Arkadaşım sizce eşime mi aşık?

Arkadaşlar okul öncesi öğretmeniyim eşimle çok severek aşık olarak evlendik 4 yıl bir ilişkinin sonrasında evlendik evleneli 2 yıl olacak bir kaç ay sonra, okulda çalışırken bi öğretmenle tanıştım sonra ikimizde çıktık o iş yerinden kendisini 8 aydır taniyorum dert ortağı gibiyiz kocasıyla evleri ayırmışlar kocası madde bağımlısı ve 5 yaşında bir kızı olduğu için işe ihtiyacı vardı biz çok samimi olduk aynı sınıfta iki öğretmendik , sonra eşim bir firmada genel müdür o firmada açıklık vardı bende eşime rica ettim arkadaşımı oraya aldırdım eşimin yanında çalışıyor ama çalışma ortamları farklı ama eşimi görüyor , gün içinde eşim yönetici olduğu için ofiste oluyor , eşim yaklaşık 4 aydır verem tedavisi görüyor bu yüzden çok zayıfladı ben eşimin yanına ofise gidiyorum bazen orada çalışan diğer bayanlar benim aşırı güzel olduğumu ve eşimin bana yakışmadığını söylemişler , arkadaşımda aslında öyle değil eski resimlerini görmüştüm şu an tedavi görüyor demiş yakışıyorlar falan demiş huylanmadim sonra ben bu arkadaşımla buluştum eşim geldi zorla bej rengi bi pantolon aldım beni delirtti falan dedim eşim için hep koyu renk tercih eder dedim laf arasında o sırada eşim geldi yanımıza yakışmış bence giysin bugün gördüm dikkatimi çekti dedi bi huylandim konuyu değiştirdim eşim bana çok ilgilidir ve kendi eşinin ona hiç bu tür şeyler yapmadığı için şikayet ederdi hep eşim bana sürprizler yapar yemeğe çıkarız özel günlerimi asla unutmaz eşimin beni aldatacagini asla düşünmüyorum bana çok bağlı. Sevdiğini aşık olduğunu hissediyorum. Bugünde bu arkadaşım böyle bir paylaşım yapmış bi an duraksadim sizce böyle bir durum var mıdır arkadaşım eşime bişey hissediyor olabilirmi ben mi huylanıyorum görseli ekledim siz ne düşünüyorsunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Eşime en ufak bişey hissettirmiyorum , bununla ilgili aklına sokmak bile istemem erkek milleti ve şeytana uyar farklı bakar diye ama içim içimi yiyor. Sizinle paylaşmak istedim..
Güncellemeler
+1 yıl
Hepinize çok teşekkür ederim inşallah böyle bir şey yoktur. Arkadaşıma asla eşimle ilgili iyi hiç bir şey anlatmadım aksine tartışmalarimizi anlattım 2 kere falan çok daha dikkatli olacağım hepinize sevgiler🥰🙏