Benim yüzümden zorlanıyor hayatta kalmaya çalıyor uzak ilişki yapar mısınız?

Nişanlımın ailesi bizim memleket çok pahalı olduğu taşındılar başka bir şehire gittiler maddi durumları çok iyi değil. nişanlım ise gitmedi ben ve arkadaşları bir de işi burada diye kaldı. Çalıştığı yerin lojmanında kalıyordu. Dün ise çalıştığı yerde patronu üstüne gelmiş laf söylemiş çıkışını ver git demiş nişanlıma. Bizim burada daha önceden çalıştığı bir yer vardı hemen orayla bağlantı kurdu onlarda hemen gel başla demişler. Orada da lojman var ama şimdi kaldığı yer kadar rahat değil bu tartıştığı yerdeki lojman da tek başına kalıyordu her şey kendine özeldi ben gidebiliyordum arkadaşları gelebiliyordu görmeye. Bu yeni işin lojmanında başka bir çocuk daha kalıyormuş beraber kalacaklarmış dün eşyalarını bırakmaya gitti lojman çok dağınık eski rutubet kokuyor dedi. Bunlara hep benim yüzümden katlanıyor ailesi desen tek başına bırakıp gitti. Ben hep gidiyordum yanına yemek götürüyordum ortalığı topluyordum. En önemlisi biz nişan olmadan önce babam açık açık söyledi evlenince benim kızımı götürmeyeceksin burada yaşayacaksınız bu memlekette dedi oda tamam ben gitmem zaten dedi. Bu iş yerinde ortamı vardı kakara kikiri kaldığı yer temizdi düzenliydi. Biraz içi buruk morali bozuk ben olmasam ailesinin yanına güdecek başka şehire bazen diyor gitsem mi acaba 5 ay çalışırım gelirim gene buraya diyor ben ona em başından beri söyledim ben uzak ilişki yapamam sevdiğim yanımda olacak görücem iyi olduğunu bilicem sarılıcam koklucam uzak yapamam dedim benim yüzüme buralarda tek başına kalmaya çalışıyor
Benim yüzümden zorlanıyor hayatta kalmaya çalıyor uzak ilişki yapar mısınız?