Çoğu zaman genel olarak konuşamıyoruz her gün konuşuyoruz ama günaydın günaydın nasılsın iyi tamam işim var diyor 3 4 saat gidiyor sonra geliyor naber diyor yine gidiyor eskiden görüntülü arardı sürekli şimdi onuda yapmıyor.5 dk önce evde ise 5 dk sonra başka yerde oluyor yanj ne yaptığını kestiremiyorum bazen. genelde çok akrabaları oluyor fırsat bulamıyorum diyor. mesela akrabaların evi hep yakın nenesin de şu an kendi evleri hemen yan dairesi. hem bugün hafta sonu ya çalışmıyorum 1 de eve geliyorum ne bileyim istese eve gider bu fırsatı değerlendirmez mi? Yani ariyim konuşalım ya da görüntülü konuşalım diye. uzak mesafedeyiz ben gidiyorum yanına istediği zaman annesinin de haberi var 10 saat yol çekiyorum. Ne bileyim ben müsait olduğum her an ona ulaşıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Hâlâ bı mesaj bile atmadi 😭
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
İlgisi azalmış bence. Şu an aynı şeyi sevgilim de yapıyor ve çok kırıcı bir durum :(
Çok acı çekiyorum ailemin bile karşısına çıktım ben bu kızı seviyorum ve siz evlendirmezseniz bile kendim biriktirdigim para ile evlenicem flan derdim onun memleketine gittim. ama bazen diyorum ne önemi var ki kıymet bilmiyor
Bence yapman gereken biraz kendini çekmek. Bakalım sen bir şey yapmadığında o çaba gösterecek mi yoksa öyle devam mı edecek. Sürekli ilgi gösteren taraf sen olduğun için böyle yapıyor olabilir. Biraz ilgini kes ve ne yaptığını gözlemle derim.
Bunu yapamıyorum 😭 işten geldim 1 de öyle güzel uykum geldi ki ya diyorum aradığında uyuyor olursam ona ulasamassam. ilgimi kesemiyorum ama kesmek çok istiyorum ama kestigim zaman da sonuçlarını tahmin edebiliyorum ayrılık gibi
Karşındaki insan senin kadar ince düşünceli olmayabilir. Uyu ve arasa bile sen de insansın ve onun gibi senin de meşguliyetlerin var kendinden bu kadar fedakarlık yapma çünkü insanların çoğu emin ol bunu hak etmiyor. Sadece senin ilginle yürüyen bir ilişki sana acı çektirmekten başka bir şey yapmaz. Bırak o ilgi versin biraz. Vermiyor mu o zaman hadi hoşçakal diyeceksin. İnsan her şeyi unutabiliyor zamanla. Kendini yıprattığına değmez.
Oda diyor ben sana yetemiyorum diye ama ben tek yaptığım zamanımın çoğunu ona vermek hepsi bu ve bu beni mutlu ediyor. ama onun hayatı çok yoğun yani öyle diyor. mesela dün 25 dk flan konusmusuzdur 24 saatin içinde. mesajlar flan 1 saat. gece 12 kadar bekledim sırf müsait olsunda konuşalım diye
Bence insan sevdiği insanla konuşabilmek için ne olursa olsun her yolu dener. Yoğun da olsa mutlaka yazmak ister. Sevgi sadece boş zamanları doldurmak değildir. Yoğun da olsak zaman ayrilmali bana göre. Aynı şeyi sevgilim de diyor sürekli. İkimiz de öğrenciyiz ama o benim üst sınıfımda. Bana sürekli yoğunum diyor sanki benim hiç işim yokmuş gibi. İşim olsa da ben ona yazıyorum ama o yazmıyor. Ve bir noktadan sonra bu insanı çok yoruyor. Karşımızdaki bize ne kadar zamanından veriyorsa biz daha fazlasını yapmamalıyız. Yoksa sonuç sadece kendimizi yormak oluyor.
Evet evet evet 😔 bende sabahın 6 sında kalkiyorum ilk o aklına geliyor günaydın mesajlari atıyorum o kalkar ve konuşursa iş saatinin son dakikasına kadar konuşuyorum telefonu hep sesli yapıyorum işte bile olsam beni ararsa açayım diye. molalarimi hep onun ile konuşmak için kullaniyorum. yemek yemek zaman kaybettiricekse yemek bile yemiyorum. akşam arasa yemek yesem afedersiniz lavaboda olsam yine açıyorum normalde yapmayacağım şeyler. Mesela dayısı 1 haftadır orada nenesinde ablalarinda. yani dayısıni çok gördü dediğine göre de fazla muhabbetleri yok. ama bugün mesela dayıları gidicek diyorki küçük kuzenine telefonda iken. neneme mi gidelim eve mi? (Dayısı orada nenesinde) neneme dedi. dedim ki yani kız eve deseydi eve gider mıydın evet giderdim. Dedi. oysa eve gitse benim ile konuşur. zaten çok konuşamıyoruz
sevgilimle o kadar aynılar ki. Her gün ablası abisini görüyor yine de onlar geldiğinde mesajlarımı bile görmüyor gece 1 e kadar bekliyorum. Sonra da uykum geldi deyip uyuyor. Benimle ilgilenmiyorsun deyince de hemen ailemle vakit gecirmemi istemiyor musun diye çıkışıyor. Benzer durumdayız gerçekten. sen bu kadar konuşmak için çabaliyorken o hiçbir fırsatı kullanmayınca aşırı üzücü oluyor. Ben birkaç kez ilgisizmisim gibi davrandım o zaman gerçekten işe yarıyor. Kendini biraz zorla ve ilgini biraz azalt. Mesgulsen o an yemek yiyorsan açma telefonunu sonra ara. Kendini arka plana atma. Bence bu işe yarayacaktır. O aklına gelince yapacak baska bir sey bul kendine, o sana yazana kadar. Bir hobi olabilir, film dizi olabilir ya da yakın bir arkadasinla konusmak olabilir. Sadece biraz ilgin azalmis gibi göstermek icin kendini zorla. O zaman davranışları değişebilir.
Hiç arkadasim yok olmasın da sorun değil. evet bı kaç gün önce aynısını yaşadım tam konusucaz annem arıyor tam konusucaz nenesi arıyor. diyorum bı benim ile ilgilenen açma ya anneni hep görüyorsun bı konuşma benim ile konuş. ne oldu annem ile konuşmama da mi karışıyorsun dedi. Ama durup düşünüyorum ben bukadar mücadele ediyorum karşı taraf bunun nekadari umrunda? Dün uzun mesaj yazdım sabah cevap vermedi o mesaja başka konu açtı. dedim en azından bir şey deseydin. içimden gelmedi dedi. seni çok seviyorum flan diyor canimli cicimli konuşuyor ama tutarsizlik çok fazla. artık ben sürekli yazmak istemiyorum konu bulmak istemiyorum bilmiyorum ise yarar mı belki daha fazla çekip gider bilmiyorum ama ben onu severken onunla iken. acı çekiyorum. bazen 3 4 saat akrabalari ile konuşurken derdim en azından bı lavaboya gitsen nasılsın kadir desen iyi misin desen onu bile çok sonradan arada yapmaya başladı. ama ben elden ayaktan düşmedim dunyada bir bu kız da yok. sadece seveceğim yettiği kadar seveceğim fazlası benim canımı yakıyor. o da bu sevgiyi istiyorsa kendini düzeltir
Bence de öyle yap. Mutsuz olmak zorunda değilsin. Umarım kız arkadaşın düzelir ve mutlu olursunuz. İyi günler dilerim
Sizde umarım iyi olursunuz. Allah hakkımızda hayırlısını nasip eylesin