Eski sevgilimi özlüyorum ama sevgilim var?

Kısaca anlatmak gerekirse 1 sene önce eski sevgilim ile güven sorunu yüzünden ayrıldık o ayrılmak istiyor sandım diye bende ısrar etmeyip iyi peki dedim konuşmayı kestik sonra beni engelledi her yerden. Aradan 1 ay geçti ben her yerden ulaşmaya çalıştım ona engelli kaldırdı konuşmaya başladık o zaman ben hala sevdiğimi konuşmayı kesmek istemediğimi söyledim o bana düşüneceğini söyledi sonrada benimle konuşurken kötü olduğunu söyleyip istemedi konuşmak yine engelledi beni bu olayın ardından 3 ay geçti başka biri ile tanıştım çok iyi biri çok iyi davranıyor dertlerimi dinliyor usanmadan bende cidden sevdim onu. Sevgili olduk ilk sevgilisi de benmişim 4 ay çıktık sonra bana soğuma geldi içimdeki sevgi yok gibiydi sürekli bi arayış içinde gibiydim bizde ayrıldık 2 hafta ayrı kaldık arkadaşlarımız ortaktı onlar bizi barıştırmaya çalıştı onun ağladığını gördüm dayanamadım barıştım barıştıktan 2 hafta sonra durup dururken sürekli aklıma eski sevgilim gelmeye başladı sonrada tesadüfen yolda gördüm onu başka şehirde yaşıyor normalde ben hemen gittim selam vermedim etmedim o da beni görmedi ama o günden sonra içim içimi yedi eski mesajlarımızı okudum o zamanlar çok yanlış yaptığımı fark ettim o da kendince haklıydı onu hiç umursamadığımı düşünmüş falan çok pişmanım istiyorum geri konuşmak onunla ama nasıl yaparım bilmiyorum şimdiki sevgilim ile 8. Aydayız beni çok sevdiğini hep söylüyor ama ben öyle hissetmiyorum çok değerli biri brnim üçin ama sevgili gibi görmüyorum ben onu benim üçin çok yakın arkadaş gibi ne yapim cidden bilmiyorum hergün ağlamaktan beklemekten bıktım benim görmediğimi bi çözüm vardır belki ne yapamalıyım söyleyim lütfen?
Eski sevgilimi özlüyorum ama sevgilim var?