İş yerindeki arkadaşımdan ben hoşlanıyorum peki o?

Part time mağazada çalışıyorum. İşten arkadaşım var o da öğrenci ve part. Aramız baya iyi. Uğraşma halindeyiz hep. Ne bileyim en basitinden diyor ki seninle aynı gün mü çalışcam tüh. Ben de öyle o da öyle sürekli birbirimizle dalga geçip alay ediyoruz. Normal de konuşuyoruz. Arada mesajlaşıyoruz. Ama flörte dair bir adım yok friendzone mu sizce? Diğer arkadaşlarımla hiç bu kadar uğraşmıyor. Hatta normal konuşuyo onlarla ama benimleyjen çok gülüyoruz çok uğraşıyoruz sizce bişey olabilir mi bana karşı? Bide geçen kar yağmıştı bizim evin oraya geldi beraber oynadık. evi 10 dk ama o soğukta gece 12 de evden kalkıp yanım gelmesi bana duygusunun olduğunu gösterir mi? Bugün de ben erken çıkıştım o izinliydi. Ama mağazadan bişeyini almaya gelecekti tam çıkış saatimde gelmiş mağazadan alcağı şeyi aldı ve gidelim gel dedi evimiz yakın olduğu için beraber yürüdük eve kadar. ama hoşlansaydı bir Adım atmaz mıydı flörte dair sadece mesaj atıyo akşamları ve normal şeylerden konuşuyoruz. Ondan adım bekliyorum. Part time olduğum için 4 gün gidiyorum işe o da diğer günler geliyo dün dedi ki seni 5 gün göremicem mi sizce bişeyler olabilir mi? Yoksa bir şey yok mu
İş yerindeki arkadaşımdan ben hoşlanıyorum peki o?