Güven saygı nankörlük?

MERHABA 23 yaşında erkeğim 7 aylık evliyim ésimle 1 anda tanışıp 1 ay sonra evlendik onu dubai götürdüm işlerim yolunda gitmedi geldik 1 dediğini 2 etmedim o kadar safti ki ilk zamanlar ben o saf kalbine belkide farklı hissettim bütün geçmişimi iyisi kotusu herşeyimi anlattım neyse sonuc geleyim Şu an saygımız hiç hic kalmadı tartışak vurmaya çalışıyor 1 kaç kere boynum cizildi elini tutmaya çalışırken sinirliyken akla gelinmicek seyler soyler ornek olarak benim onun saf kalbine anlattığım benim geçmişimden olay olsun ya da alkol içiyorum sarhos olmucak kadar o icmek ister icirmem ufak daha sonra ufak bi tartışma olsun 1 yudum içeyim iciyorsun değişiyorsun der bağırıyorsbağırıyorsun gibi aslında kendi o an yirtiniyor beni konumdan takip eder nerdeyim diye boyle bi anda yazar hiç bişey yok gibi yalan mi söylüyorum dogru mu diye denemeler yapar evden cikmayim hep yaninda olayim ister ona benim para kazanmam gerektiğini söylediğimde çıkma mi diyom der yani ciddi bi sorun tartışmalarımiz düşmanlık gibi hakaret saygısızlık benim onun için yaptıklarımi görmez yani anlamiyorum ve bu durum kötü gurur çok yapıyor benim ona sordugum soruya cvp olarak kendi aynı soruyu sorar benim cvpima göre cvp vermek istiyor yani güven sorunu saygi bunun gibi bir kac sorun var duzelirmi nasıl yardimci olur musunuz dusunceleriniz nedir?
Güven saygı nankörlük?