Yalan kırmızı çizgimdir benim. Aşırı kıskançlık, trip. Maşallah erkekler daha çok trip atar olmuş. Böyle gereksiz yere kendini övmeleri yok mu? Acayip komik oluyor. Sanırsın dünya bir onların etrafında dönüyor. Hep ben ile başlayan kelimeler. Ben böyleyim, şöyleyim gibi. Boşu boşuna duyar kasmaları var bir de.
Merhaba Alıngan ve küsmeye hazır olmasını soğuk bulurum. Bir de şiddete meyilli olduğunu hissedersem orada kalamam. Kişilerin bazı huyları tolera edilebilir ama ben şiddete yatkın tarafının olduğunu farkedersem işte orada tutamazlar. Öylelerinin insana huzursuzluk getirmekten başka hiçbir katkısı yok maalesef.
Karşı cinste en nefret ettiğim özellik, sürekli her önüne gelen kızları beğenmeleri. Mesela biriyle sevgili veya eş oldukları halde, gözleri hep başka kadınlarda oluyor. Tabi bu tüm hepsi için geçerli değil ama birçoğu böyle.
Sürekli kendi şeyiyle ilgili küfür etmesi. Yani şimdi kızlarda küfür eder ama erkekler daha çok yapar bunu. Dakika başı (*m*na koya*ım, *m*nı s*ke*im) gibi durup dururken edilen küfürlerin ardı arkası bu arkadaşlarımızda yok. Küfürsüzde muhabbet edilebileceğini, tartışılabileceğini, konuşulabileceğini, hayatına devam edebileceğini bilmeyen insan artıkları bunlar resmen oksijen israfının bir alt versiyonları böyle küfür edenler (sinirliyken ya da küfür etmeyen etmeyide sevmeyen erkekleri saymıyorum) resmen. Ben böylelerini sevemiyorum 🤷♀️
Bir çok az, benim uzunca bir listem var bu konuda 🙂 Ama en sevmediğim aşırı sahiplenme olabilir. Sahiplenilmeyi tabii ki severim ama bazıları ipin ucunu o kadar kaçırıyor ki karşılarındaki kişiyi kendilerine ait bir eşya gibi görüyorlar. Bu kadar abartmaya ne gerek var ki. Tadında bırakmalı her duyguyu.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Karşı cins beni sevmez ve beğenmez. 😊 Ama beni sevmediğini ve beğenmediğini kırıcı şekilde söyleyenleri sevmem. 😊 İnsanca söyleyene saygı duyarım. 😊 Bütün karşı cinslere hayalindeki kaslı, uzun boylu ve zengin eşleri dilerim. 😊 Biz kısa boylu ve kassız erkeklere de huzurlu yalnızlıklar dilerim. 😊
Argo, bağırarak konuşması, sokak hayvanlarına eziyet, çevreyi kirletmesi, toplum kurallarına aykırı davranışlar, bebek gibi konuşma taklidi, vs. Liste uzar gider kusursuz olanı aramakla ömrü geçirecek değiliz ya mühim olan kusurlarımızla kabul görüp kusurlarımızın örtülmesi.
Ben eşimin her halini seviyorummmmmm yaa. O benim minnosummmmmm yaaa. Oyyyyyyy. Ben onun gözyaşlarına kıyamam. Kurban olurum ben ona. Canım feda olsun ona ya. Oyuyyyy tatlı ve sevimli minnosummmmmm. 🤕😥😥🤕😥🤕😥🤕😥🥺🥺🥺❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Fazla rahat olmaları. Hem çok imrendigim hem de sinir olduğum bir özellik her şeyi son ana bırakırlar, takma ya hallederiz kafasında dolaşırlar biz ise günler haftalar öncesinden düşünürüz tabi çabuk yaşlanıriz 😂
Böyle bir sorudan bir tane daha cevaplamıştım sanki ama senmi sormuştun Bilmiyorum neyse ahlak dışılık ve burada bir kullanıcının dediği gibi tutarsızlık ve dengesizlik