Yüz yüzeyken başka bir şeyde ilgilenmesini saygısızlık olarak nitelendiririm. Arama sırasında başka bir şey ile ilgileniyorsa aynı şekilde saygısızlık olarak nitelendiririm. Ama mesajlaşırken başka bir şeyle ilgileniyorsa sorun etmem. Hatta bende onun gibi hem mesaj atıp hem işlerimle veya başka şeylerle ilgilenebilirim.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Başka kızlarla ilgileniyor olmasında , sorun yok. Özellikle bu sitedeki bazııı erkekler bu konuda prof. Aynı anda kaç tane kıza yürüyorlar ruhumuz bile duymuyor Sosyal medya erkeklerine pek güvenmemek lazım. Hülya avşarın dediği instası olan erkekle evlenilmez sözünü ben KizlarSoruyor kullanan erkekle evlenilmez diye değiştirmek istiyorum 😹
Beni yeterince önemsemediğini, benden sıkıldığını düşünürüm. İnsan sevdiğiyle yan yana geldiğinde özlem giderir, keyifli vakit geçirir. Bunun aksini yaparak başka şeylerle meşgul oluyorsa beni takmıyor demektir.
Aslinda ilgilendigi seye bagli diyelim eger çok onemli birşeyse ses etmem eğer önemsiz bir şey ise uygun bir dille ona yaotigin şeyin mantıksız olduğunu söylerim