Sevgili değiliz yeni buluşmaya başladık. Yürürken sarılır gibi sırtıma dokunuyor. Veya eve dönüşte içten şekilde bana sarılıp öpüyor. Sürekli dudaklarıma ve gözlerime bakıyor. Ne desem gülüyor.
Sizce bu neden? Hoşlanma mı yoksa erkekler bunu her kıza mi yapıyor? Lütfen aydınlatın. Nasıl davranacağımi bilmiyorum :(
Sizce bu neden? Hoşlanma mı yoksa erkekler bunu her kıza mi yapıyor? Lütfen aydınlatın. Nasıl davranacağımi bilmiyorum :(
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Her türlü istiyor gibi bu kadar kısa detaydan anlayamayiz ama bir seyler istedigi belli
Yoklukta da olabilir bilemem kardeş bilemem meyvayı soymadan içinden ne çıkacak bilemem ksksksks
Onunla sevismek istedigi icin
Cinsel yakınlaşma yatağa çekiyor seni
Boğa burcu erkeği olabilir
Oha cidden burcu boğa 😄 nereden bildin
Tamam yok amacı kötü değil onların sevme şekli böyle sözlü seviyorum meviyorum demezler ama dikkatli ol baya libidolari yüksek oluyor taviz verme mutluluğun için 😂
Her kıza yapmaz birde merak etme onlara ters böyle seyler
Teşekkürler 😊 ama artık açılmasıni istiyorum böyle emin olamıyorum. Acaba hoşlanmıyor mu diye.. maalesef hoslandigini da dile getirmiyor, normal konuşmaya devam ediyor. Ne yapmam lazım sence?
maalesef ki açılmaları uzun sürer ve evet dediğim gibi sözel olarak seviyorum demezler
Senin burcun ne ve ne kadar oldu konusali?
Ben ikizlerim. Konuşalı 1,5 ay falan oldu ama ilk kez 2 hafta önce buluştuk. Geçen hafta da 2. Kez buluştuk :)
Anladım dediğim gibi sabır taşı çatlayacak bir sabır var bunlarda uzun süre beklemezsin sen ama umarım ozleyince bir tek acele ediyorlar 😅
Ben internetten baktığımda bir senede açılırlar diyen bile gördüm 😅
Evet cidden aşırı yavaş. Bu arada ben de pek adım atmıyorum yani genelde hep ondan bekliyorum bir şeyler. O yazsın o arasın falan acaba yanlış mı bu? :( Benden mi bekliyo acaba
İlk adımı kim atmisti?
İlk o attı. Buluşma teklifi de ondan geldi
Sen daha çok istediğini belirt bence ona soylemelisin direkt hergun yazmıyor mu neden yavaş dedin ki
Yok her gün yazmıyor ben de yazmıyorum. Ama çoğu zaman yazan oydu, naber nasılsın falan. Tanıştığımızdan beri böyle yani
Hergun yaz demen lazım o zmana soylemene rağmen yazmıyorsa meşgul falan olabilir o seni sevmese seninle hiç konusmaz zaten
ne desen gülüyor mu öhöhöhöhöh :D
Evet çünkü ben de biraz güleç biriyim
Abayı yakmıs sankı
Hoşlanma mı yoksa başka mi
Hoşlanmada olabılır belkıde begenmıstır senı
Vinç kalkmıştır
hoşlanıyor senden
Sende his var mı
Evet var
Bu muhtemelen elleşmek öpüşmek istemiş, memnunsan izin verdiğin kadarı ile devam et
Hoşlanma tabiki
Ama 2 kere görüştük sadece
Cesaret edemiyor işte yeni olduğu için
Sence 2 kez görmeyle de cidden hoşlanabilir mi yoksa erken mi
Neden olmasın ilk bakışta aşık oluyor insanlar
İlk buluşmada bana cok tatlısın falan dedi bir de. Belki de cidden dediğin gibi olmuştur
İstersem bir mahsuru yoksa senn için dm den devam edelim
Yoklama çekiyor
O ne demek
Test ediyo iste be
2 buluşmada hoşlanılir mi
Olabilir bulusmanin sayisi onemli degil. Seni arzuluyoda olabilir senin anlaman lazim.
Hoşlanıyor...
2 kez buluştuk sadece cidden hoşlanmış mıdır ki. Ondan önce mesajda veya arayıp konuşuyorduk
Cinsel arzu
Azmış eleman