Bir zaman olur seversin birini ama aşka da bir öyle uzaksındır. Bu birazda daha önceki yaşanılan ilişkiden kaynaklı bir durum. Artık ilişki nasıl bitmişse aşka karşı bir uzaklaşma yaşanıyor. Ama hoşlantı duyduğunuz biri çıkıyor karşınıza ve işte o ikileme maruz kalınıyor ister istemez. Hoşlanıyorsun ama aşka da bir o kadar uzaksın
İçimde saklamayı sevmem ben. İlla belli eder ya da söylerim. Saklamaya çalışsam bile, hemen kendimi ele veriyorum ben. Heyecan yaparım misal, sadece o konuşsun ben dinleyeyim kafasında oldum bazen. Göz teması mesela çok severim ben. Yani oradan bile anlaşılır diyebilirim. Bu konuda ve saklama da maalesef usta değilim. Böyle net kişileri kayıp ediyorlar işte. Kimse diyemiyor ama ben diyorum. İnsana az da olsa rahatlama geliyor. Bu karşılıklı olsun ya da olmasın.
Olmadı ben söylerim seviyorsam , hoşlandıysam , keyifli zaman geçiriyorsak , aklıma geldiğinde güldürüyorsam direk söylerim bende böyle oluyor sende durumlar nasıl diye... 😅😅🙈 Ben meraklı biriyim ve netim özellikle duygularım konusunda bence bu konularda net olmak her zaman en iyisi. 🙂💞
Bir zamanlar bir kızdan hoşlanmıştım lisedeyken, aşıktım ona. Ondan hoşlandığımı söyleyemeden okulunu değiştirdi. O zaman tabii numarasını da almamıştım canım gibi. Hep içimde bir ukte olarak kalmıştır. O yüzden bir yemin ettim, eğer bir kızdan hoşlanıyorsam ona mutlaka açılıp duygularımı söyleyeceğim. Hatta şu an da var öyle birisi. En uygun zamanı bekleyip söyleyeceğim ona.
İnsanın söylememesi gerekir bazen. Söylememen gerekir. Ne acizlik, ne korkaklık ne de özgüvensizlik. Bazı durumlar böyledir işte. Yasak durumlar vardır.