow ışte bu :) bu şu an ki cevapların en iyi cevap bi... Teşekkürler
iddia ya mı girdinz :D
Güzel bir fikir istiyoruz :)
Waow keko der terketmesini istersem yaptirayim :)
Striptiz yapmasını iste...
:/// güzel
Seni babasina anlatsiin :)
saçını kazıtsın nihihahaha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar