Neredesin neredesin. burada aramiyom yanlış anlaşılmasın pü
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ben de bilmiyorum ki valla. Eskiden düşünürdüm ay acaabaaa şu an napıyor diye hdmdjdYa sevgilisi varsa zalımın oğlunun hxmsjd hayır boşa vakit kaybediyor yazık yanii
Dimi yaa ben bide deli gibi arıyorum yani lan acaba bu mu şu mu falan diye öff bizim gibi gerçek sevenleri bulamazlarsa giderler digerlerine
Ya buranın neyi var herkesin dilinde yok burada olmaz keşke burada tanışmasaydık bilmem ne burdakiler de gerçek insan ve kötüsü kadar iyisi de var..
Ben kötüsüyüm sizi düşündüğüm için böyle dediydim ya.
neden öyle diyorsun niye kötüsü olasın?
İşte... artik kotu oldum mecbur kaldım
mecbur kalarak yaptıgın bişeden kötü olmazsın ki.. her kötü bişey yapan kötü olmuyor..
O da doğru. Ama gercekten mecbur kaldım kotu olmaya. Simdi iyi olamıyorum :)
zaten gizlisin anlatır mısın lütfen, bakalım neler yapmışsın nasıl mecbur kalmışsın
Ben 7 8 yıldır okb hastasıyım. Dile kolay gelsene gercekten zor. Ara sıra artış dönemleri oluyor ve çevremde gördüğüm tepki "abartiyorsun" " dikkat çekmek için yapiyorsun" vs. Artı olarak agir depresyon ve ankisyetem de var. Günde 4 5 ilaç içiyorum. Her gün bu insanı bir süre sonra o kadar yoruyorki anlatamam. Birini çok çok sevdim o ise beni kandırdı sevgilisi varken benle flortlesiyordu. Ama ben yani canımı verecek kadar seviyordum. Sonra aile içi babam anneme siddet uyguladı bize de halen devam ediyor eskiye nazaran nadir de olsa. Sonra okula gittim ve lise 1 2 gibi yüzüm daha olgunlaşmamış ve cok da güzel sayılmazsın ortamdır. Ama herkes dış görünüşüyle dalga geçti ve ben inanır misin 2 sene boyunca fotoğraf bile cekinmedim intihar edecektim denedim yapamadım. Zaman geçti ilerledi ya aile içinde hep küçük düşürüldü kıyaslandığında asagilandim. Ama hep iyiydim. Sonra kendime özgün yoktu ta ki iste bu zamana kadar. Saç şeklimi değiştirince dış görünüşün ciddi anlamda çok değişti bende beğendim ailemde. Ama kısıtlanması kıyaslama zorbalık okb ve psikolojik sorunlar devam ediyor. Okb agir bir hastalik birde yanına hediye olarak agir depresyon da veriliyor. İşte artık olmek ya da yaşamak arasında bir fark göremiyorum. Aslinda ölüyorum her gün ama halen birileri bunun dikkat çekmek için olduğunu söylüyor. Böyle giderse ben artık devam etmeyeceğim :")
Herşeyden önce geçmiş olsun.. İlaç felan kullanma bence doğal olarak daha rahat atlatabilirsin.. Öncelikle takmamayı umursamamayı öğrenmen kendine öğretmen gerekiyor.. İntiharı kesinlikle hiçbir zaman aklının ucundan bile geçirme.. Hayat gayet güzel ve senin hayatında da baharlar gelecek çiçekler açacak.. Bazen bir söz bazen bir insan kısa sürede insanın hayatını tamamen değiştirebiliyor çok örnekleri var..
Teşekkürler zorla ilaç kullanıyorum. Kilo almak istemiyorum çünkü tam kendimi sevmeye başlamışken yine o gerideki gibi kötü günlere dönmek istemiyorum. Ama ilaç kilo aldirabilen bir ilaç. Şu anlık bir sıkıntı yok ama oladabulir. Ve eğer böyle bisey olursa insanlar çekmeyecek bu acıyı yine ben çekeceğim. Gercekten cok umutları olan çok olumlu biriydim. Artik sadece ölmeyi bekliyorum gerçekten.
Hayaller ve umutlar benim için artık tehlikeli. Bir düşüşü daha kaldıramam çünkü
Ya saçmalama lütfen ölmeyi beklemek nedir sen daha bahara gelmedin çiçek açmadın daha neler neler yaşayacaksın gülüp geçeceksin bu zamanlarına.. Neler neler yaşadım tahmin bile edemezsin.. Ve emin ol binde birini yaşamamışsındır..
Bak inan ilgi çeken hicbirsey yok benim için. Bitti. Mesela bir kişi hediyelere sevinir. Benim umrumda değil. Adaletsiz olan bir dünyada yaşamak istemiyorum. Ben gerçek anlamda 1 yildir ölmeyi bekliyorum.
sana iyi beklemeler o kadar da uğraşamam senle naparsan yap ama intiharı düşünme bile
Anlat diyen sendin. Yinede teşekkür ederim. İyi aksamlar
sen anlatmayı değil yormayı seçtin bir yerden sonra.. bulunduğum durumda elimden geleni yaptım daha fazlası şu an ki durumumda beni aşar ve yordu da..
Ozur dilerim fark etmedim
senin iyi olmanı istiyorum sen iyi birisisin çünkü.. gülmeni eğlenmeni hayattan keyif almanı, umutlarının yeşermesini istiyorum.. Buna yardım da etmek istiyorum konuşalım özelden.. Ama buna izin vermen gerekiyor, yardım etmem yani izinden çok müsaade etmen gerekiyor yoksa kendimi yormaktan başka bir işe de yaramam..
Çok özür diliyorum kendini yorma. Ve tesekkur ederim iyi ki varsın umarim mutlu olursun
Ruh eşimiz sandıklarımız rumuzun içine etmekten geri durmadılar. :)
Dogru sözü ne denir
Kim seni napsin kart horoz
Bunu diyenin horoza benzemesi dışında sorun yok
Nasıl kudurdun ama nasıl tipsiz seni ahahahha
Tipsiz olsam alinirdim ama değilim. Horoz diyorsan horozlar. Umrumda degil
Horoz diyorsan horozumdur*
O yüzden karşı atağa geçtin he kuduruk nsnsnnsndnd
Evet vır anda sinirlendim ama Şu an öyle değilim haklisin
Kart horoz lafını öylesine random atmıştım sizi tanımam etmem kendinizi pekte beğenmiyorsunuz bu kadar ciddiye aliyorsaniz beni
Yo ciddiye alsaydım Şu an halen sana laf dalaşına girerdim aynaya bakıp ağlardım falan ama mimik oynamadı. Yanlış anlama sen kotu olduğun için demiyorum ben duygusuz biriyim
Tamam kanka iyi geceler
Tesekkur ederim sana da
Sevgilisiyle metrobüste
Benim bile 1 kere sevgilim olmadı. Onunda olmamalı varsa da o benim ruh eşim değildir yaa
Ama yapacak bir şey yok
Senin neden olmadı
Ben çok sevip 1 kez sevenlerdenim. O da nasip olmadı. Çirkin falan da değildim ama olmayınca olmuyor ya
He ya olmayınca olmuyo biliyom o şeyi yıllardır sapız dlkdddll
Evet jdjdkd
Yaş da geliyo cölxkdmcv
Evet geliyor gelmekte olan
En iyisi ben yabancı gelin aliim vatandaşlık içim
Ne zaman baba? Mezara girince mi jdmsksj bunu biliyomusun
Valla ben de bilmiyom mdkddkkxd bi mürsel gibi olamadım
Kdnslsmskls
Avlanıyordur hahahhshdjs
Ruh eşim doğmayı ayısı mi acaba tüh be
Dağ ayısı
Ruh eşin ruhlar alemine kaçmıştır kesin
Benimki öldü bence
O yüzden ruhlar aleminde aman sende gitmede oraya 😅😅
Heralde gidiyorum ya
Gitme arası sikici
Sıkıcı
Çok yaşlıyım
Yaş kaç
120 ya inanır misin
Doğru söyleya
Yok ya olmaz ben bilgi veremem kendim hakkında.
18 ve 24 arası diyor yaş sende
Burcun ne peki
Oğlak
Güzel
Yasin kac ya
Sen
Ya yaş aralığına ne bakıyorsun salliyorum
30 varmısin
Yok ya
Yukarımı ayağımı 30 dan
Aşağıya bence
Geldim geldim trafiğe takıldım
İstanbul trafiği mi
Gönül trafiği canımmmm baktım çok çok istiyor arzuluyorsun artık brni çıkıp geleyim dedim
Vay vay vay.
Hazırsan nikah solunune geçelim sonra evimze çokca vakit harcayıp çok yorulmamız gerek
Canım
Aşiret kızıyım bence sözlerine dikkat et
Yavrum bende aşiret torunuyum
Yemin et
Yemin
Bak bak hoppa
Konik mi
Ben gülüyorsam komiktir
Rezilsin
Evet
Tamam
Tamam
Yarım demedim kş seninkine tam mış
Öyle bir şey yok ya en azından benimki ypk
Yok kanka varda bize yok yani işte yanliz değilsin ben burdayım :-*
Bu bir teklif mi
Yeni mi anladın :)
Ben karşı cins için teklif edersin diye düşünmüştüm hedefin ben oldupumu geç çözdüm biraz
Bana fark etmez canım dkksksksksk
Yok ben ruh eşsiz iyiyim teşekkürler dkldld teklif için
Kfkdkd rica ederim
Geldim, nasilsin. Gunun nasil gecti?
Günüm yok
Canim, mucx. Optum ki iyi hisset diye. Skma canini, duzelir yaa. Bugun erkenden uyu istersen sabaha guzel kalkarsin
Çirkin degilimki yarın da güzel kalkamama gibi bir derdim olsun
Gunum yok dedigin ixin gunun kotu gecti. Edken uyu guzel gecsin gunun demek istemistim.
Sana bir de turkce altyazi lazim amanakim. Skildim yuru git ya
Öf onu zaten anladim goygoycu yapiyorum ilkokula gittiğini bilseydim daha anlaşılır dilde konuşurdum
ajdfjadka dansta iyisin, dansözlük var mi yaramaz kiz D
Nerdensin sen
Aşiret kızıyım yaa inanki
Ula ula ula hele hele killi mi killi ahfjdkaz
Oha lan her aşiret de oyle değil abartma. Büyüklerim öyle ama ben bu savaştan sag çıktım. 3 abim var 3 üüüüç. Vururlar herkesi
Herkesi vursunlarda yalan dunya askitomla ikimize kalsin be, ne dersin...
Keske buralardan olsaymissin, muhabbetini sevdim. Nerdensin acaba
Ben öleceğim ya o yüzden boş ver sen beni. Artik yaşamak istemiyorum :")
Zaten her dakika olume kosmuyor muyuz,
Hepimiz o yola gitmiyoe muyuz,
Belki seninle tadi olur,
Olum bile seninle guzel olur.
Ya bi git. Shakespeare sanki bana
Siqerim ama ne yani..
Romantik olduk yok gelsene şöyle calilara dogru sen
Filmlerde
Dogru söze ne denir part 2
Burdayım burdayım
Oley oley
Camide
Allahuekber
Buradayım askm
Sonunda ya. Ne zaman evleniyoruz
Hemen şimdi. Şahitleri topla buraya.
Biz şahidiz hayatim gerisine ne gerek var
Burdayım
Bilmem
Sende mi bilmiyorsun
Aradiniz kişiye şu an da ulaşilamiyor lütfen sinyal sesinden sonra mesajinizi birakiniz...
Çok geç kaldın ruh eşim bip sesli mesajınız sonlandırıldı.
Sende radicall bas tekrar ara AA
Ay niye ben daha fazla peşinden koşayım ki
Biraz koş iyi olur spor yapmiş olursun
Zaten yapiyorum ben koşmaktan yoruldum :')
Hmm ter süzülüyomu koşarken 😂😂 ya denğem bozdudu ben napiyorum burada ya niye hala seninle konuşuyorum neden neden
Bende bilmiyorum halen neden boş yaptığım halde benle konustugunu
E biz kalkalim artik ozaman
Hadi iyi akşamlar
Alllah razi olsun haci ablaa
Sendendir vesselam xjdjdj
İpin ucu sendedirrrr le le le le canim diğer ucu bendedir le le le le canim esmersen güzelsin le le le le canimmm 😕
:)
Uyuyamiyorum inan ama sana olan aşkimdsn değil dişim ariyo ya
Gecmis olsun
Tanişa bilirmiyiz seninle inan bunu sorarken hiç bir umudum yok ama 😂😂
Ebet umutsuz olmaya devam et çünkü tanisamayiz
Hmm böylemi deşarj oluyosun 😀😀
Yo ben kimseyle konuşamayacak kadar korkagim hastalığım var çünkü okb
Hastalin olabilir ama bütün hastaliklar kanserde dahil sevgi iyleşirir ama. ben saba kadar konussamda bos bos bos anlamayana anlatmak kadar zor bişey yok bu dünyada
Anlıyorum. Ama çok kiricisiniz
Benmi kiriciyim ya allahim ya nefret ediyorum herşeyden ya anlamiyosun hiç bişeyi madem tek kalacaktim neden geldim bu aw dünyasina anlamiyorum neyse kalsin iyi oldukça biri olmaz nasibimi skeyim
Tamam özür dilerim. Ben anlamıyorum.
Of of iki kelime konuşup muhabet edemedik ya yipraniyorum ya aklindan ne senoryolar geçiyo anlamiyorum ki of ya keşke erkek olmasayidm çok zor çok biriyle konuşmasi bi sese hasret yaşiyorum ya