Anlatış şekli bir tuhaftı..
Evdeyken odaya girdiğim sırada üstüme atladı hiçbir şey yapamadım vb.
Hiç böyle sinir yok adama karşı, kötü söz de kullanmıyor (rahatlamış) mı artık bilmiyorum adamı bana şikayet ediyor ama adama karşı pek iyi niyetli, neyse paranoyak düşünüyorum galiba dedim günahını almiyim dedim belki kız sakin biri diye öyle anlatıyor diye düşündüm, sonra içimden dur bir dakika kızı deneyeyim dedim bakalım dusundugum gibi çıkacak mı diye...
Adam Instagram'da ekliydi bunda, şu adamı çıkar artık yaptığı yetmezmiş gibi birde takip etmesin dedim. Hem daha fazla kötülük yapar neler yaptığını görmesin dedim.
Beni bir azarladı sen problem çıkarıyorsun falan diye.
Adam tecavüz ediyor ve Instagram da takipte ve onu çıkarmak neden bu kadar zor?
Adamı ben söyledikten 5 saat sonra çıkardı takipten! 😏
Ya ben kadın olsam adam beni 1 saniye daha takip etse çıldırırım.
Evdeyken odaya girdiğim sırada üstüme atladı hiçbir şey yapamadım vb.
Hiç böyle sinir yok adama karşı, kötü söz de kullanmıyor (rahatlamış) mı artık bilmiyorum adamı bana şikayet ediyor ama adama karşı pek iyi niyetli, neyse paranoyak düşünüyorum galiba dedim günahını almiyim dedim belki kız sakin biri diye öyle anlatıyor diye düşündüm, sonra içimden dur bir dakika kızı deneyeyim dedim bakalım dusundugum gibi çıkacak mı diye...
Adam Instagram'da ekliydi bunda, şu adamı çıkar artık yaptığı yetmezmiş gibi birde takip etmesin dedim. Hem daha fazla kötülük yapar neler yaptığını görmesin dedim.
Beni bir azarladı sen problem çıkarıyorsun falan diye.
Adam tecavüz ediyor ve Instagram da takipte ve onu çıkarmak neden bu kadar zor?
Adamı ben söyledikten 5 saat sonra çıkardı takipten! 😏
Ya ben kadın olsam adam beni 1 saniye daha takip etse çıldırırım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Belki kız kendi hayal dünyasında böyle bir şey yaşamak istemiştir veya kafasından sorunları vardır.
Bana da öyle geldi zaten fantezi yaşamak için adamı evine çağırdığını güvendim ayağına yattığını düşünüyorum
Kızlığını kaybetmesine bulacağı en basit bahaneyi bulmuş, tabi birde öyle tiplere sempatileri var bilirsin. Keko serseri sabıkalı vs..
Kız değildi.
Başlığa neden kız yazdın o zaman la
Bir erkeğe adam demek için karakterli olması lazım ya, bir kıza da kadın demek için kadın olabilmesi lazım benim gözümde o hala bir kız.
Muhtemelen tecavüze ugramamiştir karsilikli Rıza ile olmustur ama s. eviştim demeye utandigindan tecavüz etti diye anlatmıştır sana bekaretini alan tek adam olduğunu mu söyledi sana onun
Yani başka bir erkekle ilişkisi olmuş mu cinsel belki sana bekaretinin olmayışını tecavuzle açıklamaya calisiyodur
Yok kadındı zaten evlenip boşanmış
Himm ozaman belki biyerden duyarsın diye sen tecavüze çevirmiş olayı sonuçta duyma ihtimalin var eski sevgilisinin kuzeniyle s. viştigini , tecavüz olduğuna ihtimal vermiyorum ben şu an şahsen ama ben burada başka bı noktaya takıldım o da şu... Takipten çıkar dedikten sonra azarlayarak tepki gosterdigine göre bu kuzenden hoşlanmış bayağı bu kadın hoslanmasa neden takipten çıkar deyince tepki gostersin saf davranma o adamla duygusal bir durum vAr bence onun muhtemelen adam ilişki yasayip birakti afedersin
Yalnız tecavüz demesinin etrafındaki insanların duyma ihtimaline karşın mağduru oynamas dışında bununla alakası olmadan sadece fantezi dünyasında kendisine tecavüz eder gibi hayal etmek hoşuna gittiginden öyle anlatmış da olabilir adam fazla baskınsa cinsel ilişkide fazla etkilediyse onu tamamen bir teslimiyetle hayal etmiş olabilir
Yani kadın herturlu o. pu bana sorarsan insan eski sevgilisinin kuzeniyle nasıl yatar ya
Sanırım bilmiyorum tecavüz olsa da seks yapmak hoşuna gitmişte olabilir içten içe
Belki de tecavüz etmemiştir ama ilgi için uydurmuştur. Çünkü yapılan şey iğrenç.
bence kızın psikolojik sorunları var ya da adam cidden tecavüz etmemiş
Kız seni yiyor
Tecavüz falan değil, bile isteye vermiştir
yakınlık nasıl şu an
Uzağız.
Tartıştık çünkü ben üzüldüm diye birde bana kızdı üzüleceksen konuşmayalım dedi
koz oğrenci ark mı
yakın mı
30 yaş üstü
ewett
bu kızdan uzak dur kız ağır kolpada
Bile bile lades
Aynen adam bide bunun eski nişanlısının kuzeni..
Düşün eski nişanlısının kuzenini güya eve iş konusunda konuşmak için alıyor