Sizi görünce gözlerinin içi gülse, aşkla baksa
Sizden asla hiçbir beklentisi olmasa
Ama eğitim ve kültür bakımından sizden alt seviyede olsa
Sizden asla hiçbir beklentisi olmasa
Ama eğitim ve kültür bakımından sizden alt seviyede olsa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kültür, eğitim falan bir yere kadar, ayrıca eğitim konusunda eksik olması onun kendini geliştirmediği manasına gelmez. Ben olsam alır başımın tacı ederim, bence sende onun başının tacı olmaya çalış.
Ya ben evlenmek istiyorum onunla😓
Evlen işte, onun başının tacı ol, sen sev onu, o zaten senin için elinden geleni yapar.
O evlenirse evlenicem😂
Evlenir, senin gördüğün bu şeyleri o da görüyordur. O yüzden biraz geri duruyordur. Gün gelir senin bunları önemsemediğini farkedince gelir.
Geri durmuyor aslında
Ama ben hemen istiyorum nedense
Ve benden 9 yaş büyük olması sorun mu sence
Yaş bir yere kadar sıkıntı olacak bir durum. Aynı şeyleri paylaşmak önemli. Böylesine bir sevgi varsa bir orta yol bulunur bence. Normalde yaş farkı insanların aynı şeylerden zevk almasına engel oluşturur. Bu kadar aşıksa gerçekten, bence bir yolunu bulursunuz. Hemen de olmasın her şeyin bir vakti var. 🙂
9 yaş fark nasıl sence tam açıklar mısın
Neden çok
Şöyle düşün 20 yaşında bir insanın istekleri ile 29 yaşındaki bir insanın istekleri ne kadar aynı olabilir. 20 yaşında hala gezmekten, zevk alırken, 29 yaşında biraz daha durulmak istiyorsun. Bir de erkekler bu konuda daha erken durulma yanlısı oluyor. Aynı şekilde evlilik içinde geçerli. 25 yaşında bir kız evlilikten farklı şeyler beklerken, 34 yaşında bir erkek artık baba olmak için acele edebilir. Bu da bir yerde sıkıntı olur mu, bence olur.
O benden 9 yaş büyük ama ben daha sakin, evcimenim o gezmeyi aşırı seviyor
Bunlar sadece örnek, çoğaltmak mümkün. Birbirinizi iyice tanıyın, ortak noktalar vs. Sonra evlilik yoluna girin. Dediğim gibi beraber bir ömür yaşayacaksınız, sadece aşk ile bir yere kadar, Saygı lazım, anlayış lazım.
Muhabbetlerimizin uyuşması yeterli benim için. Burada esas sorulmasi gereken soru eğitim ve kültür seviyesinin çok aşagılarda olmasi durumunda muhabbetlerimiz ortak noktalarimiz uyuşur mu? 🤔
Bana aşık olması bir şey ifade etmez. Sevmemişsem olmaz.
Sevmiyorsam istediği kadar aşık olsun bir şey yapamam
La oyle kiz yok yemin ederim o bakislar sahte oluyo kizlarin erkekte anliyo fazla ciddiye almiyo zaten oyle aşırı haha
Şimdiye kadar eğitim seviyesine falan hiç bakmadım aslolan kişilik ve karakterdir benim için insan sonradan da geliştirebilir kendisini
Buyuk konusmamak lazim, ask sevgi bazen yetmiyor
Koşa kısa uzaklasirim