Askerden döneli iki ay oluyo karantinaya kaldım falan gecikti biraz şükür döndüm evime eşime. Ama eşim bana karşı çok soğuktu ilk zamanlar çözemedim sonra bi kavga esnasında "yokluğuna alıştım" dedi. Resmen geldiğim için üzülmüş sanki oysa ben giderken hüngür hüngür ağlamıştı. İlk ay sürekli konuştuk ama sonradan biraz ilgisizleşti halimi hatrımı sormaz ben aramadan aramaz oldu ben bi işkillendim abimle konuştum göz kulak ol diye o bana "böyle düşünmen normal askerlik psikolojisi" dedi tamam dedim. Evime döndüm ama eşim çok farklı ilgisiz soğuk sanki yabancı özel hayatımız çok az ona dokunmak istemiyorum çünkü ben dokununca iğreniyo sanki. Geldiğimden beri bi kaç kez oldu işte. Üstüne 1.5 aylık hamileymiş yani ben doktora gitmedim ama öyle diyo eşim. Hepsi birleşince kötü düşünceler geliyo aklıma. Beni aldatıyo mu çocuk başkasından olabilir mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar sorun şu ki 1.5 aylık olduğuna inanamıyorum karnı hafiften çıkmaya başladı bile bunun için çok erken değil mi?
döneli 2 ay oluyo demişsiniz eşiniz 1.5 aylık hamileyse aldattıgını düsünmüyorum duruma alismaya calisiyor olabilir hemen kötü düsünmemek lazım diye düsünüyorum :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
knk doktora kötür gitmezse bi haltlar yemiştir, tazminat davası aç at dışarı kimin altına yattıysa onu da bul heryer de paylaş rezil et. KADIN MİLLETİ NE ASLA GÜVENME
O zaman şey yap de ki dakikam bitti seninkini kullanabilir miyim annem aramış dönemedim falan. Korka korka verirse ya da vermemek için bahane bulursa işkillen.
Sen geleli iki ay olmuş, bir buçuk aylık hamile imiş. Bir kaç kez ilişkiye girmişsiniz. Sendendir çocuk kimden olucak? 2 aydır yanındasin işte nereye gidicek de başkasından hamile kalıcak.
İnternette 100 tane lavaratuvuar buldum gayette kolaymış içini kemirirse eğer çocuğa soğuk davranır veya şüphe edersen yaptır 99 senin çıkar çıkmıycağı için değil şüphen gitsin diye
Şimdi kadınlar hamile kalınca yalnız kaldıklarında çok umutsuz olurlar. Bu yüzden senden uzaklaşmış olabilir. Yani çocuk senden fakat yanında olamadığın için uzaklaşmış olabilir. Onunla konuş neyi var öğren
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
döneli 2 ay oluyo demişsiniz eşiniz 1.5 aylık hamileyse aldattıgını düsünmüyorum duruma alismaya calisiyor olabilir hemen kötü düsünmemek lazım diye düsünüyorum :)
knk doktora kötür gitmezse bi haltlar yemiştir, tazminat davası aç at dışarı kimin altına yattıysa onu da bul heryer de paylaş rezil et. KADIN MİLLETİ NE ASLA GÜVENME
Bence doktora gidin kac aylik ögrenn fazlaysa ayril böyle kadin olmazz ozman evlenmeseymis
Telefon dokümanlarına bak herşeyi anlarsın
Ve de neden durup dururken tavır yapıyor sana onu anlamadım
Bende anlamadım işte bi sebep soruyorum cevap alamıyorum
Bir sebebi olmalı. Dediğim gibi dökümanlarına bak
Onun izni ve haberi olmadan bakabilir miyim
Uyurken bakabilirsin şifresiz mi
Tabii ki şifreli🤦
O zaman şey yap de ki dakikam bitti seninkini kullanabilir miyim annem aramış dönemedim falan. Korka korka verirse ya da vermemek için bahane bulursa işkillen.
Bi kadın durup dururken tavır yapmaz onu kıracak bir söz ya da davranışta bulunmadığından emin misin
Eminim ya zaten bi şey yapamama fırsat vermedi geldiğimden beri hatta askerdeyken bile böykeydi işte
O zaman var bunun altında bi iş yakında çıkar kokusu
Sen geleli iki ay olmuş, bir buçuk aylık hamile imiş. Bir kaç kez ilişkiye girmişsiniz. Sendendir çocuk kimden olucak? 2 aydır yanındasin işte nereye gidicek de başkasından hamile kalıcak.
Karnınım hafiften çıkması normal
Belki farketmeden sende ilgisiz davraniyorsun
Değilim ya vallahi değilim sürekli ilgi alaka iltifat ama onda tık yok
Siz geleli 2 ay olmuş sizden nasıl olmayabilir gittiğiniz süreçte olsa bir buçuk aylık hamile nasıl olsun
1.5 aylık olduğuna emin değilim işte o öyle söylüyo
Hastanede ögrenebilirsiniz
Ama kariniza söylemeyin boşanmaya kadar gider
Dna testti gizlice
Çok mu dizi izliyosun abicim sen o dediğin işler öyle kolay olmuyo
Asıl sen mi çok dizi izliyosun çocuk başkasından kaç kişinin başına gelir bu jdkdkdkdk ama yinede içini kemirmesin çocuk doğunca git yaptır
Haklısın belki fazla paranoyakca ama sürekli televizyonlarda görüyoruz sayıları o kadar da azdeğik
İnternette 100 tane lavaratuvuar buldum gayette kolaymış içini kemirirse eğer çocuğa soğuk davranır veya şüphe edersen yaptır 99 senin çıkar çıkmıycağı için değil şüphen gitsin diye
Direk Google a yazınca çıkıyo mu? Mümkünse link atabilir misin
Denedim atmadı linki ya yoruma :/
Geçmiş olsun
Dna testi yapacaksın
Ortada çocuk yok daha nasıl yapcam
Senden soğumuşsa bu kadın büyük ihtimalle aldatmış
Ama emin olmadan bir şey yapamazsın.. emin olursan da zarar verme lütfen. Boşa gitsin
Ulan bu boynuzlarla mı yaşicam boşa gitsin ne demek
Kral zarar versen ne kazanacaksın? Eline hiçbir şey geçmeyecek. Boşamak en doğru olan
Kolay değil lan yediremiyo insan kendine
Kolay olur mu hiç insan kafayı yer. Tüm hayatı değişir. Ama katlanmak zorunda kalırsın
Bir başka sebep de şu olabilir kral. İçine biraz su serpeyim
Şimdi kadınlar hamile kalınca yalnız kaldıklarında çok umutsuz olurlar. Bu yüzden senden uzaklaşmış olabilir. Yani çocuk senden fakat yanında olamadığın için uzaklaşmış olabilir. Onunla konuş neyi var öğren
Ya öyledir umarım ama ilk geldiğim zaman teknik olarak hamşme değildi o zaman neden soğuktu
Yalnız kaldığı için olabilir
Sanmam uzunzamandır bekliyo insan bi sevinmez mi ya geldiğime bozuldu sanki
Konuş bu durumu onunla ne diyecek bakalım
Konuştuk işte hep kaçamak cevaplar verdi sonunda yokluğuna alışmışım dedi
Kötü demiş
Deli gibi aşıktı bana mesafeyle bitecek bişey mi bu ya
Mesafeyle bitmez başkası olabilir
Bende bundan korkuyorum işte. Nasıl anlicam ki
Dna testi şart maalesef
Çok ihtimal var çocuk benden olsa da aldatma ihtimali var DNA testi istesem sonuç ne olursa olsun boşanır zaten
Gizlice yap
Çocuk doğmadan gizlice yapmak imkansız
Belki vardır yolu sordur
Yok maalesef ama ya çocuk bendense ama ben askerdeyken aldatmışsa asla anlayamam dimi🤦
Anlamak zor maalesef
Son durum nedir?
Yapmadın mi
Yaptım ama insan düşünüyo
Sendendir
Umarım ama peki o tavrı?
Gel bakalım
Anlamadım
Özele gel
İstek attım yazamıyorum