Aşk İlişkileri Saf, temiz, eline kız eli değmemiş, tatli masum erkekler kaldı mı 🥺🥺? Âłœvëßtoreÿ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Biraz tatliş bebeksi olsanız ölür müsünüz? Masum olun 🥺🥺 Saf, temiz, eline kız eli değmemiş, tatli masum erkekler kaldı mı 🥺🥺? Cevapla Bebek Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Deger bilmiyor öyleleri az cekmeleri lazim kadinlardan 😄 0 0 Yorumla
cemlara34 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 34% +1 yıl Bir erkek olarak kesinlikle ilişkimde, daha önce cinsel ilişkiyi yaşamış birini daha çok tercih ederim tecrübe önemlidir 0 0 Yorumla
deryaaq99 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Ne demiş şair, bilir mi yerime gelen kıymetini bilirmi. Bu insan cennette mevlaya küsen değil mi benim gibi koklar mi derinden. Tan Taşçı ♥️🙏 0 0 Yorumla
Kaan6565zz Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Saf değilim yani uyanığım. Onun disinda temizim masum ve tatli oldugumi bilmiyorum 0 5 Yorumla Âłœvëßtoreÿ +1 yıl Niye gizlendin şimdi durup dururken Yorumla Kaan6565zz +1 yıl Elim carpti. Neden? Yorumla Âłœvëßtoreÿ +1 yıl Kim olduğunu merak etim Yorumla Kaan6565zz +1 yıl Burada taniyamazsin ki ben-i 😄 Yorumla Âłœvëßtoreÿ +1 yıl Doğru tuh tanıyamadım Yorumla
met96 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Seks ihtiyaç kız ya da erkek fark etmez yapmak lazım hayattan zevk almak lazım 0 0 Yorumla
ByMş123 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bir Kızın Elini Tutmadım Çünkü Bir Yemin Ettim Gelecekteki Eşime, Her İlkimi Ona Sakladım Ben😊 0 0 Yorumla
Handsomehell01 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Kaldı da, biz camide takılıyoruz zina günah olduğu için😇 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kusura bakmayın ama öyle bi erkek varsa asosyal veya özgüvensizdir net 0 1 Yorumla Bayramdaşdiken07 +1 yıl B, k oyle 😂 bir iki kez denedigim halde olmadı siz kizlar bir tuhafsiniz Yorumla
ReenkarneFredoom Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Elime kadın eli değmedi diyemem ama cinsel bir ilişkiye hiç girmedim açıkçası pek merakta etmiyorum bu konuyu 0 0 Yorumla
Furkanndemirr0 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Vardır illaki bulmak için sabırla temiz bir kalple beklemek gerek 0 0 Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. onlar sana bakmaz çok heveslenme 0 0 Yorumla
deepclose Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ne yapacaksınız sömürecekmisiniz öyle kişileri 0 0 Yorumla
EddaY Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı. Knka wattpad midir nedir uzak dur ondan 0 0 Yorumla
mehmet022 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Ben kaldım sanırım 0 6 Yorumla Âłœvëßtoreÿ +1 yıl Emin mısın? Yorumla mehmet022 +1 yıl Aşırı tatlı değilim ama diğerleri hepsi var Yorumla Âłœvëßtoreÿ +1 yıl Hala iyisin 😀 Yorumla mehmet022 +1 yıl Peki sen? Sen nasılsın ki? Yorumla Âłœvëßtoreÿ +1 yıl Bnde kız versiyonu bahs etiğim şeylerin Yorumla mehmet022 +1 yıl Güzel o zaman :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Deger bilmiyor öyleleri az cekmeleri lazim kadinlardan 😄
Bir erkek olarak kesinlikle ilişkimde, daha önce cinsel ilişkiyi yaşamış birini daha çok tercih ederim tecrübe önemlidir
Ne demiş şair, bilir mi yerime gelen kıymetini bilirmi. Bu insan cennette mevlaya küsen değil mi benim gibi koklar mi derinden. Tan Taşçı ♥️🙏
Saf değilim yani uyanığım. Onun disinda temizim masum ve tatli oldugumi bilmiyorum
Niye gizlendin şimdi durup dururken
Elim carpti. Neden?
Kim olduğunu merak etim
Burada taniyamazsin ki ben-i 😄
Doğru tuh tanıyamadım
Seks ihtiyaç kız ya da erkek fark etmez yapmak lazım hayattan zevk almak lazım
Bir Kızın Elini Tutmadım Çünkü Bir Yemin Ettim Gelecekteki Eşime, Her İlkimi Ona Sakladım Ben😊
Kaldı da, biz camide takılıyoruz zina günah olduğu için😇
Kusura bakmayın ama öyle bi erkek varsa asosyal veya özgüvensizdir net
B, k oyle 😂 bir iki kez denedigim halde olmadı siz kizlar bir tuhafsiniz
Elime kadın eli değmedi diyemem ama cinsel bir ilişkiye hiç girmedim açıkçası pek merakta etmiyorum bu konuyu
Vardır illaki bulmak için sabırla temiz bir kalple beklemek gerek
onlar sana bakmaz çok heveslenme
Ne yapacaksınız sömürecekmisiniz öyle kişileri
Kutusuyla bekliyoruz. Shfkgfngfjgk
Knka wattpad midir nedir uzak dur ondan
Ben kaldım sanırım
Emin mısın?
Aşırı tatlı değilim ama diğerleri hepsi var
Hala iyisin 😀
Peki sen? Sen nasılsın ki?
Bnde kız versiyonu bahs etiğim şeylerin
Güzel o zaman :)