Resim de göründüğüm gibi orta halli minyon bir erkeğim, spor yaparım bakımlıyım. Kendi boyumdan uzun Adriana'lar la güzel şeyler yaşadım.
Demek istediğim şu boy ve kilonun ilişkilerde pek bir işlevi yok. 1.45 lik kız öyle güzel vucut oranlarına sahiptir ki, 1.75 lik kız yanında farkedilmez bile, aynısı erkek için de geçerli, Adam 1,60 dır, ama James Dean gibidir, bu tip şeylerin boyla falan alakası yok.
O yüzden kız ya da erkek kısa ise, kendi boyuna uygun bulmak zorunda değil. batıl inanç onlar :D :D :D :D22 Yorumla- +1 yıl
En iyi cevap için acele edilmiş... :)
Katılıyorum...
En İyi Cevaplar
Alayının * gards sonları göbeğini kasiyip oturan kocasına bıçağın ucuyla elma uzatmak :))
60 Yorumla
+1 yılKezban falan dendigi yetmiyormus gibi simdi bir de boyumuza mi geldi sıra? Azıcık duzgun insanlar olsaniz birincisi kişileri tipiyle yargilamazsiniz ikincisi kendi ulkenizin kizlarina kötü yakistirmalar yapmak yerine korur sahiplenirsiniz.. ama yazik ki gözünüz dönmüş yollar sapmış
10 Yorumla
+1 yıl1.50 boyumla, boyasız saçımla, ayva göbüsümle hiçbir zaman göz dolduran bir erkek istemedim. Orta halli olsun, karakteri sağlam olsun dedim. Allah da gönlümdekini verdi hamd olsun. Fazla yükseklerden ufmamak gerek. Kulağınıza küpe olsun baylar, bayanlar.
54 Yorumla- +1 yıl
*uçmamak
- +1 yıl
@Ballimm sağol bacı :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yıldediklerin gerçekten çok saçma şeyler. siz de bir kendi tipinize bakın yabancı kızların hayranı olmadan önce. kendinizi bir italyan ya da ispanyol erkeği sanmayın. sanki siz bir carlos martinsiniz. her türk kızını bir tutmayın yabancı kızları çekemeyende var ama insan gibi duranda. ben demiyorumki diğer kızlar gibi yabancıalra ruslara ay şuna bak sarı çiyan ya da aman neye benziyo falan. kendimi beğenmişlik yapmıyorum. ama sizde bir biscolata erkeği değilsiniz. sizde onları kıskanırsınız. bu kadar basit.
00 YorumlaŞu sitede ve hatta gercek hayatta insanlar hakkinda bisey konusurken bir tartin oyle konusun rica ediyorum, insanlarin ne dusuneceginizi o kucuk beyninizden bir suzun. Kaldi ki 30-35 yasina gelmissiniz hala ergen laflariyla burada ahkam kesiyorsunuz olgunlasin biraz. Kimsenin boyu posu kilosu guzelligi de seni alakadar etmez kizi bu haliyle uzun boylu kasli cocuk istiyorsa da sana da uzaktan havlamak duser..
23 Yorumla
Soran+1 yılSon söylediğin şeyle seninde ne kadar olgun oldugun belli oldu ve simdi beni dinle ben 22 yaşindayim her kiz uzun boylu ya da kasli erkek isteyebilir herkesin farkli beklentileri vardir yanliz bunu ifade ederken kimseyi küçümseyip rencide edemezsin burada ki bazi kizlar 1.80 den kisa erkekleri kisa olarak değerlendirmislerdi sorumu bu şekilde bilerek sordum yorum yaparken insanlarin ne hissettigini anlayin diye yani ben bir kemik attim ve bekledim senin gibilerde hemen atladi yani havlayan sendin hadi uyumalisin saat geç oldu
Soran+1 yılBen sana sinirlenmedigimi söyledim mi kim durduk yere böyle bir soru sorar ne kadar boş konuşuyosun acaba ağzinda ki kemik saçma konusmana engel oluyor olabilir mi? Kemigi benim kaptigimi soyluyosun ama daha agzindaki kemikten haberin yok daha çocuksun hadi canim hadiiiiiiii yoluna bak
+1 yıltarif ettiğin tipe uymasam da adriana lima tarzı kız bekleyen Türk erkeklerinin çoğu da hakkı buluta benziyor. onu napcaz. Türk milletinin huyu bu
92 Yorumla
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=hkqu0GOZNnobunların ileride büyüyüp yetiştirdiğikız çocukları o kezbancıklar
01 Yorumla
Soran+1 yılNe demek istedigini anlamadim?
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yıl172 boyunda 58 kilo ortalama fizikte bir tipim. 180 civarı ve ortalama fizikli birini istiyorum. Her şey dengi dengine olmalıdır. Biscolatta erkeği istemiyorum. Ancak 175lik bodur göbekli erkek de istemem. Fiziksel uyum benim için önemli.
016 Yorumla- +1 yıl
bacım yalnış anlamada 175lik göbekli ve bodur erkeği yerecek kadar bir tip göremedim sende.
- +1 yıl
ayrıca 188im.
Soran+1 yılKendilerini nimetten sayiyolar birader :D cok komikler cidden hep bu gevşek erkeklerin yüzünden
- +1 yıl
Var dostum var. Allaha şükür çirkin olmamışız, olabilirdik de tabi o ayrı. Ancak bu tavrınızı da anlamak güç doğrusu. Sanarsınız ki Türklerin hepsi çirkin. Allahallah. Tipik çirkin avuntuları mıdır nedir?
Dediğim gibi herkes dengini bulur. Boşa üzüntüye, sıkıntıya gerek yok. - +1 yıl
1,75 lik erkek bodur mu?
senin gibi kadınları kale alıp cevap yazanlarda kabahat. - +1 yıl
172 boyunda biri için bodur, 160 biri için değil.
Valla bu durum ne kadar takıntılı olduğunuzu gösteriyor. Yoksa ben kimseye laf etmemişim, yine de gelen cevaplar çok hoş doğrusu. Herkes kendi dengine göre diyorum 175 bodur mu diyorsunuz? Kuzum siz deli misiniz? Ben 172yim sokakta bir kol attığında sevgilimle halay çekiyor gibi mi duralım, benim hoşuma gitmiyor. Sizin gidiyorsa da bir şey diyemem.
Kaile alıp cevap verenler falan da yok malesef, kaile alan adam önce dediğimi anlar oysa ki buraya kuyruk acısından zıplayanlar olmuş, yapacak bir şey yok.
Soran+1 yılsen bu konuda baya takıntılısın benim boyum kısa değil yaran olmasaydı buraya bu şekilde yorum atmazdın bende ona bakarsan bir erkekle bir kızın arasındaki fazla boy farkını çok ama çok saçma buluyorum sen uzun boylu erkekleri çekici bulduğun için öyle konuşuyorsun bir erkek ile bir kız arasında en fazla 5 6 cm fark oynamalı sonuçta boyu boyuna posu posuna diye bir tabir vardır bizde ama dediğim gibi sen ve senin gibi egoistler çok bilmiş ukala kızlar işinize nasıl geliyorsa öyle yorumluyosunuz 1.72 uzun bir boy değil uzun değilsin bana göre benim uzun kız tabirim 1,78 den başlar
- +1 yıl
Yoo, yorumuma verdiğiniz cevaplara karşı cevap veriyorum ben de işte... Neyin takıntısı kısa değilim ki ben. Fakat bu genellemeler sinirimi bozuyor. Herkes birbirine hakaret ediyor, biz de fikrimizi yazıp dengi dengine diyoruz, yine de beğenmiyorsunuz, hayret bir şeysiniz doğrusu.
Uzun kız kriteri 173ten başlar yani modellik ajanslarında durum budur, sizin için olan beni ilgilendirmez. Ayrıyetten alınmayın size kısa demedim, genellemenize genelleme ile karşılık verdim, boşa kendinizi ele veriyorsunuz. Ben 172yim, kızla-erkek arasında 7-8 cm fark olması gerektiğini düşünüyorum, buraya da kendi fikrimi yazdım, sıkıntı nedir? Burası herkesin kendi düşüncelerini yazdığı bir platform değil mi? Neyi tartışıyoruz, okuyun bakalım bu tepkiler komik mi değil mi? Hala hırçın cevaplar verirseniz sizde de bir sorun olduğu meydanda olacaktır, iyi akşamlar.
Soran+1 yılmadem burasının herkesin tartıştığı bir platform olduğunun farkındasın o zaman herkes istediğini söylebilir yani genelleme bile yapsak saygı duyman gerekir ayrıca kendini kısa görmüyorsan neden üzerine alınıyorsun ki? neden yazma ihtiyacı duydun şahsen biri bana kısa dese hiç umrumda olmaz cevap bile vermem bu nasıl çelişkidir konuştuklarınla yaptıkların tçok tutarsız ayrıca hiç bir ama hiçbir modellik ajansında 1,73 lük kız olmaz biraz realist ol ben şuana kadar 1,80 den aşağı manken görmedim kusura bakma 1,72 lik boyunla bana göre uzun değilsin at gibi kız tabirine uymuyosun doğrusu uzun kız dediğin uzun bacaklı olur :) bize hırçın cevaplar veriyosun diyosunda kendi yazdıklarınından habersizsin galiba düşünmeden yazıyosun ve ezbere konuştuğun çok belli neyse sanada iyi akşamlar umarım bir gün ezberin bozulur :) daha tarışmaya gerek yok
- +1 yıl
E çünkü herkes dengine göre olsun dedim fikrimi yazdım ben böyle olsun istiyorum dedim ve gelen yanıtlarınız çok hırçınca olunca hepinize yine de yanıtlar verdim :D eee sorun nedir? İlk esas yorumu oku bakalım ukala mı yoksa denklik savununan biri mi?
Türk ajansları 173+ yı okeyliyor. Sulak yerde değiliz 180lik kız az. Ben de hostes olarak uzun boydan dolayı iş yaptım sorun çıkarmadılar. Profesyonel manken olamam ama bu tarz stand işleri için 173 kabul ediliyor. Hadi iyisin bunu da öğrenmiş oldun.
Peki hade öyle olsun, benim sitede tarzım bellidir. Genelde saçma-sapan genellemelere sinirlenirim. Ben burada sakin sakin yorum yapmışken altına mantar gibi bitip bana gömmeye çalışan sizlersiniz, bu duruma karşı çok hoşgörülü olamam, asıl siz en başta hoşgörülü olacaksınız. Çünkü kişisel bir şey yazmadım. Genelleme üzerinde kişiselleştirme yaparsanız sonra fikrime hoşgörülü değil diyemezsiniz. Bu tarz şeyleri önce öğrenin derim. Uzun boyunuzla tekrar iyi akşamlar diliyorum.
Soran+1 yılyine tutarsız konuştun sakin yorum yapıyorum diyosun ama ateş püskürüyosun çok boş konuşuyosun tekrar söylüyorum tamamen ezbere konuşuyosun 1,73 lük manken yoktur 1,73 kız uzun değildir bir kızın manken olabilmesi için uzun bacaklı olması gerek ben şuana kadar 1,73 lük manken görmedim? tamamen subjektif konuşuyosun üstelik herkes dengine olsun diyosunda 1,72 boyun var 1,80 erkek istiyosun arada ki 8 cm i denklik mi sayıyosn sen? bir metre alda 8 cm i bir ölç bakayım denklik anlayışın bile çok saçma ayrıca 1,75 lik bir erkek sana bodur gelebiliyor ama sen 1,72 lik boyunla kendini uzun görebiliyosun gerçekten çok ilginçsin :) ama sen şimdi diceksin ki erkek dediğin uzun olur !!! klişeleşmiş kız savunma konuşması :) siz erkekleri uzun görmek istediğinz içn 175 lik erkekler size kısa geliyor yoksa gerçekten boy karşılaştrması yapsak 1,75 sana göre kısa ise 1,72 daha kısa oluyor :) hiç bir mantık kuramadım zaten kurulacak gibi de değil neyse boş düşüncelerinle iyi akşamlar
- +1 yıl
Valla kardeş Bilal'e anlatır gibi anlattım gene anlamadın. Yapacak bir şey yok. Bir daha yorumlarım altına bitme. Haklısın çok sinirleniyorum bunlara.
Zaten birbirimizin mıntıkasında değiliz, uzatmaya gerek yok.
Soran+1 yılaynen uzatmaya gerek sen git kendi mantığında olanlara bunları anlat çok sabit fikirlisin senle tartışılmaz ilk önce objektif yorum yapmayı öğrende ondan sonra gel yani ne zaman 1,75 in kısa 1,72 in uzun olduğunu tekrar gözden geçirirsen o zaman senle bişeyleri konuşabiliriz ama bu kafayla sana hiç bir şeyi kabul ettiremeyiz neyse ne zaman tabularını yıkarsan o zaman gel :) daha yazmazsan sevinirim
- +1 yıl
yaa soru sahibi kardeş bırak. anlatma buna bişi.
sahip oldugu kafa yapısıyla yazılanları kale alacak biri degilmis.
daha önce bazı yorumlarına denk geldigimde hep + verir. beğenirdim kendisini. ama takıntılı ve mantık dışı düşünen biriymiş... bencede uzatmaya gerek yok.
kuzenim 1,77 boyunda. filinta gibi kadın. 5 yıldır evli oldugu adam 1.74 boyunda ondan az kisa. ama adama Allah uzunn uzun ömürler versinkiii. resmen melek. bir erkek bu kadar onurlu bu kadar centilmen olur kardeş. herkes konuşur onun adamlığını.
hem yakışıklıda. artist gibi karizma var maşallah. eee. o kızda bu hanım efendinin dediği gibi düşünüp diyip adamı almasa iyimi olurdu?
her gün duacı. Allah onu başımdan eksik etmesin diyor kocası için.
ama bırak. bunun gibiler anlamazlar bu tür şeylerden. bunlar bilmez sevgiyi değeri.
+1 yılHaklısın mesela ben bir kendime bakıom küfrediorum tipime amacım da sevgili bulmak değil hemen ölmek
10 Yorumla
+1 yılSonuna kadar katılıyorum :) Kendi tiplerine bakmazlar acaba kaslı erkeği hak ediyor muyum? diye :d
21 Yorumla
Soran+1 yılEyvallah kardesim
Üffffffffffff yine başladınız ya Türk kızlarına sarmaya. Sorunlu musunuz nesiniz ya kim kimi isterse ister kime ne kardeşim sanki erkeklerin hiç Adriana Lima beklentileri yok uzatma
05 Yorumla
Soran+1 yılSizin kadar takintili degiliz hiç olmazsa hadi fazla çırpınma yol al
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Eh, sizin de göbekli, kel, kendini salmış halinize bakmadan rus kızı istemenizle aynı mantık ;)
28 Yorumla
Soran+1 yılHassiktir l*n fake karaktersiz fake :D
+1 yılSanane uzun boylu sarisin kasli erkek isteyen kizdan. Seni kim istiyo onunla ilgilen sen napcan kim ne isterse istesin.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 757 cevap paylaştı.
+1 yılKim yüz vermedi de kuyruk acısına yine Türk kızlarına sardın :D
324 Yorumla
Soran+1 yılKimseye yazmadim o yüzden yüz vermelerine gerek yok sadece burada yapilan yorumlara sinirim bozulduda neyse demek ki senin kuyruk acin var mışki sazan gibi atladin ne oldu yarana tuz mu bastim hahaha :D
- +1 yıl
Ah kıyamam ya :D beni bilen biliyor herkesten önce ben kendimi biliyorum rahat ol abisi :D
Soran+1 yılYaptigim yorumla verdigin cevabin ne alakasi ver neyse konuşmak için konuşuyosunuz
- +1 yıl
Baya bir sırıtıyor ama biliyor musun bu sahte kibarlık eminim çok yakışıklı ve özgüvenli birisin hayran oldum daha görmen aksi olsa gizli sormazdın zaten değil mi :D
Soran+1 yılNe sahte kibarligindan bahsediyosun? Ne diyosun daha dogrusu ne konustugun bile belli degil :D hee bide bana sahte demeden önce kendinize bakın baştan aşagi sahtesiniz boyali saç suratta makyaj takma tirnak takma kirpk daha bir ton şey
- +1 yıl
Nereden biliyorsun? ya da nerenden uyduruyorsun :D
Soran+1 yılGörüyoruz senin gibi bakan körlerden degiliz :D gerci bunu sende biliyosun
- +1 yıl
Geç geç bunları ya :D ben ne olduğumu biliyorum sana kanıtlamak gibi bir zorunluluğumda yok ayrıca bu sitede de beni gören bilen var merak etme :D
Soran+1 yılSen kendindemisin ya kendini kanitlami dedim sana :D
- +1 yıl
Laf oraya gidiyor çünkü herkes takma kirpikle tırnakla dolaşmıyor o özentilerle kendine bakmayı bilmeyenlerle karıştırma beni ve benim gibileri :D
Soran+1 yılYav he he dişarda görüyoruz güzelleşicem diye kendinizi şekilden şekile sokuyosunuz
- +1 yıl
Herkesi aynı kefeye koyacak kadar kapasitesiz bir insansın
- +1 yıl
@Alara96 kesinlikle öyle dinimize küfreden müslüman olsa bari :D
- +1 yıl
Alakası yok benim sindiremediğim kısım ben öyle değilken neden ısrarla kendini bilmez biri öylesin diyor neyine güvenerek? Sendeki tipi 0 ama egosu %100 olan insanların psikolojisi
- +1 yıl
Konuşma tarzından belli ne olduğun pardon ne olamadığın
Soran+1 yılHiç olmazsa senin gibi çeliskili konusmuyorum daha neyi konustugunu bilmiyosun amacin tamamrn zeytin yagi gibi üste cikmak ettigin laflarla konustugum seyleri bastirmaya calisiyosun neyse hadi uzatma daha ne oldugunu bile bilmiyosun sen
- +1 yıl
Kes sesini etmediğin hakaret kalmadı hala sende sorun var diyorsun ya erkeksin ama adam olamamışsın oturda kendi derdine yan sen
Soran+1 yılKendi attigin yorumlari oku benden aşagi kalir yanin yok az öncede dedim daha kendini bilmiyosun egonun icinde kaybolmuşsun kizim sen yutmuş seni hammmmm:D
- +1 yıl
En azından ben karşımdaki kişiye hakaret etmeden konuşabilecek kapasitedeyim
Soran+1 yılSen daha ne konustugunu bilmeden yorum yapacak kadar kapasitesizsin rahat ver artik
- +1 yıl
Avut kendini sen olur mu hadi by
Soran+1 yılHadi uza böyle lafin altinda kalirsin işte söyleyevek biseyiniz olmadigi zaman by diyip uzarsiniz
- +1 yıl
İstersen tartışırız sorun değil :D
Birilerinin psikolojisi bozulmus belli kim bilir neye benziyorsun da bu tarz dusunceyle kendini avutuyorsun
10 Yorumla
+1 yıl1.80 boyundayım kilom boyuma göre ideal güzelim siz mahmutlar çok şey istiyorsunuz tipinize bakmadan :D
13 Yorumla
Soran+1 yılMilleti dolduruşa getirmeye mi çalişiyosun bir kaybol kizim fake
- +1 yıl
Fake değilim :P
Soran+1 yılYanlis oldu ya pardon sana yazmicaktim
1.68 im ama dediğin gibi gbek yok ne o istemek suç mu? :) Kamil ya
13 Yorumla
Soran+1 yılİste azman iste yanında başka biseyde istermisin minik kezban?
Soran+1 yılBeyin yaşini biliyorum ama :D
Valla oyle isteyen kizlarida senin kezban dedigin bu mahabbetide sacma buluyorum ben ya gereksiz yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkes bir şeyler ister ama hiç bir zaman beğenmezler , ellerindekiyle yetinirler. Zaten beğenmediğimiz için çoğumuz yalnızız.
20 YorumlaHerkes istediğini isteyebilir diye düşünüyorum illa neden bir kıyaslama yapılmak zorunda?
118 Yorumla
Soran+1 yılYav sen ilk önce kendi resmini koyda gel kimseyi kimseyle kiyasladigimiz yok türk kizlarinin geneli böyle
Soran+1 yılBirincisi her ne yaparsam yapayim hiç olmazsa senin gibi başkasinin resmini kullanip egomu tatmin etmiyorum burada ayrica bu bu soruyu erkeklere sordum ama siz önünden kemigi alinmiş it gibi havladiniz hemen bu ne kuyruk acisi hadi ya kaybol
- +1 yıl
Kendi resmim diyorum ama algılamada bir sorunun var heralde hayırdır bütün kızlardan aynı cevabı almak koymuş belliki sana eminimki sen kısa boylu göbekli bir erkeksin ve bugüne kadar konuştuğun hiç bir kız sana yüz vermemiş sende hep kenarda oturup onların yakışıklı erkeklere olan hayallerini dinlemişsin belliki. Hiç boşuna uğraşma kimin kuyruk acısı olduğu belli
Soran+1 yılBen kısa degilil uzunda degilim 1.77 boyum sen burada hangi yüzle yaziyosun ki sen anca kendin gibi beyin fakiri olan abazalari kandirirsin bu resim senin felan degil benim algilamam gayet iyi bütün kizkardan tabi ki ayni cevabi alicam sonuçta it iti ısırır mi siz kizlar kendinize laf söylettirimisiniz hiç? Neyse sana neyi anlatiyorum ki hadi canim hadi sen ilk önce karakterini bir düzelt sonra tartişiriz bunlari senle dahada yazma yol al
- +1 yıl
yiyosa yaz twitterdan öğrenirsin gerçek miyim değil miyim beyin özürlü müsün nesin Yazdığın sorunun en ufak bir kısmını bile üstüme alınmadım sen hala neyin gürültüsünü yapıyosun. Gelmişsin buraya bütün kızları aşağılıyosun sonra kızlar laf edince çok koydu heralde diyosun en yakın bir zamanda psikologa gitmeni öneririm
Soran+1 yılÜstüne inmadiysan ne diye havliyosun gerizekali ne kadar çeliskili konuşuyosun bir git ya mal daha konusmayi bilmiyosun gelmiş benle tartişmaya giriyosun
- +1 yıl
Diğer kişileri savunuyodum çünkü düşüncen çok yanlış kısa boylu bir erkek uzun boylu bir kız isteyebilir. aynı kısa boylu kızların uzun boylu erkek isteyebileceği gibi. Sen kimsin ki burada oturmus kimin kime layik oldugunu tartisiyosun yukarda allah var sana mi dustu bunun recetesini tutmak
Soran+1 yılBen kimsenin uzun boylu erkek istemesini yadirgamam ama bunu söylerken kisa boylu erkekleri rencide etmek yanliş bişey ve şimdi bunu anlamaniz için bu soruyu sordum simdi anladin mi beni? Ama bence sen hic biseyi anlamayacaka kadar egolusun neyse aen ilk once egona anlat o seni dinlerse gel bana ben sana anlatirim
- +1 yıl
Ben 1.65 boyunda (yani kisa) bir kizim bana gore 1.70 uzeri erkekler cekici degil. Yani anlicagin senin dedigin gibi kimsenin kisa erkekleri rencide ettigi falan yok ama sen oyle seyler yazmissin ki artik davranislarindan dolayi normalde rencide etmicegimiz kisa erkekleri rencide etmeye baslamamiza neden oluyosun.
Soran+1 yıl1.70 boyundaki erkekler çekici degil dedigin zaman kirici oluyorsun bende bu soruyu sorarken kirici davrandim kirici olmak nasil bisey anladin mi tabi ki yine anlamadin :D
Soran+1 yılSonucta kimse bu boyda olmayi istemedi biz böyle yaratildik çekici gelmiyorsa bile içine at
Soran+1 yılBenim yaptigim seyin + sini söyelecek kadar kusurlusun sen bu arada amacin neydi ki ne diyosun anlamiyorum üste cikabilmek icin iyice saçmaladin
Soran+1 yılHadi canim sende uza bir zahmet böyle koyarim lafi cikamadin üste simdi çıldır :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBencede. O kadar yakisikli erkek onlara bakmaz seni istemeleri lazım. Sen türk kizina kurban ol kurban
10 YorumlaHaklısın biraz, birlikle olmak isteyeceği kişiyi çok üyopik tanımlayan insanlar çirkin oluyor genelde
10 YorumlaYalniz kaslari marti limonlu saclarla elinde tesbihle gezen turk kekolarida rus kizlarinin hayaliyle oluyor :) yani tek kizlar degilmis demekkiiii :D tek tarafli bakma olaya at gozluklerini cikar :)
00 Yorumla
+1 yılHic oyle bir erkek istemedim burada herseyi cok abartiyorsunuz sizde rus kizlari istiyorsunuz biz bir sey diyormuyuz ^_^
10 Yorumla
+1 yılGöbekleri 1 adım önden giden veya cılızlıktan ölen, tipi kaymış 1.60'lık - 1.70'lik hırboların da 90-60-90, sarışın, dünya güzeli kadınları istediğini biliyoruz. O yüzden sıkıntı yok.
12 Yorumla
Soran+1 yılHelal sana kardes kaliteli yavşaksin :) bütün kizlar pesinden koşar şimdi birilerine şirin icin yapmacik olma adam ol adam
- +1 yıl
Umarım en kısa zamanda bir beyne sahip olursun. Kurduğum şu cümleden kızlara yavşadığımı çıkarabilen bir adamın zekasından şüphe ederim. Ayrıca hakaret etmek verecek cevap bulamayanların yapacağı iştir. O yüzden hakaretlerine cevap vermeye tenezül bile etmiyorum. Sen bu yorumuma da cevap vererek egonu tatmin etmeye devam edebilirsin. Benim sana söyleyecek bir kelimem daha yok ;)
kel , göbekli , kıllı kekoların adriana lima gibi birisini istemeside sorgulanmalı bence
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOna bakarsan Türk erkekleride kıllı gobekli maço kas yok bişey yok gidiolar rus kızlarına sarkıyolar. Emin olun bu da çok komik
10 YorumlaAynen dediğin kız türleri tükenmedi aksine artıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılabazan erkeklerimiz sağolsun
11 Yorumla
Soran+1 yılOnlarin ben taaaaa a. k bunlar kizlara şirin gözükmek için erkekligini bile satarlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim arkadasim ayni boyle ve ayni boyle sevgilisi var
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Kezbanlar insan degil mi
33 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂😂😂😂
- +1 yıl
Ahahh haklı :)
kendını bırsey zannettıklerınden olmasın.
20 Yorumla1.70 boy güzel bence bir kız için.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsarışınım geniş omuzluyum ( kaslı değilim ) boyum 1.90
00 Yorumla
+1 yılÇok haklı :D
50 YorumlaOlmadığınıa gore oyle birileri problem yok ha?:d
02 Yorumla
Soran+1 yılİnsanin en büyük kusuru kendi kusurundan habersiz olmasiymiş hadi uyku vakti:( lafin ucu sanada dokunmasaydi yorum atmazdin
damak tadı gibi bişey :)
10 YorumlaAşırı komik çok gülüyorum :)
10 YorumlaAdam haklı:D
20 Yorumla
+1 yılZalıımmuuusss hemcinslerim 😕😕
10 Yorumla
+1 yılSence komik mi espiri anlayoşına tükereyim gizli
06 Yorumla
Soran+1 yılBunun espri olmadigini anlayacak kadar gerizekali ve ayrica bunu sindiremeyecek kadar ego sahibi ve ayrica terbiyesizsin be kezban :(
- +1 yıl
Gizli yapma da görelim bu espiri anlayışına sahip yüce insanı
Ayrıca gerizekalı senin gelişmemiş beyin hücrelerindir
Soran+1 yılHiç olmazsa neyin ne oldugunu anlayacak kadar kişilik sahibiyim ve algılarımda kuvvetlidir senin gibi algılama problemim yok ayrica gelişmemişte olsa beyin hücrelerim var ama senin beyin ölümün çoktan gerçekleşmiş çogalacak hücren bile kalmamis kendi beynini yemişsin şuanda sadece gereksiz nefes alan bir malsın bazi gevşek erkeklerin nefes alsin yeter dedigi türdensin :D hadi kaybol
- +1 yıl
bir git yavrum yaa uğraşamam sizinle nefes alışımdan sanane beyin hücrelerimden sanane sen kendini ne sanıyosun
Bilmiyorum ama tam kütüksün bir bayanla nasıl konuşulucagını bile bilmiyosun
Herseyi nefes almaya getiriyosunuz yaa salaksınız işte
Soran+1 yılO degilde ne demek istedigimi bile anlamiyosun ben nefes almak derken ne kadat gerekesiz bir insan oldugundan bahsetmistim ama türk kezbani işte hemen konuyu başka yere bağladın ayrica hücrelerden ilk sen bahsettin git ilk önce kendi yazdigini oku diyecek bişey bulamadiginiz zaman her zaman sacma sapan söylenen lafla ilgisiz konusursunuz neyse yoluna bak sende
- +1 yıl
Cokda umrımdaydın ya sen gerizekalı demeseydim böyle olmazdı
Ayrı istiyorlarsa istiyorlar sanane bundan istemekde komik bir şey göremiyorum ben
+1 yılyani davul bile dengi dengine...
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle komikkkk :)
00 YorumlaErkeklerden bazılarıda bu anlattgn türde
00 Yorumla
+1 yılherşey dengi dengine.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Kıvanç sen misin?
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhacı onlar esmer seviyorlar yanlışsın.
00 Yorumla170im.185 istemem. normal değil mi
020 Yorumla
Soran+1 yılCüce deve mi oynayacaksin? 1.70 uzun boy degil sana en fazla gidecegi 1.80 üstelik hic bir erkek kisa kiz sevmez erkeklerr her zaman uzun bacakli kizlar seksi gelmiştir tamamen kandiriliyosunuz
Soran+1 yılUlan gerizekali ne kadar komiksin uzunmusn sen şimdi sen uzunsan 1.85 1.90 lik voleybolcular ne oluyor mal mal konusma benim boyum 1.77 bende uzun degilim kısasın uza
Soran+1 yılKompleksli olan ben degilim sensin ben uzun olmadigimi söyledim bunu o kafana sok uzun felan degilsin 1.70 kisacik bacaklar ne uzunu? Bos bos konusma hadi isine bak hic olmazsa senden 7 cm uzunum cüce hadi hadi isine bak yürüyen ego boyun kizi erkegi olmaz kisa kisadir cinsi ne olursa olsun
+1 yılIsterim
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne