Bekleme bence.
Bunu diyen adam muhtemelen sevmiyordur da bırak aşık olmayı.
İnsan sevse böyle konuşur mu hiç?
Beklenti içine girme diye baştan kesip atmış umutlanma diye.
Üzüleceğini hissediyorum nedense bu ilişkinin sonunda16 Yorumla
Soran+1 yılHayatından tamamen çıkıp engelliyim rahatlarsın diyorum çıkman beni rahatlatmaz diyor seviyorum ama aşk bekleme diyo o zaman neden tutuyo hala
Soran+1 yılSevse böyle demez mi cidden seviyorum dediğide mi yalan üzülüyorum zaten doğru hissettin
Soran+1 yılTutsa ne yazar dediğin gibi sevdiğini bile hissettirmiyo
Soran+1 yılKalbim çok kırık ağlıyorum madem sevmiyo engellememe izin versin niye tutuyo duygularımla oynuyo ne kadar salağım ya
En İyi Cevaplar
+1 yılNormalde insanlar önce aşık olur sonra severler. ( Aşk diye bir şey varsa eğer )
Seni sevmesi yetiyorsa zaten başka şeye de gerek yok, bu saatten sonra bir şeyler bekleme.01 Yorumla
Soran+1 yılBaşta aşıktı bir ay sonradan yaşanılanlar yordu kalbim istememeye başladı ama sevgim var hala aşkım bitsede dedi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılBaşta olmuyorsa daha sonra olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılBaşta aşıktım ama yaşadıklarımız yordu kalbim istememeye başladı aşkım bitsede sevgim var hala diyo
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılAşk kadına yakışır erkeğe ise merhamet ve korumacılık.
15 Yorumla
Soran+1 yılSeviyo ama aşk bekleme diyo
- +1 yıl
Tamam işte gerçekten sevsin yeter. Aşık erkek çekilmez olur. Seven erkeğe ise hayran olunur.
Soran+1 yılSevse de hissettirmiyo zaten yakını olarak seviyormuş aşk bekleme dedi
- +1 yıl
O zaman sıkıntı. Erkeğin en güzel hali sevdiğini hissettiren halidir.
Soran+1 yılYazık bana umutlanmıştım
Bence başta olduklarını sanıyorlar, ama elde edince hepsi araziii
00 Yorumla
+1 yılŞunu kimseye anlatamıyoruz erkek hoşlanır yazar kızda tanıdıkça sever eğerki kızın bu tanıma evresinde baska erkeklerle ilgilenmesi karektersizliktir bence...
01 Yorumla
Soran+1 yılAşk bekleme ama seviyorum yakınım olarak dedi kalbim çok kırık ağlıyorum
+1 yılOlmaz bence hem şey varya kaçan kovalanır diye ömür boyu birazcık sevgi görmek için elinden geleni yaparsın o hep nankör davranır
14 Yorumla- +1 yıl
Zaten iyi insanlar hep yalnız değil mi azıcık sevgi çok fazla mı
Soran+1 yılHep sevip hiç sevilmedim bu da benim kaderim
- +1 yıl
Sevilmek çok güzel bir duygu ama hiç yaşamadım sevmek delicesine ve canım gibi üstelik yaptığı hataları görmezden gelmek
Soran+1 yılHep sevdiklerim beni sevmedi gerçekten artık bende kalp denen bişey kalmadı
+1 yılZamanla bağlanır tatlım aşk mi onlarin bunu pek de ayırt edebileceklerini sanmıyorum 🤣
10 Yorumla
+1 yılPlanlanan veya keyfe göre olan bir olay değil bu. Zaman 🤷🏾♂️
00 Yorumla
+1 yılBöyle diyen biri aşık olsa kaç yazar ya sal gitsin anı yaşamak yerine moral bozuyor
00 Yorumla
+1 yılAşık olur ama başkasına
00 Yorumla
+1 yılErkek sevmezse sevmez 🙄
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Genelde zamanla soğur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılAşk zaten ağır gelişen bir süreç değil midir
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet başta aşıktı aşkım bitsede sevgim var diyo
Gizli Üye(30-35)+1 yılBnde oyleyim. Severim ama aşık olamam
021 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılCok incinirsen bida aşkı bulamazsın.
Soran+1 yılO da öyle reddedilmiş eskiden travma olmuş bana dedi senle yoruldum yaşanılanlar kalbimi yordu istememeye başladı ama aşkım bitsede sevgim var sana diyo yardım et lütfen napayım
Cevap sahibi+1 yılZamnla olabilir. Bu imkansız değil ama çok zor.
Soran+1 yılAşkı nasıl bitiyo sürekli ayrıl barış da aşk biter mi benim ki bitmedi ona karşı ve engelliyim çıkıyım rahat ediceksen diyorum ona da çıkarsan beni rahatlatmazsın diyo engellettirmiyo ilerde belki oluruz şu an yoruldum diyo
Cevap sahibi+1 yılYaşlarınız kaç?
Soran+1 yılBen 21 o 19
Cevap sahibi+1 yılO zman sabred. Seni sevicektir.
Ona bağlandığım gibi oda bağlanabilir. ama bu kesin değil.
Soran+1 yılBaşta aşıktım zamanla işte yaşadıklarımız yordu Kalbim istememeye başladı aşkım bitsede sevgim var hala dedi engellettirmiyo da ilerde belki oluruz diyo ( ayrıl barış yaptım hep ben soğuttum)
Soran+1 yılNe kadar süre sabredeyşm
Cevap sahibi+1 yılİletişiminiz nasıl peki?
Gun içinde ne kdr süre konuşuyon uz?
Soran+1 yılİşte soğudukça bir saat zor konuşur oldu şu sıralar zaten tekrar ayrılıp barışmaya kalktığım için kabul etmedi ama konuşuruz mesajlaşırız dedi şu sıralar tek tük mesaj bir saat bile değil toplasan hatta yarım saat etmez günde
Cevap sahibi+1 yılTm zaten uzak kalmaya alışmış siniz.
Sende buna dikkat ederek.
Kendine yeni bir yol cizebilirsin.
Zorlama yani
Soran+1 yılNasıl davranayıp zorlama derken napayım
Cevap sahibi+1 yılDaha fazla illaki onunla olucam diye kendini yorma demek istedim.
Git hayatına bak.
O olmasada olur de yani
Soran+1 yılAma tamamen çıkmama izin vermiyor
Cevap sahibi+1 yılSöylemene gerek yok. Zamnla kendi alışır. Sessiz şekilde git.
Soran+1 yılZamanla nasıl alışcak ki gidersem yokluğuma alışır anca
Cevap sahibi+1 yılSen sadce sessiz ol.
Brak kendi sana yazsın. Kendi konuşmaya çalışsın.
Sen ustelemw.
Soran+1 yılHa tamam üsteledim zaten bikaç gündür saatler sonra yazıyı konuşuyo salcam artık dediğin gibi kalbim çok kırgın yoruldum
Cevap sahibi+1 yılYorma kendini gusel insan. Yorma. Kimse için değmiyor 😐
Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. seni sevmesi yetmiyor mu
087 Yorumla
Soran+1 yılYetmiyor hissettirmiyo başlarda aşıktı sonra aşkım azaldı yoruldum diyo ama sevgim var diyo
Soran+1 yılBen sürekli ayrıl barış yaptım o yüzden soğudu kalbim istememeye başladı aşkım bitsede sevgim var dedi ne demekse
Soran+1 yılBen istemiyorum demedim ki ben ona aşığım ama o artık değil kalbim acıyo napıcam
Soran+1 yılO dedi ypruldum kalbim ne zaman ister seni tekrar bilmiyorum dedi
Soran+1 yılİlgisi azaldı sevmiyo sanıp ayrılıp barışıp dururdum ama artık tekrar barışmaya gittiğimde olmaz aşk bekleme benden sen üzülme diye belki eskisi gibi severim diye denedim olmadı dedi ilerde belki oluruz dedi şu an için aşk bekleme dedi ağlıyorum ya
Soran+1 yılNapayım peki konuşmaya devam edip bekliyim mi ayrılmadan engelliyim seni istersen çıkayım hayatından rahatlarsın dedim çıkman beni rahatlatmaz dedi engelleme dedi anlamıyorum cidden
Soran+1 yılNasıl vericem peki sürekli iletişimde mi olayım güvenene kadar şu an benle ilişki istemediğini aynı şeyler olcak dedi ama mesajlaşırız konuşuruz dedi ilerde belki olur zaman gerekli dedi
Soran+1 yılGelir mi gerçekten ama çok da boğmamam lazım bugün aramaya ikna ettim az da olsa konuştu sevmese hiç konuşmaz dimi
Soran+1 yılNasıl güven vercem peki
Soran+1 yılAma ilişki yaşamıyoruz şu an istemedi normal mesajlaşıp konuşabiliriz dedi yani bende güven vermek için konuşmayı kesmemem mi lazım
Soran+1 yılKesmezsem gelir mi güveni mesela üç ayda gelir mi güveni
Soran+1 yılBiz hızlı sevgili olmuştuk çok flört etmeden umarım dediğin gibi güveni gelir
Soran+1 yılAynen başta hemen sevgili olduk şimdi flört zamanı oldu zamanla ısınır dimi bikaç ay sonra erkekler daha farklı çünkü zamanla bağlanıyolar
Soran+1 yılEvet sabredicem bakalım bi süre sonra sorucam yine istiyo musun diye olumsuz derse tamamen çıkıcam hayatından üç ay sonra görcez süre verdim ona üç ay
Soran+1 yılOlmaz diye korkuyorum
Soran+1 yılKalbim tekrar ne zaman ister bilmiyorum dedi ama çok kırdım sürekli ayrıl barış ısınmazsa yine ki ısınsa bile bu uzun zaman alır o zamana ben pes edersem?
Soran+1 yılVerdim bile dedim ona üç ay sonra fikrin netleşir mi dedim o da hayli hayli evet dedi bende eğer hala istemezsen tamamen çıkarım engellerim dedim kabul etti görcez üç ay boyunca yanında olcam istemezse o süreden sonra ben yokum
Soran+1 yılÖyle yapıcam ne kadar uzak dursada stabil kalıp sabredicem ama en son kararı olumsuz çıkarsa koca bi hayal kırıklığı olur
Soran+1 yılNerden bu kadar eminsin benim umudum pek yok
Soran+1 yılEvet aşığım sana ayrılamıyorum senden lanet olsun demişti bir buçuk ay önce şimdilerde aşkım bitsede sevgim var kalbim ne zaman ister bilmem diyen soğuk mesafeli birine dönüştü
Soran+1 yılHep böyle kalırsa ki büyük ihtimal bi daha ısınmıycak boşa bekliyorum sanki
Soran+1 yılGörcez ısınır mı işte üç ay verdim
Soran+1 yılİlgiliyim ama saatler sonra cevap veriyo kendini çekti dedim ya
Soran+1 yılZaten istemese konuşmayı tek tük kelime yazar başından savar dimi bu saatler sonra cevap yazsa da öyle kelimelik yazmıyo ben nasıl yazdıysam ona yakın cevap veriyo taktik mi bu soğukluğu bilmiyorum artık
Soran+1 yılYa da zaman verdi belki de içinden güvenmek için
Soran+1 yılBende öyle yaparım birini istemeyince erkeklerde öyle yapar bence seviyorum diye itiraf etti zaten ama şuanda ilişki istemiyorum dedim istemen için ne gerekli diye sorduğumda zaman demişti bakalım
Soran+1 yılBilmiyorum dediğim gibi umudum çok az
Soran+1 yılSavaşcam da böyle soğuk devam etmez umarım
Soran+1 yılBeni deniyo kesin uğraşıcak mıyım diye hemen affedersem yine terk eder demiştir dimi
Soran+1 yılUmarım öyledir kendimi kandırmıyım da
Soran+1 yılSence ne kadar sürer bide aylar sürerse
Soran+1 yılOf ya sabrım kalır umarım
Soran+1 yılİstiyorum ama böyle yapması umudumu kırıyo
Soran+1 yılTaktik yapıyo kesin bu ya belli deniyo kesin
Soran+1 yılTamam da ne kadar zaman sürecek bilmiyorum
Soran+1 yılOf bugün bile üç kere cevap yazdı iyice uzaklaşıyo delircem ya saatler sonra yazıyı sevgili değiliz ya artık benim sinir olduğumu da biliyo
Soran+1 yılÇok inatçı zaten kişiliği
Soran+1 yılBak şu an bile çok özledim hala yazmıyo yarın öğlen yazar saat akşam 10 da yazdığım şeye
Soran+1 yılGörmedi daha yazdığımı görmeden şimdi de mi yazıp daraltıyım
Soran+1 yılİşte böyle saatler sonra cevap veriyo yarına cevap verir artık
Soran+1 yılResmen terbiye ediyo intikam alır gibi en sevmediğim şey ilgisizlik çünkü hep bu yüzden ayrılırdım ondan
Soran+1 yılZaafımı bilip kullanması adice
Soran+1 yılYa tekrar ısınmazsa diye korkum var
Soran+1 yılDışardan bakan göz olarak objektif yprumluyosun dimi umut vermek için değil?
Soran+1 yılPeki
Soran+1 yılBen yaklaşmaya çalıştıkça sarılayım mı dedim mesajda o da biz sevgili değiliz hatırlattırıp durma şunu zorlamanın alemi yok dedi kalbim şu an paramparça ve ben hediye aldım haberi yok yolda iptal ediyim mi
+1 yılKesin olur..
11 Yorumla
Soran+1 yılNerden biliyosun yoruldum artık aşıktım sana başta ama artık aşkım bitsede sevgim var hala dedi ( ben sürekli ayrıl barış yaptım soğudu)
+1 yılAşık olur
01 Yorumla
Soran+1 yılEmin misin nasıl
aşk başta yoksa sonda hiç olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılBaşta aşıktı aşkım bitsede sevgim var hala diyo
Evet olabiliriz
00 YorumlaVerirsen fazla zamana gerek yok
00 Yorumla
+1 yılÇokta beklememek lazım belli olmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. Olmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılNie
ask yok canım
00 YorumlaZor biraz
016 Yorumla
Soran+1 yılSeviyo ama aşk bekleme diyo ne demek
Soran+1 yılKalbim çok kırık resmen aşk bekleme dedi
Soran+1 yılKaçtım bişey yapmadı
Soran+1 yılHakketten mi ya bana dedi başta aşıktım bir ay aşıktı gerçekten o ilk tanışma dönemi sonra ben ayrıl barış yaptıkça soğudu en son da artık yoruldum kalbim istememeye başladı aşkım bitsede sevgim var hala diyo napıcam yardım et lütfen
Soran+1 yılTecrübe istemiyorum artık yoruldum hep seven benim bir kerede sevdiğim beni sevmedi hep böyle soğudular
Soran+1 yılBekle zamanla bağlanır diyenler var napıcam
Soran+1 yılEvlenmek istiyorum ilerde onla pes etmeden bekliyim mi sence engelliyim seni çıkayım hayatından rahatlarsın dedim çıkman beni rahatlatmaz dedi engelleme diyo ilerde belki oluruz dedi napıcam umut var mı ama iyice soğudu artık
Soran+1 yılTamam
Soran+1 yılİstek attım senin de takip etmen lazım yazmak için
Olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılSeviyo ama
+1 yılOlmaz
00 YorumlaOlmaz
00 YorumlaOlmaz bekleme boşuna
00 Yorumla
+1 yılhayır
00 Yorumla
+1 yılOlmaz...