''Yakalarsam 😉💋''
#smellsmoke

Duygularımı birden fazla açtığım zamanlar da karşı tarafın aklını, hissiyatlarını okuyarak açmışımdır. Gerçekten isteyip, istemediğini aklında ne gibi sorunlar olduğunu az çok anlarım.
Bu düşünce bana çok yakışık gelmiyor..
Sadece ulaşamadığımız icin bize ilgi çekici geliyorsa, neden sadece o?
Ulaşamadığımız bir tek o mu var?
Herkese istisnasız ulaşabiliyor muyuz?
Gizem de denmez buna..
Bence argo tabirle "geniş insan" hissi veriyor.. Umut yoksa hiçbir çekiciliği yoktur bana göre..
Yaşanmışlıkların tadı damakta kalmıştır o ve ya bu sebeple..
Yaşanacak olanların bizi heyecanlandırmasıdır bu istekteğin nedeni..
Benim olamayacak olanın hayalini kurmam ben.. Az da olsa olabilme ihtimali olmalı..
Teşekkür ederim bi'tanem..
Rica ederim sevgili.. :)
Sahip olamadıklarımıza sanırım daha bir hırsla vurguluyoruz fakat sahip olamadıklarımız bana değer katmıyorsa artık sahip olmak istemediklerimden biri oluyor. Sahip olmak istemediğim biri de bir daha ilgimi çekmiyor. Çünkü herşeyden daha önemlisi hayatımda sahip olmak isteyeceğim her şey bana değer katmalı😄
Sahip olduğumuz zaman bazı şeylere o ilk günkü heyecan kalmıyor.
Ama sahip olamadığımız zaman o an o hep bir yerlerde duruyor.
Rica ederim balım :) 💕💕
Cevap
17Cevap
Benim olmayı kabul etmemiş birine vurulmam. Benim olmuş olanla mutluyum.
Nerde zarar ziyan seviyorum sonra ulaşınca sıkılıyorum 😀
Selam gadası 🙃
maalesef ki genelde öyle oluyor.
Elbette öyle ama o evreleri geçeli çok oldu sadece bakıp bir sigara yakmakla kalıyorum.
burca göre değişiyor... mesela akrep kontrol manyağı ama hep kontrol edemediklerine aşık oluyor... ben oğlağım sahip olamadığım bişey olunca çabuk soğurum...
İnsan elinde olmayana hasret duyar bu doğru. Bu yüzden de sahip olunca başarmıştır ve değer bilmez. Bir çoğu evlendik hiç ilgisi yok ayda bir beraberiz diye boşa demiyor. Baba göre bu kazmalık 😊 madem elinde bol bol tadını çıkar 🙂
Hayır alakası yok bence aşk bu çat kapı gelir kime aşık olacağını seçemezsin veya bilemezsin
Hayır ben asla yapmam böyle sahibi olmadığına yan gözle bakmam
Bazen hırs yapıyor insanın içinde ilaki benim olmalı düşüncesi.
Hayır. Sahip olamadıklarına vurulan kişininki egodan başka birley değildir. Bu kişileri ego yönetir beyni değil. Olgun olmayan insanların yaptığı birşeydir bu. Kalbe yerleşen, uğraşan, her anında yanında olup sarıp sarmalayan sevilir ve vazgeçilmez
Insan psikolojisi sahibi olamaz ısen onu avlayamaz isek ona karşı tuhaf bir sevgi besleriz biçok tuhaftir ama hem nefret hem sevgi karışık takıntılı ama cok tutkulu tek taraflı bir aşk olur
Kesinlikle öyle. Bir söz vardı:Ben seni değil, senin beni sevebilme ihtimalini sevdim.
Aşklar kavuşma hayaliyle yanıp tutuşurken çok daha anlamlı oluyor.
Ben erkek olarak kadınımın çocuk doğurup doguramayacagina bakmam ama söylese bir şey var ben evlenmeye değecek birisine denk geleceğini düşünmüyorum agzim bir kere yandı gerek yok evlenmeye ama bu konuda çocuk olayına bakmazdim
Ulaşamadığımıza daha fazla istekli bakıyoruz
Ben sahip olduğumu daha çok seviyorum.
Bir anlık heves olduğunu düşünüyorum.
Evet kim koşturuyorsa daha çok vuruluyoruz
zor olan güzeldir cekicidir
Takılıp kalıyoruz demek daha doğru olur
Hiç öyle birisi olmadım
Gibi
Yok bea daha neler😂
Bana göre degil
öyle oluyor
Evet daha çekici geliyor.