Bi kız neden sevilmez sizce? Fikirlerinizi merak ediyorum paylaşır mısınız lütfen?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence kriter mevzusu, uyumsuzluk, dış görünüşü beğenmeme gibi mevzular olabilir ama herkes herkesi sevmek zorunda da değil. Sana şayet karşında kötü davranan biri varsa bunu görmezden gelip kendine yazık etme.
120 Yorumla
Soran+1 yıl3 ay oldu reddedeli. Sevgilisi varmış ayırdılar şimdi de bakıp duruyor 😔
Cevap sahibi+1 yılO bir şey demeden ben adım atmam bu durumda. Boşluğa düştüğü için bile yapar bunu çok dikkat et.
Soran+1 yılEvet biliyorum 🤒. Elimden bir şey gelmiyor. Bakmıyorum bile yüzüne hiç. Ama kalbimde hala belli etmesem de acı çekiyorum içten içe
Cevap sahibi+1 yılSonuçta sevdin olması çok normal. Çok zor süreçler ya :/
Soran+1 yılAşka bile küstüm o kadar sevgi dolu ben. Napıcam bilmiyorum. Sevilmek için yöntem bile arıyorum
Cevap sahibi+1 yılYa kendin ol seven sever zaten kişiliğini değiştirmene gerek yok.
Ya yaşananlar hep böyle hale getiriyor ama hayatımıza giren başka insanlar bu açıdan bizi açmayı başarabiliyor bence bu da karşımızdaki insana bakıyor. Bende istenilmedim felan ama olmaması gereken bir ilişkiymiş bence ben sonradan baktığımda fark ettim bunu belki de rabbim seni kurtarıyordur ondan.
Soran+1 yılZtn iyi birisi değil. Yani egolu yalanı var biriyle çıkarken birinin hesabını istiyor. Ama yok ben laftan anlamiyorum canım gibi
Cevap sahibi+1 yılBak bazı şeylerin farkındasın. Sahiden seven birisi karşına çıkınca bu çocuğu boşuna sevmişim diyeceksin. Seni sevmeyen sana kötü bir şey hissettiren kimseye bakmamak bazen daha iyidir. Sen adım attın reddetti mi boş ver önüne bak. Sal. klık değil de sevmek bu. Değerimizi bilmiyorlar. Sen onu yok say görürsen sırtını dön geç. Görmemek en iyi çözğmdür
Soran+1 yılHiç bakmıyorum ki ztn Hiç konuşmuyoruz ve konuşmadık da. Ama onun bakışlarını fark edince bir şeyler oluyor slk gibi 😕🥺.
Cevap sahibi+1 yılKanma kendine yazık etme zor biliyorum da onu yok saymaya odaklan. Yara bandı olmama konusunu aklına getir kendinide bolca meşgul et. Çok sıkıntı başıma gelse bunu yapardım 😁
Soran+1 yılBiz hep aynı ortamdayız görmeyim desem olmuyor ne kadar meşgul olursam olayım gece düşüyor aklıma
Cevap sahibi+1 yılKötü görmeye bak kötü açılardan. Dediğin gibi zor ama elden gelen bu. Belki erken uyursan çözersin bunu. Veya aklına getirecek şeylerden uzak durmak faydalı olur. Hoşlandığım kişiyle uyumsuzluğumuz, zıtlığımız onun karakteri gibi mevzularla bir noktada soğuyabiliyorsun. Resmi vb varsa da bakma sil
Soran+1 yılOhoo birçok resmi vardı ağlaya ağlaya çöpten dahi sildim. Sesi vardı sildim. Mesajları vardı sildim hepsini 😪
Cevap sahibi+1 yılboş ver değecek daha iyi insanlar çıkar karşına illaki. Bende yaşadım hatta geçen hafta da yaşadım bi buruk oluyor böyle için çok kötü :/ keşke böyle olmasa hayat. Ama gördükçe hatırlamaktansa bu da bi adımdır bazı şeylerin farkındasın gene iyi bu da ben yapamadım zamanında. Kıyamıyordum hak etmesine rağmen sevgimden. Ama bunun sayesinde gelişihoruz acılarla :/
Soran+1 yılKıymamız gerekiyormuş gerçekten. Oturuo düşündüm bugün mesela ay ne kadar aptalmışım ya dedim başkası mutlu olsun diye kendime kıydım dedim halime ağlamaya başladım eski bana 😕. Gerçekten öyle oluyor acıyı tadarak olgunlaşıyoruz napalım gelip geçer inşallah bunlar da bir gün tamamen..
Cevap sahibi+1 yılOlgunlaşıyoruz böyle böyle.. ama bazı şeyleri fark edebilmen çok iyi. Ben 1 senedir artık kıran kim varsa sert bir tepki koyuyorum önüme. Herkesi alttan aldıkça vb olan sana oluyor içine attıkça felan.
İstesem bile o insanı kafamdan atmaya çalışıyorum kitap okuyorum en basitinden hem faydalı hem hatırlatmıyor.
Sevgimizi saygımızı Hak eden insanlar karşımıza çıkar umarım
Soran+1 yılBende artık yararlı şeylere zaman ayırıcam. Hayatımda kötü bir şekilde ilerliyor benim elimde. Ne güzel bak. İnşallah ya İnşallah hayırlısı olsun artık
Cevap sahibi+1 yılEn iyisi öyle olur ya hem gelişirsin hem kafan meşgul olunca az anımsarsın. Yaptığımız düşündğümüz her şey bizi çok etkiliyor. Hayırlısı olsun 🙌
Soran+1 yılAynen öyle oluyor. Amin amin inşallah ya. Çok ama çok teşekkür ediyorum 😇
Cevap sahibi+1 yılRica ederim 🙌🙌
En İyi Cevaplar
Anladığım kadarıyla kendinizi bir kişiye sevdirememişsiniz bırakın o kaybetsiz kendinizi bir kişiye odaklamayın elbet bir gün seven biri çıkar.
116 Yorumla
Soran+1 yılEvet maalesef. Unuttuğumu sanıyordum ama yanında hâlâ küt küt atan kalbimi fark ettim 🥲. I sevmediği bir şeyi niye kaybetsin ki. Gerçi bakmaya başladı kedi gibi. Çıkmıyor işte gerçekten 😪😔
Soran+1 yılHayır. Biz hiç konuşmadık bile. Ama itiraf etmiştim. Sonra sevgili yaptı değer görmedi ayrıldı. Bu 2. Reddedilişim
Soran+1 yılHayır 2 farklı insandan reddedildim demek istemiştim. Ona ilk dediğimde ise arkadaşça dedi doğum günü hediyesini verince de arkadaşça kabul ediyorum demişti. Ben anlamak istemedim işte. Olur diye bi gün ısrar ettim
Soran+1 yıl21
Soran+1 yılBu kalp laf dinlemiyor ki unutmaya meyilliydim karar vermiştim de rüyalarıma giriyor her şekilde aklımda 😔
Soran+1 yılNeden?
Soran+1 yılMaalesef 🤒
Soran+1 yılAnlayışın için çok teşekkür ederim 😇😇
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılDik başlı olur şımarık olur kimseyi dinlemez uyumsuzdur kırıcı dır kendini hep yükseklerde görürse aşırı itici sevimsiz olur
116 Yorumla
Soran+1 yılÇok şükür hiçbiri yok ama seven de yok 😂😂😂
- +1 yıl
O zaman onlar arkadaştan anlamıyor 😊
Soran+1 yılEvet maalesef 🤒
- +1 yıl
O yüzden takma kafana onlar üzülsün seni kaçırdıklarına
Soran+1 yılBeni sevmeyen niye üzülsün beni kaçırdığına 😂😂
- +1 yıl
Ya her gösterilen belkide ulaşamamaktandır ya da kıskançlıktandır. Olaylara farklı yönden bakmak gerek
Soran+1 yılNeyi anlamdım
- +1 yıl
Onların neden seni sevmediği hakkında. Belkide seni kıskanıyorlar belki başka sebepden
Soran+1 yılNiye kıskansınla4
- +1 yıl
Ne bileyim seni tanımıyorum ki o yüzden varsayım yapıyorum
Soran+1 yılJdjsjsj bende soruyorum manyak gibi
- +1 yıl
😊😊
Soran+1 yılCevabın için teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Rica ederim. Hayatta bol şans dilerim. İnşallah değerinizi bilen insanlarla karşılaşırsınız...
Soran+1 yılİnşallah 😊
- +1 yıl
👋İnşallah
Tanıdığım kızlar aşırı egolu galiba ben ömrüm boyunca tekim😉
16 Yorumla
Soran+1 yılNasip orasını bilmezsin. Peki başka bir neden var mıdır?
Soran+1 yılBırak be öylesini cidden. İnşallah kendine layık birini bulursun
Soran+1 yılAmin amin inşallah
+1 yılBir insanı seviyor olmanın da sevmiyor olmanın da sebepleri yoktur bence sevginin olup olmamasinin sebebi olmaz
012 Yorumla
Soran+1 yılNeden sevilmiyorum ki o zmn. Akıllı ahlaklı zeki güzel bi kızım daha ne olmalı ki 😭😭😭
- +1 yıl
Seni sevmesini istediğin biri mi var yoksa genel mi soyluyosun bunu
Soran+1 yılBeni sevmesini istediğim biri var 😪
- +1 yıl
Hımm ozaman başka birine aşık olabilir yani aklını karıştıran başka bir kız olabilir ya da farklı tipte kızlardan hoşlanıyor olabilir
- +1 yıl
Güzellik göreceli bir kavram biliyosun ki
- +1 yıl
Karşı cinste aradığı daha farklı şeyler var belki de
Soran+1 yılTercih ettiği karşı cins benle kıyaslanamaz bile desem. Her şeyi geçtim ergen ergen tavırlar sergiliyor ve değer vermiyordu kız ayrıldılar
- +1 yıl
Zevk meselesi demekki güzellikten daha farklı şeylere önem veriyo ilgisini çekecek şeylere sahip olmak olan diğer kız demek ki sorgulamadan seni seven birini bul
- +1 yıl
Sorgulamasana-
Soran+1 yılYa sadece güzellik olarak değil ki ben onun için ağlaya ağlaya geberdim ama o kız aldı her şeyi. Beni seven de yok işte
- +1 yıl
Ya bak boşu boşuna üzülüyosun burdan soramiyorum ki bazı seyleri
Soran+1 yılSor ya sıkıntı yok gizle kendini.. Ben gizliyim ztn de
Yani vermiyorsa sevmiyordur
06 Yorumla
Soran+1 yılŞimdikiler hep böyle
Soran+1 yılO işlerden uzak Allah'a yakınım çok şükür
Soran+1 yılAyn öyle
+1 yılVermediği için
043 Yorumla
Soran+1 yılEvet şimdiki nesil hep bu yüzden. Srfszlk işte
- +1 yıl
Verdinmi hic kanka
Soran+1 yılOf hyr edepsiz miyim ben
- +1 yıl
İşte by yüzden kanka verseydin senide severlerdi
Soran+1 yılCocuk sevmiyordu tm da öyle işlerle de işi yok cidden
- +1 yıl
Sen nerden tanıyorsun onu
Soran+1 yılAynı yerde okuyoruz da ondan.
- +1 yıl
Anladım kaça gidiyorsun
Soran+1 yılÜni 2
- +1 yıl
Hangi okul
Soran+1 yılTc de verim mi napcan sanki jfjejsjsjs
- +1 yıl
Merak ettim söyle bi
Soran+1 yılAtatürk Üniversitesi
- +1 yıl
Erzurumdami okuyorsun
Soran+1 yılEvet memleket de burası ztn
- +1 yıl
Hm uzakmış kanka
- +1 yıl
Ne bölümü okuyorsun
Soran+1 yılİngilizce öğretmenliği
- +1 yıl
Hm ne güzel keşke bursayı secseydin ortam yapardın burada
Soran+1 yılUzak bi yere gitmek istemedim hem sevilen insan da değilim yalnız kalırdım
- +1 yıl
Neden ki ben bakardım sana burada
- +1 yıl
Sessiz biri misin niye sevilmiyorsun
Soran+1 yılEvet sessiz sakin. Aslında oldukça sıcakkanlıyım ama utangaç çekingen bi insanım maalesef
- +1 yıl
Yeni tanıştığın insanlara hic tanımadığın insanlara sessiz ve soğuk davranırsın normal yani tanıştıkca sıcaklaşırsın
- +1 yıl
Daha önce hic sevgilin olmadı mı peki
Soran+1 yılBeni daha önce seven olmadı ne sevgilisi 😂😂😂
- +1 yıl
Ahh kıyamam ya sana ben bi dua edeyim hemen kısmetin açılır 😂
- +1 yıl
Cirkinmisin niye sevgilin olmadı
Soran+1 yılAksine çok güzelim 😂😂
- +1 yıl
Ozaman bu kız bana bakmaz korkusuyla sana yaklaşmıyorlar
Soran+1 yılÇok nötr de duruyorum olabilir 😂😂😂
- +1 yıl
Olabilir bencede
- +1 yıl
Merk ettm sni istk atsna ordn konuslm
Soran+1 yılOlmaz
- +1 yıl
Burdn sadece
Soran+1 yılNapacan yaw djsjxh
- +1 yıl
Konusuruz sohbet ederiz
Soran+1 yılZar zor günlük 2 saat ayırabiliyorum kendime ztn maalesef
- +1 yıl
Olsun girdikçe konuşuruz
Soran+1 yılAhh buradaki erkekler ne kadar inatçı. Şu ana kadar birçok erkeği bu konuda ikna etmeye çalıştım varya
- +1 yıl
İyi peki istemiyorsan zorla değil sen bilirsin
- +1 yıl
İyi günler sana
Soran+1 yılÇok şükür. Teşekkürler. İyi Günler 🙋🏻♀️
+1 yılEgoludur
07 Yorumla
Soran+1 yılNch egolu da değilim
- +1 yıl
Ikıyuzludur
Soran+1 yılDeğilim. Ama olmuyor
- +1 yıl
Şanssızsın ozaman
Soran+1 yılJsjsjsj evet bu oldu sanırım öyleyim
- +1 yıl
Gülümsettin 😂
Soran+1 yıl😊 Ne mutlu bana. Cevabın için teşekkür ederim 😇
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmişi varsa sevmem
026 Yorumla
Soran+1 yılGenel olarak?
Cevap sahibi+1 yılKotuyse, küfür varsa, ortam, üst başt açıksa, birde geçmiş varsa hiç işim olmaz
Soran+1 yılBunların hiçbiri yok bende ya niye ya offf
Cevap sahibi+1 yılSorun var o zaman sende
Cevap sahibi+1 yılMesaj atar mısın konuşalım
Soran+1 yılNe gibi bi sorun
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılSen bilin bby
Soran+1 yılBy
Cevap sahibi+1 yılEvde kal sen, adım atma tm mi
Soran+1 yılSanaldan olmaz
Cevap sahibi+1 yılReele geçeriz
Cevap sahibi+1 yılHangi şehir
Soran+1 yılNch. Erzurum
Cevap sahibi+1 yılBenimde memleket orada şehir farklı , eze gurban, bilirem, neydiysen 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılCan sene🤣🤣
Soran+1 yılJdjsjsjsjs ne guzel ne güzel
Cevap sahibi+1 yılBak anlasiyoz🤣🤣
Soran+1 yılEvet normal djsjejw
Cevap sahibi+1 yılAçtım ekle
Soran+1 yılHayır maalesef
Cevap sahibi+1 yılSen kaybettin cicim
Soran+1 yılBelli 😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılÇok evde kalacaksin uzun kezbanca günler dilouom 🤣🤣
Soran+1 yılAynı kafada değiliz kardeş. Hadi güle güle
Cevap sahibi+1 yılSg
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında