İLGİNİZİ ÇEKMESİ İÇİN BURAYA İÇERİKLE ALAKALI BİŞEY YAZMAK İSTEMİYORUM. SADECE GERÇEKTEN KIRMADAN AKIL VERSENİZ?

çok yanlış kişiye aşık oldum bunun bi süre farkında da değildim sonra bi gün ikimizde hareketlerimizle patlak verdik meğerse o da ne olduğunu bilmiyormuş. bu ne bi flört ne bi sevgililikti. her gün beraberiz akşama kadar. Onun içinde ben aşık olunmaması gereken kişiyim. ikimizde bu durumdan dolayı aşırı huzursuzuz bi karar alıyoruz ayrılmaya dair en uzun ayrı kalma süremiz bir ay sonrasında her şey tekrar başa sarıyor. Bu yanlış ilişki hem benim ömrümden hem onun ömründen götürüyor. bir sonumuz yok biliyoruz ve buna bi son vermek istiyoruz. maneviyat olarak çökmüş durumdayız dua etmeye yüzümüz kalmadı. başka bir yerde yeni bir işe başladım ama ikimizde bir şeyleri mazeret edip çat diye birbirimizin yanında buluyoruz kendimizi. İmtihandır diyorum ama imanımdan şüphe duymaya başladım. sevgisinden zerre kadar şüphem yok ama onu yoruyor olduğumu bilmek ve bu yüzden onunda bu duruma son vermek istediğini görmek de canımı yakıyor. kendimi aşırı kirli ve pis hissediyorum. ne kadar radikal karar alsam da bütün duvarlarımı yıkmaya bir bakış yetiyor. kafayı sıyırmak üzereyim. kitaplar videolar bir şey vesile olur gönlümü soğutur diye denemedik şey bırakmadım. o da öyle. böyle bi girdaptayım arkadaşlar. ne bi arkadaşım ne bi sırdaşım var. tek arkadaşım o. ondan başka gideceğim bi Rabbim var ona sığınmaya da yüzüm yok...
İLGİNİZİ ÇEKMESİ İÇİN BURAYA İÇERİKLE ALAKALI BİŞEY YAZMAK İSTEMİYORUM. SADECE GERÇEKTEN KIRMADAN AKIL VERSENİZ?