Lise 4 e gidiyorum okuduğum sınıfta gözü bu kadar yeşil olan bir çocuk var çocuk yemyeşil gözlü göz rengini ben bile kıskandım ya saç rengide çok güzelSaç rengide bu görseldeki bebek gibi beyaza yakın sarı Ya çocuk sapsarı saçlı yeşil gözlü biri boyuda 1.95 ama sınıfta sadece 1 kişi ile konuşuyor az kişi ile konuşan biri tenefüslerdede genelde hep tek geziyor ya da yanındaki arkadaşı ile fizigide güzel fit bir fizik ama çocuğun kimse ile sohbeti yok okuldan okulda sadece 1 kişi ile konuşuyor evden dışarı çıkmıyor mu diye düşünüyorum bazen çocuğun sevgilisi yok arkadaşı yok ortamı yok böyle biri neden yanlızdır sizce çevrenizde dışgörünüşü böyle olup yanlız olan var mı çocuk kimseye adım atmıyor sizce çocuga ırkçılıkmı yapıyoruz farkında olmadan yoksa alakası yokmu siz ne düşünüyorsunuz?
Yeşil gözlü sarışın 195 boyunda bir erkek sizce neden yanlızdır?
Bilmem olabilir belki de istiyor ama adım atmaya utanıyor bizim sınıftan zaten çocuğa sabah günaydın diyen kızlar varda çocuk selamı alıyorda devamını getirmiyor konuşmak istemiyor yani denk görmüyor kendine okuldaki kızları
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yeşil gözlü olduğu için olabilir. Ben hiç sevmem mesela
Yeşil göz iyi ya bana göre gözle alakası yok gözü çocuğa hava katıyor bence
Muhterem kardeşim. Düşünmek yerine git ve çocukla konuş. Korkma yemez seni
Yanlız ne ya abi sen türkçe öğren bir. Paragrafa bak
Yanlızlık boya posa ve gözemi bağlı sence belki çok çevresi vardı ve bıktı 🙂
Belki ilişki istemiyordur o yüzden yalnızdır.
Bilmem olabilir belki de istiyor ama adım atmaya utanıyor bizim sınıftan zaten çocuğa sabah günaydın diyen kızlar varda çocuk selamı alıyorda devamını getirmiyor konuşmak istemiyor yani denk görmüyor kendine okuldaki kızları
asosyal olabilir sadece
evet sınıfta sessiz duruyor
Ama çocuk sağlam biri bence güçlü yani boks falan yapmış 2 3 sene fiziği hoş
Kız arkadaslarina sor onu
Yakışıklı değillerdir bence
Kanka. Çocuk sapsarı 1.95 boyunda yeşil gözlü biri ve yakışıklı babyface biri
Yakisikli degil iste uzatma her sarisin yesil gozlu yakisikli mi oluyor?
@Marslijooker gayet yakışıklı biri çocukta 1.95 boy var tipi baya Avrupai yolda görsen çocuğu alman falan sanarsın çocuk zaten ukranyalı bu arada
Vay anasini 1ne sansli cocuk aw
Butun joker hakkini kullanmis
Ona sor bi bakalım neden yalnızmış
sohbetim yok çocukla
Kadinsi oldugu icin
Yook erkeksi her sarışın renkli gözlüler değildir erkeksidir
Avrupalılar da sarı renkli gözlü ama erkeksi mesela
Bana asiri itici geliyor ne o kiz gibi
Bakış açısı farklılığı bence alakası yok bence erkeksidir gayet
Degildir acik renkli beyaz kiz gibi asiri parlak tuysuz kilsiz top gibi ayni