Aşırı romantizm eşittir aşırı duygusallık. Duygusallık eşittir mantığın devre dışı olması. Aşırı romantik olmayın akıllı olun harcanırsınız #kamuspotu 😂😂
Klasik olacak ama maalesef öyle.. Her şeyin fazlası bıktırır mutlaka.. İyisi de kötüsü de öyledir. Degistiremeyiz bunu.. Birine her saat başı seni seviyorum dersen anlamını yitirir, değerini kaybeder, heyecanı düşürür.. Ya da her gün kucak dolusu çiçeklerle gelip mum ışığında vakit geçirmek sıkar iki tarafı da.. Ben öyle düşünürün mesela.. Tabi bunun tersi de aynı şeyleri hissettirir bize..
Yerinde ve zamanında doğru hamleler gerekiyor.. Özletmemi tadını kaçırmadan.. Tatlı tatlı gelmeli.. Sıcağı sevmek, üsümekle mümkün olur..
Romantizm=Yaratıcılık Bunu sadece sözcüklerle tutmak acemice ve yapmacık olur. Yapılan her eylemde nüans olmalı. İnsanlar sessizce de ifade edebilmeli çoğu şeyi. Bu da iyi bir beden dili ister. Karşındaki insanı bir çok anlamda şaşırtmayı bilmek ve en önemlisi istemek gerek. Bu haliyle çocukça bulmam. Ancak herkesin yaptığı kalıplaşmış geleneklerden uzak durulduğu sürece. Aynı anda bir kaç duyu organına hitap edebilmeli... Farklı bir an yaşatmalı...
Çocukça demem, ama aşırısı sıkıcı geliyor bana. Sürekli kumrular gibi olunmaz, şair gibi etkileyici sözler söylenmez. Bana göre az ve dozunda olması lazım. Her dakika her saniye gözlerde kalp olmaz yani 😄 Ne kadar az ve doğru zamanda olursa etkileyiciliği de o kadar yüksek ve taze kalır.
Hayır çocukça olmasa da ben hoşlanmıyorum. Genel olarak vıcık vıcık geliyor bana ama hoşlananlarda var tabii, onlar mutlu oluyorsa sıkıntı yok, kimsenin yargılama hakkı olduğunu düşünmüyorum...
Hayr romantik olmak bir kişilik özelliğidir içten gelir mum ışığı güzel sözler iltifatlar sizi cocuklaştırmaz zayıf göstermez endiselenmeyin bu kadar asıl cocukça olan şey vakit varken sevdiğine yapamadıklarndr
Ayy en çekemeyeceğim şey çok romantizm sürekli sürekli çok Bayar eğlenceli anlayışlı ilişki daha güzel. Lafta değilde minik önemsemeler en büyük romantizm bencee
Mıç mıç da çekilmez bi kararı olmalı. Temas bağımlısı vardı bi tane ben de bunaldım söyledim ettim anlamadı ayrıldım. Sürekli mıç mıç sözler temas boğar sıkıcı olur