Sevgilisi olan 100 erkeğe sorsak yarısından çoğu evlilik düşünmediğini söyler jsjs

Öncelikle evlilik düşünmediğini söyleyen bir çok erkek aslında evlilik ister. Ama evlilik istemiyorum demek ya da o şekilde davranmak daha "cool" görünüyor diye böyle davranırlar.
Ben evlenmem diyip de, sonra tanıştığı bir kadınla birkaç ay içinde evlenenleri görmüşsünüzdür.
Erkeklerin yaşı büyüdükçe evlenme fikrinden uzaklaşmaya başlarlar. Özellikle düzenli olarak sevgili sahibi olabiliyorlarsa, yani hem duygusal ihtiyaçlarını hem de cinsel isteklerini doyurabiliyorsa, evlilikten daha da uzaklaşır.
Dışarıdan izlediği evliliklerde erkeklerin kısıtlandığını, istediği gibi davranamadığını gözlemledikçe, yalnız ve istediği gibi yaşamaya alışmış olan erkek, bu tip kısıtlamalardan kaçındığı için evlilikten gerçekten uzak duracaktır.
Eğer bu şekilde bir erkek ile evlilik düşünüyorsanız, onu çok kıskanmamalı (hiç kıskanmazsanız da önemsemiyo gibi olur; o da iyi değil), arkadaşları ile dışarı çıktığında, kimler olacak, kız var mı gibi sorular sormamalı, saat başı nerdesin ne yaptın diye aramamalısınız. Aradığınızda telefonu o sırada açamadıysa, niye açılmıyor diye üstüne gitmek yerine; merak ettim seni bi haber verseydin keşke şeklinde -kesinlikle konuyu uzatmadan- suçlu hissettirirseniz, o zaten kendi açıklama yapmaya başlar.
Kısacası, "benimle birlikte olursan, seni o gördüğün evli erkekler gibi kısıtlamayacağım" mesajını verebildiğiniz normalde evlikten kaçan erkek; "olacaksa bu insan olsun" şeklinde sizinle evliliğe sıcak bakmaya başlayacak.
Bu notlar, kişisel tecrübelerimle sabittir. :D
Kendimden örnek vereceğim, bundan 9 sene önce tanıştığım sevgilime ilk günden asla evlilik düşünmediğimi belirttim, kısa süre sonrada benden haberdar olan annesi ile bir hastahanede karşılaşıp, tanışmak durumunda kaldım, kadınada dürüstçe evlilik ve çocuk düşünmediğimi belirttim. Buna rağmen evlenirsiniz/ yaparsınız dedi...😁
Aşkım çok çok güzel ve mükemmel karakterde iyi bir kız, bana karşıda çok ilgili ve fedakar, onun ailevi bazı durumlarından dolayı 1 alana 3 bedava var, bu katara girmek istemiyorum, flörtle mutluyum, yetiyor bu
Kendi adıma konuşayım, eğer ben bir kızı sevdiysem, onunla sevgili olduysam onunla evlilik düşünüyorum demektir, diğer erkekler gibi cinsellik peşinde değilim. İsterim ki beni sevsin, değer versin, birbirimizi, ilişkimizi sevgiyle besleyelim. İsterim ki eğer aramızda bir cinsellik olacaksa aşkla, sevgiyle olsun ki gerçek, duygu dolu bir birliktelik olsun. Maalesef hemcinslerim kadınlara insani ve duygusal olarak değer vermiyor.
Sevgililik ve evlilik kelime olarak bir birine yakın dursalar da anlam ve hissiyat olarak çok farklıdırlar. Evliliği bir başarı veya aşılması gereken bir eşik olarak görmeyen çiftlerin yaşadığı ilişki türüdür. Daha az yorucu ve daha çok keyiflidir. birtakım sorumlulukları yoktur. Kalbinizde ve zihninizde bir mentol ferahlığı bırakabilir..
Cevap
67Cevap
Sorumluluktan kaçıyordur, ekonomik anlamda hazır değildir, özgür ruhludur aile kurmak istemiyordur. Bu bi tercih meselesi. Böyle düşünenlere kızamayız. Kararı burada kadın vermek durumunda. Böyle bir erkekle olmak istiyor mu istemiyor mu? Buna kendisi karar verecek. Evlilik düşünen bir kadının, evlilik düşünmeyen bir erkeği hayatına alıp sonra da niye evlilik düşünmüyorsun diye sorması saçmalık. Mesela kendimden örnwk vereyim. Ben hayarıma girecek olan kişiyle en fazla 6,7 ay ilişki yaşarım, sonrasında evlilik adımlarını atmak isterim. Bir erkeğe önce bunu soruyorum. Kısa vadede evlilik düşünüyor musun? Düşünmüyorsa hiç başlamıyorum ilişkiye, sevsem bile. Yani gereksiz zaman ve enerji kaybı.
Her ilişkinin sonu evliliğe gidecek diye bir şey yok. Bazen anı yaşamak daha güzeldir. Tabii anı yaşamaktan kasıt illa takılmak değildir. Sadece plansız ve kafa rahat bir şekilde vakit geçirmektir. Benim de evliliği düşünmeden sevgili olduğum erkekler oldu hayatımda.
Evlilik şart değil ki beraber eğlenceli vakit geçirirsin mutlu olursun hayattan zevk alırsın ama evlenmezsin bu normal bir şey. 6 yıl sevgili kalıp ayrılanlar var buradan bakın olaya sevgili olarak ideal çift evlilik için ideal olmayabilir bu yüzden evlenmemek en iyisi
Çünkü evlendikten sonra tek değişen taraf kadındır. Evlenene kadar canciğer, sevgi kelebeği, aşk böceği, güler yüzlü, hoş, bakımlı kadın gider yerine cadı, bakımsız,çekilmez, ruhsuz, vijdansız, geçimsiz biri kalır. Bunu çevremde çok gördüğümdendir ki erkekler evlenmeye korkuyor artık. Atsan atılmaz, satsan satılmaz, bıraktım desen gitmez, bitti desen bitmez. Kurtul kurtulabilirsen artık
Ah bi anlasam erkek kız olarak değilse iki cinsde madem evlilik düşünmüyorsun o zaman neden sevgili olursun olmadı değiştir sürekli olmazki böyle veya senelerce sevgili olanlar ne zaman evlenecek 1 seneden fazla süre sevgili kalanlarında anlamıyorum neye uzatıyorlarsa... 😅🤦♀️
Günümüz koşullarının sosyal hayatı ile toplumumuzun kültürel altyapısı çeliştiği için. Her iki taraf da sadece cinsellik amaçlı bir birliktelik kurabilecek sosyokültürel seviyeye sahip olmadığı zaman karşımıza çıkan bir durumdur bu. Cinsiyet bakımından karşılaştırmak gerekirse; kadın açısından duygusal boşluğun tatmini, erkek açısından da mastürbasyona alternatif olarak yine toplumun koşulları içinde gelişmiş yaklaşımdır...
Ne kadar çiçekten polen toplarsan o kadar lezzetli bal elde edebilirsin. Erkeklerdeki mantık bu , arı mantığı
Bunun tek bir açıklaması var fckk buddy tarzı takılmak için üzülerek diyorum
Şuana kadar 2 kişiyle konuştum. sevgili de olduk. birincisi ile evlenemedik uzaktandi kendisi ayrıldık. ikincisiyle evlendik 4 sene sonra boşandık. benim hikayem bu ben ciddi adamimdir. genellemelere dahil değilim.
Evlilik düşünmediğim kadınla sevgili oluyorum ama adı sevgililik. Açık konuşmak gerekirse takılıyorum, anı ve hazzı yaşıyorum hepsi bu. Gerçek sevgi duygusunu hissetsem zaten gider yüzük alıp kendim evlenme teklifi ederim :D
Kimse kimseyle ben bununla evleneyim diye sevgili olmuyor ki. Zamanla anlasabilirlerse evleniyorlar. Seni mantığa göre erkek de kadın da ilk sevgili ile evlenmiş olur 😀
Yoo benim mantık öyle değil.😃
Her ilişki evlilikle sonuçlanmaz tabiki.
Detayda anlattık ya :/
Tanışırsın, sevgili olursun, sonra daha yakından tanırsın ve dersin ki "yok ya bununla olmaz"
Evlenmeye değer görmezsin falan. Heh işte o fikir oluştuğunda neden direkt ayrılmıyorlar.
Yahu daha sevgili olmadığın biriyle nasıl evlilik düşünebilirsin ki zaten? Bazı şeyler zaman ve kademe ile olur. En güzel manzara için en dik yokuşu çıkman gerekir, o manzara pat diye gözükmüyor maalesef.
seks için çıkarları için öyleleri dokunmadan sevebilecek erkek çok nadir zaten onlarda karşısında ki kadını gerçekten seven sayan çocuklarının annesi gibi gören adam gibi adamlar
Acı gerçek ifade çıkar seks
Erkekler evliliği genelde mantıksal, sıradan birlikteliği ise tensel ve duygusal tercihlere göre yaşar. Ayrıca insanın doğasında var olan ikilemden -sahiplenme ve hürleşme- birisi zamanın ruhuna göre daha ağır basar. Yaşadığımız çağ hızlı tüketim ve bireyselleşme çağı olduğundan dediğiniz daha geçerli bir durum.
Erkekler çok kadın tanımak isder genel olarak genelde evlilik düşünmeyen erkekler veya kadınlar limana yanaşan yük gemisi gibidir yükünü alır ve gider uzatan kişi ise elimin altında biri olsun diye uzatır zaten ama şuna çok şahit oldum kızlarında çoğu evlilikten uzak buda toplumun yarattığı kötü etki kimse ayrılmak için yuva kurmaz değil mi
Sevgili başka eş başka. Birçoğu sevglisiyle evlilikten çok daha mutlu. Ayrıca her insan evlilik düşünecek ya da her sevgili evlenecek diye bir şart yok.
Evlilik dusunemyenlerin genelde aklı başka kadinlardadir , sevgililik çoğu erkeğe aldatma konusunda engel olmuyor sabit bir kişi olsun arada sırada başkaları düşerse onlarida ayiklayayim mantığı
Bir ilişkiye evlilik için ya da evlilik düşüncesiyle başlanılmaz. Ya da bu düşünceyle devam ettirilmez. Sevgili olmak farklı, evlilik farklı bir olaydır. Sizi görücü usulü tanışma bölümüne alalım.
Yok ya yine aklkarından bununla evlensem nasıl olur diye geçiriyorlar. Evlenmeseler dahi olabilitesi olan kadınlarla takılırlar.
Bu durum kızlarda da mevcut, evlenmek son düşünülen durum oldu artık, güvenmek, "evet işte bu." demek daha da zorlaştı bence
Yanlış bir düşünce aslında kimsenin gururunla oynamaya hakkı yoktur tanırsın olmassada ayrılırsın incitmeye gerek yok
hanımefendi acı bir gerçek yüzünden o seçeneği yazmaktan utanıyorum ama özür dileyerek yazacağım cinsellik yüzünden
kişi kalpten, yürekten, damar dan seviyorsa ondan zarar beklemeyin ama günlük, günaşırı sevgi gösteriyor sa ondan korkun
Bununla olmaz dedikten sonra karşı taraf benden kopabilse zaten bırakıcam ama.. hüngür hüngür ağlıyor nasıl bırakacaz 😕😒
Hayat şartları biraz, ben evlenene kadar ilişkim olmasın evleneceğim kızla ilişkim olsun istiyorum ama evlenmek çok zor artık belkide evlenemem bu duruma göre benim ömür boyu ilişkim falan olmaz. Ben sabrederim ama herkes duramaz tek başına
Karşı cinsin nasıl yaşadığını, kendisinin ona ve onunda kendisine nasıl ayık uydurarak yaşayabileceğini görmek için...
seks zaman geçirme duygusal tatmin yalnız kalmayayım diye
Güzel özetlemişin
Bu büyük bir yüktür çünkü erkek için. Kimse kendini birden o yükün altına atmak istemez.
Diğer plana dönme gereğinde bulunabilirim düşüncesiyle. Tasvip etmediğim bir durumdur.
sevgililiğin sonu ılla evlılık degıl cünkü ya da bunun bır garantısı yok
Kandırmaca
ben evlilik konusunu açıkça konuşuyorum
Hani öyle bir soru ki, insanın cevap veresi bile gelmiyor.
Alışkanlıklar yaşanmışlıklar öyle kolay bırakılmıyor
Tanımadığı biriyle neden evlilik düşünsün?
Tanıyarak zamanla olacak
boşluğu değerlendirmek istemesindedir. tabi herkes için durum böyle değil
Takılmak için boş durmamak için falan filan bu Kafada olan bir çok erkek var
Kadinlar evlilik düşünmediği erkekle neden sevgili oluyorsa o yüzden
Takılma amaçlı veya can sıkıntısı madem neden oyaliyon karışıyon seni seviyorum diyon boşuna
Ne için olduğunu herkes çok iyi biliyor..
Kötü niyetli olabilir
Evlilik düşünmemesi sevmediği anlamına gelmez
Evlenerek yıpranmasını istemiyor olabilir
Her zaman geçerli bir vaziyet değil soralım erkeklere hepsi öyle demez çünkü kimse eşit değil bu hayatta
Canları sıkıldığı için galiba erkeklerin geninde var bu.
Şöyle deyimlicem !
Diyelimki bir eve hirsiz girdi poliste kapida eli boş çikilmaz yani
Bunu yapana erkek demem ki ben zaten. İnsanların duygularıyla oynamaktan başka bir sey değil yazık
Kızlar evlilik mi bırakmış ya hepsinin amacı cinsellik
Sadcee başlı başina bazi duygularını onunla tatmin etmek icin
Sadece evlenme potansiyeline sahip kızla sevgili olurum.
Diğer ihtiyaçlarını gidermek için...
İki tarafta ihtiyaç insan sevdiği kadına kıyamaz ancak evlilik olursa ilişki olur yoksa zina oluyor
Ya verirse diye umut da mı etmeyen 🤪
Mutluluğu yaşamak için.
burada amaç sadece cinsellik içindir
Aynı olay kadınlarda da yok mu?
Ben yapmam şahsen ama zevk için
Sordun mu 100 erkeğe, yoksa müneccim misin?
Şanslarını deniyorlar
zaman geçirmek için..
belki düşünürüm umuduyla...:)
Aramıza 2ci partner ariyoruz kız dusunen var mı?
Sevişmek için 😂
Tadı nasıl bakmak için 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?