Çivi çiviyi söker mi cidden hoşlanan çocuğa şans vermeli miyim kalbini kırmak istemiyorum?

Okulun başında bir çocukla tanıştım. gel zaman git zaman epey yakınlaştık, hoşlanmaya başladım. Benden hoşlandığına yemin edebilirdim etrafımdaki bir çok kişiden de ya bu çocuk senden hoşlanıyor heralde duyumunu aldım. Sonra çocuğun yakın bi arkadaşıyla arkadaş oldum. Ona sanırım bu kız benden hoşlanıyor sırf ilişkim olsun diye hislerimden emin olmadığım şeye girişmem diyor. Bu sırada da arkadaş grubumuza yeni biri katıldı. bu çocuğa hoşlandığım çocuğu da anlatıyorum ( ikisi zaten arkadaş. ) Bu çocukla ne zaman yakınlaşsam hoşlandığım çocuk araya giriyordu. (Muhabbeti bölüyor ya da elini omzuma atıyor falan gibi) Hoşlandığım kişinin nasıl biri olacağını sorgular oldu ama aynı zamanda bizden olmaz imajını da çizdi. ("Bana sürekli balım çiçeğim diyorsun hayatına biri girdiğinde ona ne diyeceksin?" Gibi.) Yıl sonuna doğru saçma sapan bir sebepten tartıştık. Onu anlamaya çalışmadığımı söyleyince ben de kudurdum. Beni kırdığını artık onu anlamanın umrumda olmadığını söyledim. Ki öyle gına geldi diyebilirim. bi gün beni görse bütün derdini unutacapını söyler diğer gün bütün hareketlerimi aptalca bulur. çok yoruldum... Diğer çocuksa yıl boyu iyi hissedeyim diye uğraştı ne zaman mutsuz olsam koşarak geldi. Bu çocuğu benden uzun uzun dinledi. Sene sonunda ise dayanamadığını benden hoşlandığını söyledi. Tekrar battığımda arayacak kimsem de kalmadı. Benden hoşlanan çocukla konuşmak istiyorum. Çok özledim onunla vakit geçirmeyi ama yeni yeni ötekini bırakayım kafasına geldim. Her şeyi gözü önünde yaşandı ve bi his beslemiyprum ona. Şans mı vermeliydim? Çivi çiviyi söker mi yapsaydım bilmiyorum. Onu da assla kırmak istemiyorum. Hiç bilmiyorum.
Çivi çiviyi söker mi cidden hoşlanan çocuğa şans vermeli miyim kalbini kırmak istemiyorum?