Geçende kız arkadaşımla konuşurken konu aldatmaya geldi. Sevgilim "tabii ki kötü ama asla büyük konuşmam bu konuda. Böyle bişey olursa, seni gerçekten sevdiğim için zor olsa da yanında dururum ve ilişkimize devam ederim" dedi. Sonra bana sordu ve afalladım. O da "sen ne yaparsın bilmem ama böyle bir şey olsa, yani tamamen fiziksel bir şey yaşamış olsam ve hemen hatamı anlayıp sana dürüstçe anlatsam, yanımda durmanı, ilişkimize sahip çıkmanı isterim" dedi. Ben de "haklısın, zor olsa da sahip çıkarım ilişkimize" dedim. Sizin görüşünüz nedir?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Boyle demesi garip geldi, ben nekadar sevsemde affetmezdim. Sevgilinleniliski yasamak varken neden baska birine ihtiyac duyarsin ki.
O konuda haklısın tabii ama insanız sonuçta, büyük konuşmamak gerekiyor hayatta değil mi
Dogru
Bir de bir ilişkiye çok büyük emek veriliyor, bir hata yapıldığında onu silip çöpe atmak insana zor geliyor, yani bir anda gemileri yakmamak lazım, ne dersin?
O kucuk hattalarda olur. Hattayi yapmadan once dusunmek gerek emekleri.
Ve aldatma gibi bi hatta bi anda olucagini dusunumuyorum ilk bir yakinlasma olur senin o yakinlasmaya engel olman lazim basta ki gerisi gelmesin
Tamam hak veriyorum sana, ama bence yıkmak iki saniye, asıl emek vermek çok zor. Bir an için empati yap. sen hiç aklına gelmeyen bir şey yaşasan bir çocukla, sonra hemen pişman olup dürüstçe erkek arkadaşına anlatsan. sinirlenip, sana bağırıp çağırıp onca paylaşımınızı, emeğinizi bir anda silmesini mi istersin yoksa olabildiğince yapıcı olmaya, kızsa da ilişkinizi sahiplenmesini mi?
Ben kendimi basta boyle bu duruma sokmam oldu digelim hayat bu sevgilime hak veririm ve bitirmek istese bisey diyemem cunku bende aynisini yaparim tabi nekadar yakinlasmana da bagli ama bi kere yapan yine yapar ben buna inaniyorum
Sana hak verdiğim yönler var ama biraz keskin ve katı bakıyorsun bence. İnan bana gerçekten yaşamış olsan bu kadar keskin ve net düşünemezsin. İlişkinize sahip çıkması, senden vazgeçmemesi o an seni çok mutlu eder.
Ben sevgilimden ben varken baska kizlarla bulusyor diye ayrildim inan bana cok kolay vazgecebilirim 11 ayimiz cop oldu tabi bu insandan insana degisir
Yok ben tersini soruyorum, empati yap, sen bir çocukla görüştün öyle düşün.
Bisey demem yani her karara saygi duyarim
o seni silmeyip de ilişkinize sahip çıktığında mutlu olmaz mısın yani?
Olurum tabi ama eskisi gibi olur mu iliskimiz? Guven kalir mi aramizda?
önemli olan o sevgi bağı, samimiyet ve paylaşım. sonuçta birbirinize dürüstsünüz ne yaşanırsa yaşansın. o yüzden de kısa süre içinde aynen devam edersiniz ilişkinize. ayrıca da sen ona dürüst davranıp asla haberi olmayacak bişeyi kendin söylemişsin. bu kaç kızda olabilecek bir davranış ki, çok kıymetli bir şey inan ki bir erkek için.
Anliyorum seni ama ben oyle bisey olsa yasanani unutamam ve guvenemem karsimdakide bence kolay unutamaz olani.
anlıyorum seni ama karşı taraf adına öyle düşünme. ben güvenirim yine ve asla yargılamam, ilişkimize sahip çıkarım. inan bunu tüm samimiyetimle ve kalbimle söylüyorum. peki sen diğer çocukla yaşadığın o keyifli ve zevk aldığın anları hatırlar mısın arada da olsa, aklına gelir mi?
Gelir tabi oyuzden iliskim eskisi gibi guclu olmaz ve bence araya duyguda girdigi icin eskisi gibi ilgi duymazsin belki sevgiline
Hayır inan ki bana duyarım. o kadar çok değer veriyor ve seviyorken asla duygularımdan bir şey eksilmez. sadece kendi içinde çocukla yaşadıkların aklına gelir mi, yani aranızda cinsel bişeyler geçtiği için zevk aldığınız o anları hatırlar mısın arada diye merak ediyorum.
Bence hatirlarsin belki onem vermezsin ama unutmazsin kolay senin bi kizla yasadigini sen unuturmusun
haklısın illa ki unutulmaz. ama sonuçta o da senin hayatındaki bir özel, yani senin o çocukla olan özelin. arada aklına gelmesi doğal. bir de yani sonradan pişman da olsan o gece hoşuna gitmişse, zevk almışsan, aklına gelmesi doğal bir şey bence.
Evet dogal ama bunu bilerek hatirliyarak iliskine devam edebilecek misin. Ve ozelini sevgilinle yasamak varken neden bi baskasiyla hasicaksin. Aldatmanin hatasi olmaz bence
ya tabii ki sevgilinle yaşayacaksın zaten. bu hayatındaki hatalardan biri. sonuçta insanız ve hiçbirimiz mükemmel değiliz. böyle bir şey yaşanmış bitmiş tek gecede. sonuçta sen sevgiline aşıksın. o sadece anlık, tek gecelik bi heyecan ve zevk. ama diğeri sevdiğin, aşık olduğun insan. ikisinin yeri çok farklı yani.
Tek gecelik dedigini sonradan unutamiyorsun ama o tek geceyi sevgilinlede yasayabilirsin. Ben hala aldatmanin affi oldugunu dusunmuyorum. Hattayi yapmadan dusunmen gerek. Aldatmakda bence bi hata degil bi secim
büyük ölçüde sana katılıyorum. sadece sen daha keskin ve netsin, ben daha yumuşak davranıyorum bir noktada. onun nedeni de karşımdakine verdiğim değer ve eğer karşımdakinin de beni sevdiğini biliyorsam, ilişkimizi heba etmek istemiyor olmam.
Seni aldatiyorsa karsinadakinin sana deger vermediginden emin olabilirsin bence ve o vermiyorsa bende vermem