Yazmak istemediğime “kimseyle muhatap olasım yok” diyorum ısrarla yazıyorsa beklesin ömrünün sonuna kadar :D bi de şöylesi var, “çalışıyorum” yazıyorum, “müsait değilim” diyorum, yinede tavır alıyorlar :D anlamıyorum ki ben 🤷♀️ En güzeli görüldü atmak, öylede böylede trip yiyoruz zaten
Bilerek geç yazmam, işim var ise geç yazarım sadece. Bir yazı yazmak benim saniyemi almaz. Ama şöyle bir şey olmalı, karşı tarafı bekletmemek adına, işi var ise söylenmeli bence. Geçenler de birisine çok kızıyor idim mesela. Hep ben soruyor idim, işin mi var diye. Bir insan ile konuşuyor isen sadece ona odaklanacaksın başka bir şeye değil. Telefonda bile aklı başka yerlerde olurdu. Şimdi diyorum vakit kaybım imiş diye. Bir daha zamanımı kimseye vermem. Ben telefon ile konuşur isem sadece kişiye odaklanırım. Bence bunu bir denesinler, emin ol kimse bir şey kayıp etmez.
En sinir olduğum şey bu işte, bu durum brn8 zıvanadan çıkartıyor. Özellikle çevrim içi olup umursamadığı veya görüldü yaptığında o kişiyi boğasım geliyor. Hic bir bahane bu yapılanın açıklaması olamaz. Neyse ki artık hayatımda bu tarz kişiler yok, onlara mesaj da cevapta yok artık... Asla geç yaxmam gördüğümde cevap veririm.
tetiklendiğim konulardan biridir geç cevap yazmanın sebepleri olmalı olsa bile insan geç yazacaksa önceden işinin olduğunu müsait olduğunda dönüleceğini söylemeli aksi taktirde ben en fazla 3 defa dayanır sonra telefonu kapatırım dinimden dönerim ama o mesaja dönmem öyle insanlardan nefret eder arkadaşlık kurmaz samimi bile olmam yani o insana bütün değerlerine küfür bile edebilirim
Hahah bu görselin çok benzerini yaşamıştım. 2012 gelen selam mesajına, 2015 yılında aleykum selam demiştim. Bazen okuyup unutuyorum öyle bilerek dönmediğim olmaz. Konuşmak istemiyorsam söylerim zaten.
Evet,2,3 hafta falan yazmadığım oluyor. Ama kötü bir ruh halinde isem bekletirim. Komik bir şey yazdıysa mesela ve benim ruh halim kötüyse yazamam, bekletirim. Bazen de sevmediğim insanlar atıyorsa hiç yazmam, samimiyetine inanmadığım kişiler oluyo onlar.
Hiç böyle yapmam. Bu pasif saldırganlık davranışına, gizli narsizme giriyor. Ama böyle davranan birine de benzer bir gecike sonra kısa mesajla aynı karşılığı verebilirim ya da bazen de unuturum kalır öyle 😃
Cevap yazmadigim insan olmaz başta insanın kendine saygısı olmalı sonra başkasına bana gelen reklam mesajlarına bile dönüş yapıyorum istemiyorum diye cevap yazıyorum 🤣
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Mesaja karşılık vermiyorsam 2 neden var Ya mesguldum görmedim Y ada konhsmak istemiyorum Bunu anlamak için de 2 yol var En son ne konsutuk (kavga veya hazzetmedigimi bildiği bir konu) bu konuşmadan sonra yazmiyorsam meşgul değilimdir :D
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Ay 2. Yolu yazmamism :D 2. si ise beklersin 1 gün zaten telefonum hep elimde en fazla 1 gün mesajını gormem