Engel olan bir durum yok aslında.. Sanırım sorun şu ki ben bağlanma sorunu yaşıyorum.. Çok iyi de gitse bir şeyler mutlaka sorun çıkarabilirim.. Keyifli günler..
Yaşamama engel olan şey insanların ta kendisi oysa ki çok bişey istemedim sadece bi karşılık, kıymet, değer bilen birisine denk gelmek hepsi bu. Fazlasıyla yıprandık. Aslında aşk aşılmaz, üstesinden gelinemez bişey değil insanlar bu duyguyu zora sokuyor ve bunun bilincinde olmamıza rağmen aşka sitem ediyoruz. Tek diyebileceğim aşktan, sevgiden, değerden anlayan kişilerin hayatımıza çıkması 🙏🏼
İnancım var. Hayatı yaşamak için 100 puanım var ve bir kadın için 40 puan ayırabiliyorum ancak kadınlar 100 puan istiyor. Hayatımın merkezine onu koymam gerekiyormuş. Evli olsak neyse ama daha ilk aşamada bunu istiyorlar ve dünyada tek kadın oymuş gibi hissettirmeliymişiz. Seks dahil hayatın hemen hemen her alanında en iyiyi arıyorlar bende pek oralı olmuyorum.
Aşkı ve Sevgiyi yeterince yaşıyorum. Ama yaşayamayanların bir kısmı doyumsuzluktan yaşayamıyor. Başka yaşayamayanların bir kısmıda hem cinslerimin önüne gelen kadın kız farketmeden ahlaksızca yaklaşmasından dolayı toplumun güven duygusunu öldürüyorlar.
Aşk doğru insanlarla olur konusurken bogazini dugumleyen surekli onu dusunduren onu gordugunde bir yerde beklediginde sesini duydugunda kalp atislarinin hizlanmasini saglayan herhangi birine ondan bahsederken sanki o dunyadaki tek insanmis gibi anlattiran ve kendime bile aciklayamadigim bir duygu bana engel gerektirmeyecek bir duygudur aşk
Tc de genç bir birey olmak bence kafeler restoranlar çok pahalı araç zaten benzinden dolayı binilmiyor ee biz nerede ne şartlar altında yaşayalım aşkı sevgiyi bu gün 20 yaşında gençler geçim derdine düşmüş durumda
-Cesur birini aramam. (Karşı tarafa ilk adımı atacak cesur kadın yok.) -Sevdiğim işi yapmamam ve buna bağlı olarak işimi değiştirme arifesinde olmam. -İstediğim şehirde yaşamamam.
Deger verdigim insanin degerimi bilmemesi ve guvendigim insanin guvenimi bosa cikarmasi hayal kirikligi yasatmasi.. Gercekten inanvim. bitti kimseyi istemiyorum geri kalan omrumde kisa ve net