Sevgilimin kıyafetlerini hala bebek gibi annesi alıyor?

merhaba KS ailesi sevgilim geçen hafta 22 yaşına girdi ve 2 senedir beraberiz. kendi kendine 1 gün olsun bi şey aldığını görmedim -ki bana da daha ilk hediyesini yıldönümümüzde aldı- gayet varlıklı insanlar bu arada parası yoktur falan diyerek girmeyin lütfen lafa. her neyse bugün konuşurken annemle alışverişe çıkacağız dedi. eve geldiklerinde de konuştuk. hiç içine sinmemesine rağmen sadece annesinin beğendiği şeyleri almışlar. neden ses etmedin diyince de benimle bağırarak kavga etmeye başladı. kendi kararıyla hiçbir şey yapamıyor ve bu çok rahatsız edici. niye böyle yaptın diye sorunca biz babama da böyle alıyoruz sadece annem beğenirse alınır dedi. böyle bir erkekle devam etmek doğru mu? bir de şöyle bir şey yaşadım 2 yıl önceki ilk hediyem çok güzel ve kaliteli bi gömlekti asla giymedi ve cesaret edip sordum beğenmedin mi diye beğendim demişti annesiyle değiştirmişler ve kadın onun yerine 3 tane tişört almış. bilmiyorum kendi kararlarını isteklerini bilmeyen baskılanan ve baskılanmasından memnun olan biriyle devam etmemeliyim gibi? siz ne dersiniz?
Sevgilimin kıyafetlerini hala bebek gibi annesi alıyor?