Hemen gemen her gün yazıyo.. son mesajını gördüm konu kapanmıştı. Hikayelerimi hep izliyodu. Dört gün konuşmadık. Bugün aradı telefonu açar açmaz sen beni neden hiç aramıyosun ya? Hiç aramıyosun beni dedi.
ne için sizce?
ne için sizce?
Ya ben şimdiki sevgileri hiç anlamıyorum ya biri yazmadı diye kızar biri yazma artık diye istemeler bazıları kıskanır acayip bir ilişki ortamınız var çünkü elinizde çok imkan var Telefonun laptop bilgisayar ve bunları kullanabileceğiniz Birçok aplikasyon Ulan biz boşuna 90'larda yaşamışız
Sevgili değiliz
O zaman o tek hücreli arkadaş �nsanların hayatında önemli yerlere gelmek için dışavurumculuk yapıyor genellikle sözleriyle baskın hale getiriyor ki karşı taraf etkisini getirsin tepki göstermeden itaat etsin
Direkt cevap versen? Aramamı mı istiyo hoşlanıyo mu?
Onu sık sık ara aramalarından rahatsız olsun neredesin de niye oradasın de sıka Bildiğin kadar sık
Gerçekten hoş da neresi hoşuna gider ama ilgi Budalasiysa aramaları cevap vermez mesajlarını dönüş yapmasz
Cevap
4Cevap
yaptığınız bişeye sinirlenmiş ya da içten içe arayınca onu sevdiğinizi anlayacak.
Nasıl yani?
Haklı. Niye aramıyor çocuğu?
4 gün konuşmadık. Her gün yazardı, en fazla iki gün konuşmamıştık. Bugün aradı sen beni neden hiç aramıyosun diye bağırdı böyle şakayla karışık sitem ederek. Neden?
Açıkça söylemiş
Yani?
Arayıp sormamışsın. Kırılmış buna
Hoşlanıyo mu? 4 gün konuşmadık alt tarafı.
Arkadaş olarak görüyorum diyorsa hayır.
Ne?
Tirip atan erkek de varmış 😂😂😂
Hoşlanıyo mu?
Üzgün demekki
Neden üzgün?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?