Mutlu olabilmek için aşırı büyük bir uyum şart mıdır? Mesela biri yeşil elmanın, diğeri kırmızı elmanın yarısıysa, bu uyumsuzluğun içinde de bir uyum yakalanabilir mi? Bu kadar elma demişken, kalkıp bir elma yemekte şart oldu, siz yazın ben geliyorum.😬🍏
Kesinlikle hayır. Yani dünya görüşünüz ve değerlerini uyuştuğu sürece bambaşka insanlar olabilirsiniz. Ben seyahat etmekten nefeet ederim, eşim başka şehirler ülkeler görmeyi çok sever. Ben tatilde deniz kıyısına gitmekten nefret ederim ve soğuk yerleri tercih ederim, eşim tam tersini. Keyif aldığımız filmler ve kitaplar da farklıdır. Ben erken kalkmayı severim eşim öğlene kadar uyumayı tercih eder. Paraya değer vermem ve harcamayı severim eşim biriktirmeyi tercih eder. Say say bitmez. Günün sonunda beni dünyada en iyi anlayan ailemden sonraki tek kişidir. Onsuz bir hayat düşünmek zor ve farklılıklarımız birbirimizi tamamlıyor.
Bülent Gardiyanoğlu'nun bir kitabı var🙂 Bu kitabı baştan sona okudum. 2 tam 1 tek Orada yazar bir elmanın iki yarısı olmayın 2 tam elma olun ki karşındakinin seni tamamlamasına ihtiyacın kalmadan beklentisiz mutlu bir hayat yaşayın demeye getiriyor.
Merhaba Ben elma yarısı olmanın gerçekliğine inanmıyorum. Aslında ne kadar bu uyumu şart koşuyorsak içimizde o kadar ayrı dünyaların insanı haline geliyoruz hatta. İkimizde o filmi sevelim, aynı şarkıcının konserine gitmeyi düşünelim ve hatta burç uyumuna dikkat edelim tarzı şeyler uzak bana. Farklı renklerin ahengine inanıyorum ama zıtlığı kaosa sürüklemeden...
Uyum her şeydir.. O olmadan bir birliktelikten bahsedemeyiz.. Zevkler ve renkler tartışılmaz evet ama bu öyle bir şey değil.. Düşünce yapısı, kültürü, zihniyeti örtüşmeli.. Tabi bir de kabullenmek var. Bir taraf bunu sorun etmeyip kabul edebileceğine inanıyorsa sorun yok.. Daha ilişkiye başlamadan bu farklılıkların cazip geldiği ama beraber olunca problemlerin gğn yüzüne çıktığı birçok örnek var..
Problemler de aşkın bir parçasıdır hiçbir ilişki mükemmel değil Çok toksik olup birbirine delice aşık olan insanlar da var. Birbirlerine zararlılar ama beraber olmadan yapamıyorlar
Benden bir tane daha, tıpkı benim aynım bir insanla çok sıkılırdık yaa. Sıkıcı bir insanım bence ben, sevilesi özelliklerim çok ama sıkıcıyım aslında. Aşırı uyumlu olmak pek iyi değil. Elmayla armut da iyi anlaşabilir 😊
Afiyet olsun 😊 Emla yarısı aşk yaşama durumunun abartı olduğunu düşünüyorum buna ek olarak yaşanır muhakkak arada güven olsun hepsini peşinde getirir sevgi de dahil elma yarılanır ^^
Yaa benim son ilişkım de çok zıttık birbirimize öyle böyle degil yani burçlar bile zıt o ikizler ben Balık 😂😂 ama nasıl anlaşırdık en iyi dostum herşeyimdi 🤷🏻♀️