Sevme belirtileri olan kız neden instagram takip isteğimi bekletiyor?

arkadaşlar ilk önce merhaba ciddi cevap verecek arkadaşlar yazarsa çok sevinirim. Ayni sınıfta olduğum kişi ben bakmadan bana bakıyor ona bakıyor muyum diye benim baktığım tarafa kafasını öne eğiyor bazen kafası öne dönük çaktırmadan gözünü benim olduğum tarafa döndürüp bakıp bakmadığımı kontrol ediyor fark etmiyorum sanıyor ama fark oluyor ve göz göze gelince 1 saniye bakıp kafasını döndürüyor bazende 4 5 saniye belki daha fazla gözünü benden çekmedi bende çekmedi göz kontağı kurduk karşılıklı ve bi arada 5 6 saniye arası bakıp gözünü kıstı sonra kafasını döndürdü gözünde sıkıntısı yok kesin eminim ve bazen benle göze göze gelince uzun süre bakışınca arkadaşına kulağına doğru bisiler diyor arkadaşı bana bakıyor bazı günler arkadaşları beni kesiyor derste bakıyor muyum diye ve şunu da fark ettim bunlar yaşanmadan önce her teneffüs çaldığında arkadaşları ile kantine iner bahçeye çıkar vs kütüphaneye iner ders çalışırdı ve benle böyle bakışmalar olduktan sonra vs sınıfta çıkmaz oldu o cam tarafı en ön sağda oturuyor ben en arkada tenefuslerde kalkmıyorum bazen oda oturduğu yerden kalkıyor benim olduğum tarafa doğru sırtını duvara yaslıyor arada çaktırmadan bana bakıyor. ve ben kıza deliler gibi aşığım sürekli aklımda kız için ağladım hatta ama beni sevip sevmesinden emin olamadım size danışmak istedim bunları yapıyor ama bende instagramdan takip isteği atim dedim daha yakın tanımak için oradan falan neyse takip isteği atalı 1 gün oldu ve istek gönderildi diyor hayla kabul etmedi ve geri cevirmedi isteği bekletiyor sizce neden kafam bu konuda çok soru işaretinde hiç muhattap olmadığı kişilerle geri takiplesiyor ama benle niye yapmıyor. sizce ağırdan mi alıyor beni kendisine daha mı çekmeye çalışıyor? ve benim düşüncem ben takip isteği attığımda arkadaşlarına demiştir kanka istek attık napim diye arkadaslarida akıl olarak kabul etme veya hemen etme gibi cevap vermiştir ona ağırdan al gibisinden akıl vermiş olabilir mi arkadaşları ona sizce neden bekletiyor sevdiğine dair bir sürü belirtisi var ve bişi daha eklemek istiyorum ikimiz koridorda denk geldik ben geliyorum oda geldiğim tarafa gidiyor zıt yönde giderken bana bakış atıp sonra omuzuma doğru yaklaşıp çarpmaya çalıştı bir sürü şeyler yapıyor ve hoca onu ödev kontrolü görevi vermişti sıra bana gelince bakmaya sesi kısık utanarak konuşuyordu benim olduğum tarafa yaklaşmaya çalışıyordu ve okulda dans etkinliği var kız girmedi benim boyum 1.89 1.90 arası bağırarak arkadaşlarına bana 1.85 üstü erkek lazım dedi dans partneri olarak bir sürü sevme belirtisi varken neden takip isteğimi bekletiyor 1 gündür böyle biraz uzun oldu sizinde olayın içine daha derin sokup anlamanız için detaylı anlatmak istedim lütfen yardım edin kafamda çok soru işareti oldu adım aticam ama takip isteğimi 1 gündür bekletiyor diye birsey yapamıyorum size sorum sizce ağırdan mi alıyor ya da beni peşinden mi koşturmak istiyor sizce amacı ne lütfen mantıklı ve ciddi cevaplar verin.
Sevme belirtileri olan kız neden instagram takip isteğimi bekletiyor?